به گزارش فارس؛ مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فرابورس ایران با حضور ۸۵ درصد از صاحبان سهام برگزار شد و طی آن ضمن تصویب صورتهای مالی سال ۹۴ و تقسیم سود ۲۰۰ ریالی، اعضای جدید هیات مدیره انتخاب شدند.
در این جلسه که علیرضا عسکری مارانی ریاست آن را برعهده داشت، صادق عجمی و علیعباس کریمی به عنوان ناظر، عیسی حسینپناه به عنوان نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و محمد قیومی به عنوان دبیر مجمع، هیات رئیسه را تشکیل دادند.
بر اساس این گزارش، سهامداران پس از تصویب صورتهای مالی سال ۹۴، وارد تصمیمگیری در مورد میزان سود تقسیمی شدند و با تقسیم ۲۰۰ ریال از مجموع ۵۹۱ ریال سود به ازای هر سهم موافقت کردند؛ مابقی سود هم به افزایش سرمایه حداقل ۵۰ درصدی معادل ۲۰۰ میلیارد ریال اختصاص یافت که پس از تایید سازمان بورس تا پایان شهریور قابل انجام است.
همچنین با توجه به پایان مهلت قانونی فعالیت اعضای هیات مدیره، برای انتخاب اعضای جدید رایگیری انجام شد و طی آن با نظر سهامداران به ترتیب آرا، گروه مدیریت سرمایهگذاری امید، سرمایهگذاری صبا تامین، بورس اوراق بهادار تهران، مرکز مالی ایران، گروه مالی ملت، گروه مالی بانک پارسیان و کارگزاری بانک ملی ایران به عنوان اعضای جدید هیات مدیره انتخاب شدند.
هامونی مدیرعامل فرابورس ایران در ابتدای این نشست به تشریح عملکرد فرابورس در سال ۹۴ پرداخت و در باره برنامههای در دست اجرای این رکن اجرایی بازار سرمایه برای توسعه بازارها و ابزارهای تامین مالی برای سال پیش رو سخن گفت.
امیر هامونی با بیان اینکه فرابورس ایران در سال پیش رو علاوه بر توسعه و نوآوری در شیوههای تامین مالی، پذیرش شرکتهای کوچک و متوسط را در دستور کار خود قرار داده، اضافه کرد: با پذیرش صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه امکان تحقق اهداف کلان اقتصاد مقاومتی فراهم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در کنار برنامههای توسعهای فرابورس ایران، سعی در گسترش دامنه ارتباطات بینالمللی فرابورس با سایر بورسهای جهان داریم، اظهار کرد: بر این اساس، بررسی پرونده عضویت فرابورس ایران در فدراسیون جهانی بورسها (WFE) را به جریان انداختهایم و در تاریخ ۲۲ ژوئن این پرونده در هیات مدیره این نهاد بینالمللی بررسی خواهد شد.
خبر دیگر اینکه مدیر عامل کارگزاری بانک سامان گفت :
برنامه ریزی های دولت پس از اجرای برجام برای پرداخت بدهیهای خود به بنگاه ها و صنایع باعث ایجاد امیدواری شده است.
حمیدرضا مهرآور، در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، گفت: به نظر می رسد امسال فصل مجامع امیدوار کننده تر از چیزی باشد که پیش بینی می شد؛ چرا که شرکت ها عملکرد قابل قبولی داشته اند .
وی با اشاره به اینکه تحولات سیاسی به تنهایی نمی تواند مشکلات اقتصادی بنگاه ها را برطرف کند،افزود: برنامه ریزی های دولت پس از اجرای برجام برای پرداخت بدهی های خود به بنگاه ها و صنایع باعث ایجاد امیدواری شده است.
به گفته این کارشناس بازار سرمایه پس از گشایش های اخیر و با توجه به اینکه دولت قصد دارد بخشی از بدهی هایش را با انتشار انواع اوراق مشارکت به صنایع و پیمانکاران پرداخت کند، امید است کمبود نقدینگی در این بخش ها کاهش یابد؛ به ویژه آنکه در چند سال گذشته این معضل به شدت بنگاه های اقتصادی را درگیر کرده بود.