کوتاه آموزشی
خبر «استخدام در آموزش و پرورش» صحت ندارد

معاون رسانه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر استخدام در آموزش و پرورش صحت ندارد.

به گزارش فارس، رسول پاپایی معاون رسانه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر استخدام در آموزش و پرورش صحت ندارد.

وی تصریح کرد: این قبیل اخبار غیر رسمی و نادرست و اطلاعیه های جعلی از سوی کلاهبرداران و افراد شیاد و سودجو طراحی و اعلام هرگونه شماره حساب در این گونه خبرها به منظور کلاهبرداری از جویندگان کار طراحی شده و با همین هدف در فضای مجازی منتشر می شود.

پاپایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش اطلاعیه های خود را تنها از طریق پایگاه اطلاع رسانی این وزارتخانه و رسانه های رسمی کشور به سمع و نظر عموم می رساند، از مخاطبان این وزارتخانه خواست با هوشیاری فریب افراد سودجو را نخورده و از واریز هرگونه وجهی به شماره حساب های اعلام شده در این قبیل اخبار، پرهیز کنند.

اجرای فعالیت واحدهای دانشگاه آزاد با محوریت سیاست‌های کلی علم و فناوری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای از روسای واحدهای مراکز استان ها و سازمان سما خواست تا تمامی فعالیت های مرتبط با سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه صورت گیرد.

به گزارش ایسنا،‌ دکتر حمید میرزاده طی بخشنامه ای از روسای واحدهای مراکز استان ها و سازمان سما خواست تا تمامی فعالیت های مرتبط با سیاست های

کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری از جمله فناوری های هسته ای، زیستی، نانو، سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی و مهندسی هوافضا با هماهنگی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد صورت گیرد.

دریافت وجه هنگام ثبت‌نام و ارائه کارنامه به دانش‌آموزان ممنوع است

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: اخذ وجه هنگام «ارائه کارنامه‌ به دانش‌آموزان» و «ثبت‌نام در مدارس به غیر از مدارس غیر دولتی، استعدادهای درخشان و شاهد» ممنوع است.

علی زرافشان در گفتگو با فارس، در خصوص دریافت وجه هنگام ارائه کارنامه‌ به دانش‌آموزان اظهار داشت: این کار خلاف قانون است و دریافت پول به اجبار از دانش‌آموزان معنایی ندارد.وی ادامه داد: اگر قرار بوده است به خاطر برنامه‌های فوق برنامه، مدرسه هزینه‌ای از دانش‌آموزان دریافت کند، باید در ابتدای سال تحصیلی این کار انجام شود و مدرسه بر مبنای آن بتواند فعالیت‌های فوق برنامه خود را ساماندهی کند.

دانشگاه تربیت مدرس میزبان استادان آلمانی

مدرسه تابستانی اقتصاد سیاسی مدیریت منابع طبیعی و توسعه پایدار ، شهریورماه امسال با حضور اساتیدی از دانشگاه‌های ایران و آلمان به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر سجاد فرجی دیزجی، عضو هیأت علمی گروه توسعه و برنامه‌ریزی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس و از همکاران اصلی این پروژه، هدف از برگزاری این مدرسه تابستانی را در راستای افزایش سطح همکاری‌های علمی و بین‌المللی با دانشگاه‌های خارج کشور دانست و گفت: در ادامه گشایش تعاملات بین‌المللی، سازمان تبادلات علمی آلمان (DAAD) برای همکاری دانشگاه‌های دو کشور فراخوان داد. طرح مشترک ارائه شده توسط دانشگاه‌های تربیت مدرس، تهران، فردوسی مشهد و دانشگاه فیلیپس ماربورگ آلمان مورد تصویب این سازمان قرار گرفت و دانشگاه تربیت مدرس به دلیل فضا و ویژگی‌های مطلوبی که از آن برخوردار بود، برای میزبانی انتخاب شد.

نسخه مناسب چاپ