معاون سرمایهگذاری خارجی و امور بینالملل صندوق توسعه ملی از برنامه ریزی برای سرمایه گذاری ۱۰ درصدی منابع این صندوق در بازارهای بین المللی خبر داد.
به گزارش مهر، محمد مزرعتی درباره موقعیت صندوق برای حضور در بازارهای جهانی اظهار داشت: صندوق توسعه ملی با دارا بودن بیش از ۵۲ میلیارد دلار منابع، در حال حاضر دارای رتبه ۲۱ به لحاظ دارایی بین صندوقهای ثروت ملی جهان است، همچنین صندوق به لحاظ رتبه شفافیت از رتبه ۲۸ برخوردار است و رتبه شفافیت خوب، امکان حضور صندوق در بازارهای جهانی را فراهم میکند.
تکمیل کریدور غرب کشور تا پایان سال آینده
کریدور غرب کشور به طول ۶۴۰ کیلومتر که از تهران تا سنندج است، تا پایان سال آینده به صورت چهار خطه تکمیل میشود.
خیرالله خادمی معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در گفتگو باایسنا درباره کریدور شرق – غرب که از مشهد تا جلفا است، گفت: این کریدور از مشهد آغاز سپس به تهران متصل میشود و پس از تهران به تبریز و در نهایت به جلفا متصل میشود و بخشی از این محور که از تبریز به سمت جلفا است، به آزادراه تبدیل خواهد شد.
به گفته خادمی، برای تکمیل و احداث ۹۴۰۰ کیلومتر بزرگراه و آزادراه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل درباره کریدور ترانزیتی تهران – ساوه – کرمانشاه – اسلامآباد و قصر شیرین گفت: کل این مسیر که چهار خطه است، به طور کامل تا حدود سه سال آینده به اتمام میرسد و به مرز قصر شیرین متصل میشود.
صدور دستور بازنگری در قراردادهای نفتی کشور
وزیر نفت دستور بازنگری در قراردادهای نفتی کشور را صادر کرد.
به گزارش ایسنا، عبدالمحمد دلپریش مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران گفت: وزیر نفت دستور ویژهای برای پیگیری اصلاح ساختار قراردادهای نفتی در کشور با جلب همکاری همه صاحبنظران و دعوت از شرکتهای معتبر نفتی داخلی و خارجی برای بیشینهسازی منافع ملی صادر کرده است.
دلپریش با اعلام این که هم اکنون در حال مطالعه و بررسی نسلهای مختلف قراردادهای بیع متقابل در صنعت نفت هستیم، گفت: قراردادهای مشارکت در تولید در صنعت نفت در اولویت نیست و تاکید بر انواع قراردادهای دیگر از جمله بیع متقابل است که در صنعت نفت تجربه شده است
نرخ سود سپرده در ایران بالاتر از ۱۳۳ کشورجهان
بانک جهانی در گزارشی از نرخ سود سپرده های بانکی در ۱۳۸ کشور جهان در سال ۲۰۱۲ متوسط نرخ سود سپرده در ایران را ۱۴٫۸ درصد اعلام کرد و از رتبه پنجمی ایران از این نظر خبر داد.
به گزارش تسنیم، آمارهای منتشر شده از سوی بانک جهانی نشان میدهد سودی که بانک های ایران بابت سپرده های مردم پرداخت می کنند، یکی از بالاترین ها در میان ۱۳۸ کشور جهان است.
نرخ سود سپرده های بانکی در ایران در سال میلادی گذشته ۱۴٫۸ درصد اعلام شده است که فقط از نرخ سود سپرده های بانکی در چهار کشور بلاروس، یمن، ترکیه و اوگاندا کمتر بوده است.
آمارهای بانک جهانی نشان می دهد دو کشور سوئیس و هنگ کنگ کمترین نرخ سود سپرده را در جهان دارند. نرخ سود سپرده ها در این دو کشور در سال گذشته میلادی صفر بوده است.