مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران با اعلام این خبر افزود: اصلاح هر کیلومتر بیش از ۴۰ میلیون تومان هزینه در بردارد که هر سال بخشی از شبکه فرسوده اصلاح میشود و البته هر سال باز بر این مقدار افزوده میشود.
مجید عبداللهی با بیان این که ۲۴۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در مازندران وجود دارد افزود: ۱۶۰۰ روستا با ۳۸۵ هزار و ۵۰۰ مشترک معادل جمعیت ۸۵ درصدی زیر پوشش این شرکت هستند که حدود ۴۵ هزار مشترک فصلی هستند.
وی اعتبارات سال گذشته را ۵۷ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این مبلغ فقط ۲۵ درصد تخصیص یافت اما کار اجرایی پروژهها با توجه به کمبود اعتبارات را تعطیل نکردیم و تاکنون ۳۵ میلیارد تومان بدهی داریم.
او کیفیت آب آشامیدنی روستایی در مازندران را مطلوب اعلام کرد و گفت: سختی آب آشامیدنی روستایی در حد استاندارد است و در بحث میکروبی نیز به صورت مستمر آزمایش انجام میدهیم و آب آشامیدنی روستاهای زیر پوشش ما آلودگی میکروبی ندارند.
عبداللهی در خصوص فاضلاب گفت: ۲ پروژه فاضلاب روستایی را در شورکای جویبار و زاغمرز بهشهر در دست اجرا داریم که پروژه شورکا در دست بهرهبرداری است و برای ۵ روستای دیگر هم طرح اجرای پروژه فاضلاب را در برنامه داریم.
وی در رابطه با مشکلات پروژه آبرسانی تلمادره گفت: دولت برای این پروژه بیش از ۵ میلیارد تومان هزینه کرد و مشکل این پروژه استفاده همزمان برای آب آشامیدنی و کشاورزی و نیز خرید انشعاب است، لذا درصدد هستیم تا پایان امسال با تمهیدات اندیشیده شده مشکل این پروژه را برطرف سازیم.
عبداللهی یادآور شد: ۵۷ میلیارد تومان اعتبار از صندوق تسهیلات ملی اعتبار برای اجرای پروژه آبرسانی در مازندران تخصیص یافت که تا پایان ۳۱ تیر سال ۹۶ باید جذب و هزینه شود.