ضرورت ارتقای مراکز آموزش عالی
رشت ـ خبرنگار اطلاعات: نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در جلسه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با رؤسای مراکز آموزش عالی استان گیلان ارتقای آموزش عالی هر استان را بسیار مهم برشمرد و اظها رداشت: ارتقای آموزش عالی موجب افزایش تولید خواهد شد.

جبار کوچکی‌نژاد سپس به فعالیت دانشگاه‌های گیلان اشاره کرد و افزود: دانشگاه استان تنها دانشگاه دولتی است که به عنوان دانشگاه مادر فعالیت می‌کند. وی شمار دانشجویان در تمام مراکز آموزش عالی گیلان را ۱۴۲ هزار دانشجو اعلام کرد و افزود: این دانشجویان در مراکز آموزش عالی گیلان شامل دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه فرهنگیان، جهاد دانشگاهی، دانشگاه پیام نور، آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند. وی گفت: براساس برنامه پنجم بند ب ماده ۱۶ وزارت علوم و مراکز آموزش عالی مکلف هستند در طول برنامه نسبت دانشجو به تحصیلات تکمیلی به ۲۰ درصد برسد. وی شمار دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد در گیلان را ۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: ۹۳۰ نفر در دوره دکترا و بقیه در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

در ادامه نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی توجه به‌ آموزش عالی در کشور را مهم برشمرد و افزود: ترکیب آموزش عالی در رشته‌های مختلف باید درست باشد.

محمدمهدی رهبری املشی گیلان را قطب کشاورزی خواند و خواستار توجه آموزش عالی به قطب کشاورزی شد. سپس نماینده مردم شهرستان‌های تالش ماسال و رضوانشهر در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با تاکید بر ضرورت توجه به توزیع عادلانه آموزش در کشور گفت: توزیع عادلانه آموزش تحقق نیافته است.

محمود شکری افزود: دادن مجوز دانشگاه بدون برنامه بیشتر از نقش آن است.

نسخه مناسب چاپ