نسخه صوتی گلستان سعدی که از سوی موسسه نوین کتاب گویا تهیه شده است، رونمایی میشود.
به گزارش مهر، مراسم رونمایی از کتاب صوتی گلستان سعدی به همت موسسه نوین کتاب گویا و با حضور چهرههای برجسته حوزه فرهنگ و ادب و هنر پارسی در فرهنگسرای ابن سینا برگزار میشود. در این مراسم که همراه با اجرای قطعاتی از موسیقی اثر توسط نوازندگان و همین طور اجرای چند حکایت از اثر خواهد بود، دکتر میرجلالالدین کزازی به سخنرانی خواهند پرداخت. این برنامه، چهارشنبه، ۲۵فروردین ۹۵، ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه در سالن همایشهای فرهنگسرای ابن سینا واقع در میدان صنعت، خیابان ایران زمین، تقاطع خیابان خوردین برگزار میشود.
نمایش فیلم مستند در «کتابخانه حسینیه ارشاد»
کتابخانه حسینیه ارشاد در سال جدید اقدام به نمایش فیلم مستند برای اعضای کتابخانه و علاقهمندان کرده است.
فیلم «مجتبی» ساخته محمدحسن دامن زن و به تهیهکنندگی «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی» چهارشنبه ۲۵ فروردین، ساعت ۱۶ و با حضور کارگردان، اولین فیلمی است که در این برنامه به نمایش درمیآید.
خانمها فرزانه اخوت و ناهید رضایی جلسه بحث و گفتگو پس از فیلم را برگزار خواهند کرد. «مجتبی» روایت دلنشینی از زندگی مردی است که با عروسکهایش روزگار میگذراند. مجتبی آنچنان با کودکان و برای کودکان زیسته که خود و دنیایش رنگ دیگران را نمیپذیرد. دیگرانی که میخواهند همواره او را به جایی دیگر رهبری کنند. شرکت در برنامه نمایش فیلم برای علاقهمندان، مستندسازان و اعضای کتابخانه آزاد و رایگان است.
مجموعه دو جلدی «دانشنامه خلیجفارس» منتشر شد
مجموعه دو جلدی «دانشنامه خلیجفارس» از حرف (الف تا ی) از سوی بنیاد دانشنامهنگاری ایران منتشر شد. این دانشنامه شامل تاریخچه، تمدن، فرهنگ و جایگاه خلیجفارس است.
این مجموعه در جلد نخست حروف (ا.ژ) و جلد دوم حروف (س.ی) را در برمیگیرد. دانشنامه خلیج فارس زیرنظر شورای علمی دانشنامه خلیجفارس و دبیران علمی فرجاله احمدی، منوچهر اکبری و حسین یکتا تالیف شده است.
«نامه بنیاد» عنوان مطلبی است که در صفحات آغازین جلد نخست این دانشنامه گنجانده شده که در آن آمده است: «جایگاه بسیار استثنایی خلیجفارس، نقش و ابعاد گوناگون آن بخصوص برخی نگاههای نامحرم از سوی کشورهای خلیجفارس، و تصور شیطانی استکبار جهانی مبنی بر تغییر جغرافیا و تاریخ دیرپای منطقه، بخصوص تلاش برای تغییر نام خلیجفارس در سالهای اخیر، بنیاد دانشنامهنگاری ایران را موظف کرد تا تاریخچه، تمدن، فرهنگ و جایگاه خلیجفارس را موضوع دانشنامه مستقلی قرار دهد. شاید در سالها و قرون گذشته که بحث تلخ دستاندازی و زیر سیطره درآوردن مناطق جغرافیایی و تاریخی کشورها، تا این حد با پیچیدگی و رمزآلودگی مطرح نبود، برخی از قدرتها و کشورها برای مدتی منطقهای را محل استقرار نیروهای خود قرار میدادند، هرگز بفکر مصادره یا تغییر نام منطقه، جزیره، خلیج، ناحیهای به نفع قوم و کشور دیگری نبودند.