مهدی صفاری نیا در گفتگویی اظهار داشت: بیش از ۲۳۷ نفر از شخصیتهای برجسته علمی و مدیریتی جهان اسلام و ۲۲ شرکت حقوقی فناور، همزمان با آغاز فعالیت صندوق سرمایهگذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) به عضویت این صندوق در آمدند.
وی ادامه داد: صندوق سرمایهگذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) از تاریخ ۱۵ آذرماه ۹۴ مجوز تاسیس و فعالیت خود را دریافت و تا به حال بیش از ۷۰ میلیارد ریال جذب سرمایه کرده است که جوایز نخستین دوره جایزه مصطفی(ص) از محل منابع این صندوق به برگزیدگان اهدا شد.
دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) افزود: نخستین آیین اعطای نشان جهانی خادمالمصطفی(ص) در ششم اردیبهشت ماه ۹۵ با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از شخصیتهای برجسته علمی کشور و شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در تهران برگزار میشود و در این مراسم از ۲۲ مجموعه حقوقی از خیرین و واقفین جایزه مصطفی(ص) تجلیل خواهد شد. دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی(ص) در ادامه اظهار داشت: صندوق سرمایهگذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) برای تامین هزینه های جایزه مصطفی(ص) و همچنین حمایت مالی از توسعه علم و فناوری در جهان اسلام؛ بویژه در حوزههای مرتبط با این جایزه در قالب حمایتهای پژوهشی و تحقیقاتی و تسهیلات مالی برای تجاریسازی طرحهای فناور با دریافت مجوز رسمی از سازمان بورس و اوراق بهادار آغاز به کار نموده است.
صفارینیا تاکید کرد: چشمانداز صندوق تبدیل شدن به بزرگترین صندوق مالی در توسعه علمی و فناوری جهان اسلام است.