منصور رضوانی جلال که در جمع اصحاب رسانه سخن میگفت، با اشاره به اینکه پارسال با کاهش ۱۹ درصدی بارش و انسداد چاههای غیرمجاز شاهد افزایش ۵ درصدی تولیدات بخش کشاورزی بودیم، افزود: بخش کشاورزی کشور رتبه نخست را در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: ۵ر۵ درصد از تولیدکنندگان برتر کشور در همدان فعالیت میکنند و این حوزه ۲۶ درصد از اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.
وی با تأکید بر اینکه در اقتصاد مقاومتی باید جهشی ملموس انجام پذیرد، گفت: افزایش بهرهوری یکی از برنامههای این نهاد است، باید کشاورزی را اقتصادی کرد تا توان رقابت در بازارهای جهانی حاصل شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: تولید بسیاری از محصولات پرآب در همدان به سوی مکانیزه شدن حرکت میکند، در همدان تولید هندوانه غرقابی نداریم، هماکنون توانستهایم با اجرای طرحهای تبدیل آبیاری سنتی به بارانی ۵۰ میلیون مترمکعب صرفهجویی در مصرف آب در این حوزه داشته باشیم.
او با اشاره به اینکه ۳۷ واحد که دارای مشکلاتی در فعالیت بودند به ستاد تسهیل سرمایهگذاری استان معرفی شدند که اعتبارات به برخی پرداخت شده و به عدهای در حال پرداخت است، گفت: سطح زیر کشت سیبزمینی در همدان ۴۰۰۰ هکتار کاهش یافته است.
وی با اشاره به کاهش ۴۰۰۰ هکتاری سطح زیر کشت سیبزمینی در همدان، گفت: ۶۴ پروژه در هفته جهاد کشاورزی در همدان با مبلغ ۲۹۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری به بهرهبرداری میرسد.
مسئول امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی همدان نیز در این نشست از قلع و قمع ۹۰ واحد ساختمانی غیرمجاز در باغات همدان در سالهای اخیر خبر داد و از در دست بودن حکم تخریب ۲۱۰ واحد دیگر برای تخریب خبر داد که به گفته وی به رغم همه توصیهها مماشاتی در زمینه اجرای آن انجام نمیپذیرد.