به گزارش مهر، سورنا ستاری دیروز در مراسم افتتاحیه یازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران ۲۰۱۶ اعلام کرد: باید انگیزه و تعریف درستی از اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانشبنیان داشت تا بتوانیم این اقتصاد را محقق کنیم.وی افزود: همواره اقتصاد نفتی در رسانهها مورد نقد قرار گرفته است؛ زیرا موجب میشود تمام اعتماد به نفس کشور را از بین ببرد.
ستاری با بیان اینکه ما میتوانیم بدون تکیه بر درآمد نفتی، تاثیرگذار عمل کنیم، گفت: هم اکنون جهتگیری دانشگاهها به سمت تاثیرگذاری پیش رفته بهطوریکه ایجاد تحول وظیفه اصلی آنها به شمار میرود.
معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری گفت: بدیهی است که مسیر تحول کشور در کارآفرینی است تا بدین واسطه بتوانیمGDP کشور را افزایش داده و بالا ببریم. این نوع دیدگاه، جدید است و میتواند در تحقق اقتصاد دانشبنیان مؤثر واقع شود.
ستاری با اشاره به تبلیغات محصولات دانش بنیان در رسانه ملی اظهار داشت: رسانه ملی برای تبلیغات محصولات دانش بنیان به شرکتهای دانش بنیان تقریبا ۴۰ درصد تخفیف میدهد تا این شرکتها بتوانند محصولات خود را در این رسانه تبلیغ کنند.وی با بیان اینکه ما فضای کسب و کار را برای شرکتهای دانشبنیان مهیا میکنیم، تصریح کرد: حوزه رباتیک یک حوزه جدی به شمار میرود و خوشبختانه میبینیم که پتانسیل تجاری سازی فوق العادهای نیز دارد و این زمینه پیشرفت برای حوزه رباتیک به وضوح دیده میشود.وی اضافه کرد: پایه اصلی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دانشبنیان است و ما میتوانیم با کارآفرینی و با اعتماد به نفس در تحقق این اقتصاد گام برداریم.
ستاری ادامه داد: ممکن است که محققان در طول فعالیتهای خود شکست بخورند ولی باید توسط دولت حمایت شوند تا از این شکستها درس بگیرند، در واقع وظیفه اصلی دولت حمایت از افرادی است که در حوزه کارآفرینی با شکستهایی مواجه میشوند.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضروری است جوانانی که در این حوزهها کار میکنند را حمایت کنیم؛ زیرا اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان توسط افراد زیر ۳۰ سال به منصه ظهور خواهد رسید .
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد، توضیح داد: تقریبا حدود ۱۱هزار میلیارد تومان درآمد این شرکتهای دانشبنیان است.
ستاری با بیان اینکه بزرگترین حجم شرکتهای دانشبنیان در حوزه بیوتکنولوژی است، افزود: قیمت یک ویال دارو معادل ۲۰۰ بشکه نفت است و این هنری است که در دانش نهفته است.به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه برای کشورهایی است که خواستار طراحی و تفکر هستند، جایی که صنعت آن نیاز به تحقیقات داشته باشد که این موضوع در کشور ما به خوبی در حال محقق شدن است.مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران از سال ۸۵ آغاز به کار کرد و طی هشت سال کیفیت این مسابقات افزایش یافت. در یازدهمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ، ۶۲۴ تیم ثبتنام کردند که پس از بررسی، ۳۲۰ تیم به این دوره از مسابقات راه یافتند.
در این دوره که در ۲۲ لیگ جداگانه برگزار میشود، ۱۴ تیم مطرح از کشورهایی همچون آمریکا، هلند، آلمان، انگلیس، چین، کره جنوبی، ژاپن، استرالیا و سوئیس حضور یافتند.
این دوره از مسابقات در دو بخش دانش آموزی و بزرگسالان برگزار میشود؛ بخش دانشآموزی مسابقات ازعصر روز دوشنبه، ۱۶ فروردین ماه آغاز به کار کرده و تا روز جمعه ادامه دارد و رقابتهای بخش بزرگسالان این دوره از مسابقات نیز از روز چهارشنبه، ۱۸ فروردین ماه در محل نمایشگاه بینالمللی تهران آغاز میشود و به مدت
سه روز ادامه خواهد داشت.همچنین در این دوره از مسابقات ربوکاپ، از روز شنبه، ۲۱ فروردین ماه نیز سمپوزیوم ربوکاپ با ارائه
۳۰ مقاله برگزیده از میان ۱۷۰ مقاله ارسالی به میزبانی دانشگاه آزاد واحد قزوین برگزار میشود.