به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) و به نقل از مرکز مالی ایران؛ نخستین کارگاه آموزشی مدیریت ریسک در بازار فلزات از سوی مرکز مالی ایران و با همکاری شرکت یورو مانی ۲۹ و ۳۰ تیردر تهران برگزار خواهد شد.
علی نقوی مدیرعامل مرکز مالی ایران با اعلام این خبر گفت: بازارهای مالی و کالا در سالهای اخیر پر نوسان بوده است از همین رو فراگیری مهارتهای مدیریت ریسک در بورس فلزات موجب میشود معاملهگران با اطمینان بیشتری فعالیت کنند و از خطرات ناشی از نوسان قیمتها در امان باشند. وی افزود: نیاز به آموزش مدیریت ریسک در بازار فلزات با توجه به دوره پسا برجام و شکل گیری زمینه ورود سرمایهگذاران خارجی بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.نقوی تصریح کرد: اطلاع از قیمتهای جهانی فلزات و چگونگی معاملات بین المللی در بازار فلزات از جمله نیازهای فعالان ایرانی در این حوزه است و شرکت در این کارگاه میتواند به این نیازها پاسخ دهد.وی گفت: مدیریت موثر ریسک ناشی از تغییرات قیمت کالاهایی نظیر فلزات اساسی، یکی از مهمترین وجوه تاثیرگذار بر مدیریت کسب و کار شرکت های تولید کننده، بازرگانی و تقاضاکنندگان این محصولات است. از همین رو اهتمام در مدیریت ریسک ناشی از تغییرات قیمتی می تواند ایجاد کننده یک مزیت رقابتی و تامین کننده سود فعالان این بازارها باشد.به گفته مدیرعامل مرکز مالی ایران، “اما جنکینز” مدیر موسسه کمبریج ریسک و عضو انجمن متخصصین انگلستان برای تدریس این کارگاه آموزشی به ایران سفر میکند همچنین به شرکتکنندگان گواهینامه حضور در این کارگاه از طرف مرکز مالی ایران و یورومانی اعطا میشود.
مباحثی چون مبادلات فلزات اساسی در بورسهای فلزی، معاملات مشتقات فلزات اساسی، ساختارهای مالی در مشتقات، مدیریت ریسک فلزات با مشتقات و… از جمله سرفصل های این کارگاه دو روزه است.
علاقمندان می توانند برای ثبت نام و حضور در این کارگاه آموزشی به آدرس www.ifc.irمراجعه کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۷۲۴۳۴۳ تماس بگیرند.از سوی دیگر معاون پذیرش و ناشران فرابورس گفت:محدودیت زمانی دلیل عرضههای اولیه است.به گفته وی اگر بعد از گذشت چهار ماه از پذیرش شرکت عرضه نشود، پذیرش شرکت لغو می شود این درحالی است که فرابورس، حداکثر دو ماه دیگر می تواند به مدت گفته شده اضافه کند و نهایتا شش ماه فرصت در اختیار شرکت ها قرار دهد.معاون پذیرش فرابورس اضافه گفت: محدودیت زمانی در عرضه اولیه شرکتها وجود دارد و اگر طی مدت حداکثر شش ماه پس از پذیرش عرضه اولیه اتفاق نیفتد، پذیرش شرکت لغو می شود همچنین طبق دستورالعمل پذیرش شرکت ها با زیان انباشته در فرابورس مقدور است بنا به همین محدودیت زمانی چارهای جز عرضه اولیه در شرایط کنونی نداریم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) ، مهدی علم الهدی افزود: عرضه های اولیه دو وجه دارد اولین وجه آن این است که با این عرضه چه اتفاقاتی در بازار روی می دهد و شرایط بازار را به شکلی در می آورد و دومین وجه آن این است که سهامداران این شرکت چه کارهایی انجام داده اند و چه برنامه ریزی هایی کرده اند تا شرکتشان در فرابورس پذیرفته شده و عرضه شود. بنابراین این وجه هم باید در نظر گرفته شود.وی ادامه داد: علاوه بر موارد ذکر شده محدودیت زمانی عرضه اولیه هم وجود دارد. به نحوی که اگر بعد از گذشت چهار ماه از پذیرش شرکت عرضه نشود، پذیرش شرکت لغو می شود این درحالی است که فرابورس، حداکثر دو ماه دیگر میتواند به مدت گفته شده اضافه کند و نهایتا شش ماه فرصت در اختیار شرکت ها قرار دهد.
معاون پذیرش و ناشران فرابورس اظهار کرد: بنا به همین محدودیت زمانی چاره ای جز عرضه اولیه در شرایط کنونی نداریم.