کوتاه آموزشی
پیام دکترتوفیقی به مناسبت آغاز سال تحصیلی۹۳- ۱۳۹۲

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۳- ۱۳۹۲ تأکید کرد: بهره گیری از اعتدال تضمینی بر هم افزائی نیروهای دانشگاهی است.

به گزارش مهر، جعفر توفیقی در این پیام اظهار داشت: تردیدی نیست نیل به دستاوردهای علمی مستلزم فراهم آمدن عزم ملی و مشارکت، همراهی و همکاری همه ذینفعان، پژوهشگران و علمای حوزوی و دانشگاهی، فرهنگستان‌ها، اعضای هیأت علمی و دانشجویان مستعد و علاقه مند در همه شاخه‌های علمی است، تنها در چنین صورتی است که ایجاد تمدن اسلامی و دستیابی به جامعه‌ای پیشرفته از لحاظ مادی و معنوی –که از اهم مطالبات مقام معظم رهبری است – امکانپذیر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با پشت گرمی به حمایت بی حد و حصر مقام معظم رهبری از برنامه توسعه علمی کشور متعهد است با جلب مشارکت همه ذینفعان، برنامه های آموزشی مبتنی بر نیازسنجی، تطبیق برنامه های درسی دانشگاهی با نیاز بازار کار، توسعه آموزش، پژوهش و فناوری مبتنی بر مزیت‌های نسبی و امکانات استانی و منطقه‌ای، اصلاح فرآیندها و روانسازی روابط اداری و اجرایی، بازبینی و تعجیل در اجرای آیین‌نامه ها و دستورالعمل‌ها، کوشش برای تقویت زیرساخت ها و تأمین منابع مالی مورد نیاز به انحای ممکن زمینه را برای تحقق اهداف پیش گفته فراهم آورد.

چاره‌ای جز رسیدگی به “معلم” نداریم

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: مهم‌ترین مساله در آموزش و پرورش، تربیت نیروی انسانی است، چرا که تحول در آموزش و پرورش از نیروی انسانی می‌گذرد.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر فانی در مراسم افتتاح دانشگاه فرهنگیان گفت:‌ در حال حاضر تمام دست‌اندرکاران کشور از مقام معظم رهبری تا رئیس جمهور که حامل پیام اعتدال و امید است، انتظار دارند که در آموزش و پرورش یک تحول اساسی صورت بگیرد.

فانی با بیان این که تربیت نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان و بهسازی نیروهای موجود جزء مهمترین اهداف این دانشگاه است، گفت: امید است دانشگاه فرهنگیان در تحقق این هدف موفق باشد. سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان این که دانشگاه فرهنگیان باید از تمامی امکانات موجود در سایر دانشگاه‌ها استفاده کند، گفت: اگر دانشگاه را به یک سازمان تشبیه کنیم، فرایند ورودی و خروجی دانشگاه بسیار مهم تلقی می‌شود، چرا که ارتقاء سطح ورودی‌ها می‌تواند به ارتقای سطح جامعه کمک کند.

زمان تکمیل ظرفیت و انتشار کارنامه آزمون‌های سراسری ۹۲

مشاور عالی سازمان سنجش کشور زمان آغاز تکمیل ظرفیت و انتشار کارنامه آزمون‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ۹۲ را اعلام کرد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز تکمیل ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۲ از روز دوشنبه (ششم آبان ماه)، گفت: اطلاعیه سازمان در رابطه با تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو در برخی از کد رشته محل‌های جدید آزمون سراسری سال ۹۲ در روز دوشنبه (ششم آبان ماه) از طریق سایت سازمان سنجش و نشریه پیک سنجش منتشر خواهد شد.

وی درباره زمان انتشار کارنامه علمی داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۲، گفت: برای کلیه پذیرفته‌شدگان نهایی و آن دسته از داوطلبانی که فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را تکمیل کرده، اما پذیرفته نشده‌اند، کارنامه علمی حاوی رتبه داوطلب در هر یک از کد رشته‌ محل‌های انتخابی در بین داوطلبان کد رشته محل مذکور و در سهمیه‌های مختلف با توجه به نمره کل داوطلب در همان کد رشته محل و همچنین رتبه آخرین فرد پذیرفته شده و اطلاعات مفید دیگر در روز یکشنبه (هفتم مهرماه ۹۲) بر روی سایت سازمان قرار می‌گیرد.

توکلی همچنین درباره تاریخ، محل مصاحبه، معاینه، آزمون عملی یا علمی و سایر مراحل گزینش رشته‌های تحصیلی نیمه متمرکز کنکور ۹۲، گفت: اطلاعیه سازمان در این رابطه شامل رشته‌های نیمه متمرکز دوره‌های روزانه، شبانه (نوبت دوم)، دانشگاه پیام‌نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و دوره‌های بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی به همراه فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت هر رشته به همراه برنامه زمانی شرکت در مصاحبه آزمون علمی، پروژه و … در روز چهارشنبه (۱۷ مهرماه) از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgمنتشر خواهد شد.

مشاور عالی سازمان سنجش کشور از آغاز تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۲ از روز دوشنبه (بیست و دوم مهرماه) خبر داد.

مشاور عالی سازمان سنجش کشور همچنین از آغاز تکمیل ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری (Phd) سال ۹۲ از روز دوشنبه (بیست و نهم مهرماه) ‌خبر داد.

دانشگاه های غیردولتی دارای رتبه بندی ضعیف منحل می‌شوند

رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به رتبه بندی موسسات آموزش عالی غیردولتی، گفت: ۷۸ درصد موسسات در سطح متوسط قرار دارند.

رضا عامری در گفتگو با مهر، با اشاره به طرح رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات غیردولتی غیرانتفاعی، اظهار داشت: ۷ عامل آموزشی، فضای کالبدی، امکانات و تجهیزات، دانشجویی –فرهنگی، مدیریت-تشکیلات-بودجه و نیروی انسانی، ارکان موسسه و فاکتور پژوهشی در رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی تاثیر داشتند.

نسخه مناسب چاپ