نخستین شرکت بورسی سال ۹۵ وارد تابلو شد
 

تعداد ۸۰ میلیون سهم، معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت واسپاری ملت به عنوان اولین شرکت در سال ۱۳۹۵ در بورس عرضه اولیه و به قیمت هر سهم ۱۰۶تومان کشف قیمت شد.

به گزارش روابط عمومی بورس اوراق بهادار تهران روز چهارشنبه تعداد ۸۰ میلیون سهم معادل ۱۰‌درصد از سهام شرکت واسپاری ملت متعلق به شرکت گروه مالی ملت به عنوان چهارصد و نود و ششمین شرکت پذیرفته شده برای اولین بار پس از پذیرش و درج نام شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش واسطه‌گری های مالی به جز تأمین وجوه بیمه و بازنشستگی‌، گروه سایر واسطه گری های مالی و طبقه‌ی اجاره داری مالی در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد «ولملت» عرضه و قیمت خورد.

تعداد ۶۰ میلیون سهم در فرآیند کشف قیمت عرضه و مابقی معادل تعداد ۲۰ میلیون سهم هم به قیمت کشف شده جهت مشتریان بر خط اختصاص یافت.

به این ترتیب معامله سهام شرکت واسپاری ملت ۸۴ر۸ میلیارد تومان به ارزش بازار بورس تهران اضافه کرد.

خبر دیگر اینکه معاون حقوقی سازمان بورس تصریح کرد: معافیت شرکت های بورسی از تاریخ ۱۶ بهمن ۹۱ لحاظ می شود.

معافیت ‌های مالیاتی برای خدمات معاملات بورسی حاکی از عزم دولت در حمایت از فعالیت‌‌های شفاف‌ مالی و اقتصادی است که از طریق بورس و اوراق بهادار محقق می‌ شود.

متن بخش نامه سازمان امور مالیاتی در باره فهرست مصادیق خدمات معاملات و تسویه اوراق بهادار و کالا در بورس ها و بازارهای خارج از بورس مرتبط با قانون مالیات بر ارزش افزوده منتشر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، جعفر جمالی معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به این خبر گفت: از چند سال پیش، جلسات کارشناسی مشترک و متعددی بین سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان امور مالیاتی جهت تعیین مصادیق خدمات معاملات مشمول معافیت مالیاتی موضوع بند ۱۱ ماده ۱۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده برگزار می شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسات کار حقوقی و کارشناسی مفصلی صورت گرفت که نهایتاً در جلسه مشترکی با حضور روسای دو سازمان انجام گرفت با موارد ابلاغی در بخشنامه مورخ ۱۰ خرداد ۹۵ موافقت شد و همچنین اجرایی شدن معافیت مذکور از تاریخ ۱۶ بهمن ۹۱ مورد تصریح قرار گرفت.

این مقام مسئول تصریح کرد: معافیت ‌های مالیاتی برای خدمات معاملات بورسی حاکی از عزم دولت در حمایت از فعالیت ‌های شفاف‌ مالی و اقتصادی است که از طریق بورس و اوراق بهادار محقق می‌ شود.

جمالی خاطرنشان کرد: هدف سازمان بورس از این تلاش حمایت از ناشران و نهادهای مالی و سرمایه‌گذاران بورسی بوده که با تصمیم قانون‌گذار و همراهی سازمان امور مالیاتی گامی مؤثر در جهت تحقق اصول و پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی و ایجاد بازار شفاف، منصفانه و رقابتی برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه با پیگیری ‌های مستمر سازمان بورس و اوراق بهادار سرانجام عمده اقلام فهرست پیشنهادی بورس از خدمات معاملات اوراق بهادار و کالا توسط ریاست سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ شد، گفت: در ادامه این فعالیت، کارگروه مشترکی برای تعیین تکلیف سایر مصادیق موردنظر و پیشنهادی سازمان بورس مانند خدمات پردازش اطلاعات مالی و رتبه‌بندی اوراق بهادار، مشاوره سرمایه‌گذاری، کارمزد نهادهای مالی بابت تنظیم گزارش معاملات و … در دستور کار قرار گرفته که امید است این موارد به‌زودی نهایی شود.

آخرین خبر هم حاکی است که بورس اوراق بهادار تهران در آخرین روز معاملات هفته دوم خرداد سیر نزولی گرفت و تا مرز کانال ۷۶ هزار واحد سقوط کرد.

به گزارش ایسنا، تالار شیشه‌ای روز چهارشنبه در ابتدای باز شدن معاملات ۶۲ واحد رشد کرد تا به رقم ۷۶ هزار و ۲۰۶ واحد رسید اما از این لحظه به بعد، روند نزولی را پی گرفت و با ۱۲۲ واحد کاهش، در مجموع ۶۰ واحد افت و رقم ۷۶ هزار و ۸۴ واحدی را تجربه کرد.

در هفته دوم خرداد شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران روند نزولی را پی گرفته است؛ به طوری که چیزی نمانده بود که از تراز ۷۶ هزار واحدی هم سقوط کند و وارد تراز ۷۵ هزار و ۹۵۰ واحدی شود.

ظاهرا شرایط مبهم اقتصادی ایران در روزهای پسابرجام و پیشروی سیاست انتظار، صبر عده‌ای از سرمایه گذاران بورسی را لبریز کرده و این موضوع باعث شده آن‌ها برای فروش سهام های خود صف بکشند.

در آخرین روز معاملات هفته نماد شرکت نفت و گاز پارسیان با ۳۱ واحد کاهش بیشترین تاثیر را در افت شاخص داشت و بعد از بانک پاسارگاد و پالایش نفت بندر‌عباس بیشترین نقش را در افت بازار داشتند.

در مقابل نماد معاملاتی شرکت ایران خودرو و پتروشیمی پردیس سعی کردند از افت شاخص بورس جلوگیری کنند.

نسخه مناسب چاپ