ولیالله فرجاللهی در جلسه ستاد پیگیری سند تدبیر و توسعه بناب افزود: برای عملیاتی کردن بحث سند تدبیر و توسعه شهرستان توجه به ظرفیت و پتانسیلهای داخلی و تقویت آنها و اتکای اقتصاد کشور به منابع داخلی بدون نفت است و یکی از این بحثها صادرات غیر نفتی بوده که شهرستان بناب در این ارتباط سرآمد است. وی با انتقاد از نبودن آمار دقیق از صادرات این شهرستان توسط دستگاههای مربوطه افزود: با توجه به آمارهای ارائه شده شهرستان بناب میتواند دو برابر آمار فعلی صادرات داشته باشد.
فرماندار بناب همچنین روند پیشرفت سند تدبیر و توسعه شهرستان بناب را قابل قبول و خوب ارزیابی کرد و گفت: طرحهای پیشبینی شده در این سندها طبق برنامه زمانبندی و حتی در برخی بخشها جلوتر از برنامه اجرا میشوند و هدفگذاری آنرا که برای سال ۹۶ برنامهریزی شده، امیدواریم بتوانیم در خیلی از بخشها آنها را به صد درصد برسانیم.
فرجاللهی افزود: نقشه راه توسعه این شهرستان در گرو اجرایی کردن این سند است و اگر آن را عملیاتی کنیم به توسعه شهرستان و اشتغال استان کمک شده و شاهد تحقق شعار سال نیز خواهیم بود.
وی با تأکید بر ضرورت تلاش مسئولان شهرستان برای جذب سرمایهگذار در ایجاد واحدهای آهک هیدراته و نیز ورق فولادی گفت: با ایجاد این واحدها شاهد اشتغالزایی در منطقه خواهیم بود.
فرجاللهی اضافه کرد: تمام جهتگیری مسئولان در تحقق این سند بایستی آوردن بخش خصوصی به میدان باشد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بناب نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضع صنعت در بناب گفت: برای ارتقای ۵ واحد خشکبار در این شهرستان ۷۰۲ هزار دلار، ۵۶۲ هزار یورو و ۱۲ میلیارد ریال هزینه شده است. شهرام عارفی افزود: قطعاً در سال جدید شاهد نوسازی واحدهای صنعتی در این شهرستان خواهیم بود.
وی خواستار تعدیل در بحث قوانین نوسازی واحدهای صنعتی شد.
بهنام رحیمزاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بناب نیز در ادامه جلسه با اشاره به انتخاب تبریز بهعنوان شهرگردشگری کشورهای جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ تأکید کرد: این انتخاب فرصت مناسبی برای شهرستان بناب است که با تقویت زیر ساختهای گردشگری بتوانیم سهم شهرستان بناب را بگیریم.
وی در ادامه سخنانش از پیشرفت ۵۰ درصدی احداث هتل بزرگ بناب و پیشرفت ۸۰ درصدی مجتمع بزرگ تجاری بناب خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با اختصاص اعتبار لازمه شاهد تکمیل این طرحها در بناب باشیم.