کرمان -خبرنگار اطلاعات: اقتصاد مقاومتی مسئولیت شرعی، عرفی و قانونی تمامی مدیران دستگاههای اجرایی است و هیچ کس نباید پای خود را عقب بکشد.
علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان افزود: بخشی از کارها همچون مسائل بیمه، مالیات و اقساط تسهیلات بانکی مربوط به مدیریت بخش خصوصی است که باید انجام شود زیرا دولت نمیتواند در این حوزه اقدام کند.
وی با تاکید براین که مدیران باید بنگاههای توانمند را تقویت کنند، گفت: افراد علاقمند به فعالیت در حوزه اقتصادی، باید این مسائل را پیش بینی کرده و نسبت به پرداخت بیمه، مالیات و… اقدام کنند زیرا یکی از آفتهای اجرای اقتصاد مقاومتی، همین موارد است که مدیران باید مراقب باشند.
استاندار کرمان با اشاره به رقم ۱۰ درصدی معوقات بانکی کشور، یادآور شد: واحدهای ورشکستهای که دچار سکته اقتصادی شده و در این امر تقصیری ندارند باید در دستور کار سازمان صنعت و معدن قرار بگیرند زیرا دولت نمیخواهد در اقتصاد مقاومتی، واحدهای مستحقِ کار، کمک و پشتیبانی را در ردیف واحدهای ناکارآمد قرار بدهد.
رزم حسینی با تأکید بر این که اقتصاد مقاومتی واقعی مستلزم فرماندهی است که با توانمندسازی مردم، برای استان پول و درآمد خلق کند، افزود: تقسیم استان کرمان به ۸ زون اقتصاد مقاومتی یک مدل مدیریتی اقتصاد مقاومتی است که باید در سطح استان تکثیر شود.
وی اعلام کرد: مدیریت استان کرمان برای سرمایه گذاران واقعی فرش قرمز پهن کرده و میکند زیرا معتقدیم سرمایه گذاران مجاهدین اقتصادی هستند که باید تکریم شوند.
استاندار کرمان با انتقاد شدید از مدیران کل غایب در نشستهای اقتصاد مقاومتی افزود: با این مدیران برابر قانون برخورد میشود زیرا در اجرای اقتصاد مقاومتی هیچ عذر و بهانهای قابل پذیرش نیست و در صورت کوتاهی قطعا نام مدیران ناهماهنگ برای آگاهی مردم، به رسانه ملی و مطبوعات اعلام خواهد شد.
وی با تاکید براین که هیچگونه اعتبار دولتی به دستگاههای اجرایی استان کرمان اختصاص نمییابد مگر در صورت رضایت فرماندهی ستاد اقتصاد مقاومتی از دستگاه مربوطه، گفت: رسانهها نباید با مدیران مماشات کنند زیرا معتقدیم که پول بیت المال نباید برای تبلیغات شخصی مدیران
هزینه شود.
رزم حسینی با اشاره به این که رسانهها باید اشکالات ادارات و مشکلات مردم را بیان کنند، گفت: در حال حاضر در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی ائمه جمعه در راستای توسعه استان پای کار هستند لذا نمایندگان مجلس نیز باید به میدان اقتصاد مقاومتی ورود پیدا کنند.
در ادامه جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: برنامههای اقتصاد مقاومتی باید در حوزه استانی و ملی به ستاد اقتصاد مقاومتی استان اعلام شود.
وی یادآور شد: روند اجرای کار در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی در استان کرمان قابلیت تبدیل به الگوهای کشوری را دارد بنابراین جایی که نیاز واقعی به اعتبارات دولتی باشد براساس قانون امکان اختصاص اعتبارات دولتی وجود دارد.
فرماندار سیرجان نیز در این نشست از وجود ۲۲۸ بنگاه اقتصادی در این شهرستان خبر داد و گفت: از این تعداد، ۵۹ واحد راکد و نیمه تعطیل هستند.
منصور مکی آبادی با اشاره به اجرای برنامههای متعدد برای ارتقای بهره وری نیروی کار در سیرجان یادآور شد: دومین برنامه ملی اقتصاد مقاومتی طرح ارتقای بهره وری آب است که با اجرای ایده همیاران آب اقدامهای خوبی در این زمینه در سیرجان انجام شده است.
وی با اشاره به پیگیری طرح پیشبرد برون گرایی اقتصاد در سیرجان، افزود: در این راستا ساخت نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی، ساخت بیمارستان فوق تخصصی و چند طرح دیگر با همکاری سرمایه گذاران خارجی اجرا
شده است.
او همچنین با اشاره به ثبت ملی گلیم سیرجان گفت: در این راستا ایجاد رشته گلیم بافی در دانشگاه آزاد سیرجان در دست
انجام است.
مکی آبادی با اعلام این که در مسیر توسعه ظرفیتهای صادراتی سیرجان نیز اقدامهایی از جمله راه اندازی بندر خشک در دست انجام است، گفت: در راستای طرح گفتمان سازی و فرهنگسازی اقتصاد مقاومتی نیز اقدامهایی مانند برگزاری همایشها در دست انجام است و از توان نیکوکاران در حوزه مرمت فضاهای باستانی نیز استفاده شده است.
سرمایه گذاران به عنوان مجاهدان اقتصادی باید تکریم شوند