محسنی‌ اژه‌ای: رهبر معظم انقلاب دستور تأسیس حقوق بشر اسلامی را دادند
 

سرویس خبر: سازمان بازرسی ازسال ۹۱ مستمراً درباره پرداخت‌های خلاف قانون گزارش‌هایی را برای مسئولان مربوط در سازمان، شرکت‌ها و وزارتخانه‌ها ارسال و تذکر داده و امسال نیز بررسی ۴۰دستگاه را دردستورکار خود قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه درنودوهشتمین نشست خود با رسانه‌ها با بیان این مطلب افزود: براساس گزارش رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ۴ نفر از اعضای صندوق توسعه ملی یک میلیارد تومان از پول‌هایی را که قبلا گرفته بودند بازگرداندند.

وی افزود: نفر پنجم این صندوق به خاطر این که در سفر بوده شماره حسابی برای بازگرداندن وجوه خواسته و قرار است پس از پایان سفرش این وجوه را بازگرداند.

او اضافه کرد: اگرچه این مبلغ از سوی این افراد بازگردانده شده است اما اگر بعداً مشخص شود که بیشتر از آن را باید بازگردانند این اقدام انجام می‌گیرد.

سخنگوی دستگاه قضا گفت: در دو سه هفته اخیر دریافت حقوق‌های غیرمتعارف مطرح شده و هر سه قوه مصمم هستند با این موضوع برخورد مناسب داشته باشند، مجلس به طور جدی دنبال آن است که قوانین را شفاف کند یا قانون را اصلاح کند تا این موضوع ادامه نیابد. وی گفت: همچنین دولت نیز مصمم است مقررات آن را اصلاح یا مقررات جدید ایجاد کند و در واقع دولت و قوه قضائیه مصمم هستند کسانی که این حقوق‌های غیرمتعارف و پاداش‌های آنچنانی گرفته‌اند باید اول آنها را برگردانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اضافه کرد: اگر چنانچه در راستای دریافت این حقوق‌های غیرمتعارف جرمی را مرتکب شده باشند، دستگاه‌های مربوطه از جمله سازمان بازرسی در این زمینه برخورد خواهند کرد و دستگاه قضایی مصمم است با اختصاص شعبه‌های ویژه به صورت فوق العاده این مسائل را مورد بررسی قرار دهد.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد این گزارش‌ها گفت: ۱۰ر۱۲ر۹۳ به وزیر رفاه و امور اجتماعی در خصوص مدیرعامل بانک رفاه که عوض شد گفته شده وی پرونده قضایی دارد و به این سمت منصوب نکنید و رونوشتی به بانک مرکزی فرستاده شد و بعد نامه‌ای برای سراج آمد که بانک مرکزی می‌گوید صلاحیت ایشان از طرف حراست بانک تایید شده است.

وی به دیگر نامه‌های صادره از بازرسی کل کشور به نهادها و وزارتخانه‌های دولتی اشاره کرد و افزود: شرکت سهامی بیمه ایران، شرکت سرمایه‌گذاری آتیه، شرکت خانه‌سازی ایران، شرکت‌های زیر پوشش سرمایه‌گذاری بیمه اجتماعی، هیات علمی انستیتو پاستور، شرکت ملی فولاد، از جمله نهادهایی بودند که به مسئولان مربوطه آنان در مورد پرداخت‌های خلاف قانون تذکر داده شده بود و همچنین در برنامه سال ۹۵ بازرسی کل کشور بررسی از ۴۰ دستگاه و وزارتخانه از جمله نهادها و دستگاه‌های عمومی و شهرداری‌ها را مورد بررسی قرار داده است. ‏

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره لیست اعلامی رئیس سازمان بازرسی گفت: درخصوص لیست ۹۰۰نفری مدیران اطلاعی ندارم اما افرادی که پول‌های خلاف انصاف و عدالت را گرفته‌اند باید آن را بازگردانند البته برخی جریان‌های سیاسی و جناحی از این مسأله استفاده می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: البته آقای سراج اوایل لیستی را به بنده دادند که کامل نبود و پس از آن یک لیست۵۰ نفری از وزارت نفت ارائه شد و اکنون نیز دوستان در این زمینه مشغول فعالیت هستند.‏

‏* تاسیس حقوق بشر اسلامی

‏سخنگوی قوه قضائیه به دیدار مسئولان قضایی با رهبر معظم انقلاب اسلامی در هفته قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: در این دیدار رهبری رهنمودهای ویژه‌ای برای دستگاه قضا داشتند و به چند نکته و موضوع مهمی اشاره کردند و اکنون وظیفه دستگاه قضا این است که با تلاش خود این منویات را محقق کند.

وی افزود: کسب رضایت و اعتماد مردم یکی از این منویات بود و مثل همیشه سفارش کردند که خروجی کار ما رضایت مردم باشد و ما تلاش خواهیم کرد تا جایی که در توان داریم این موضوع محقق شود.

وی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که زحمات و فعالیت‌های حجیمی که قوه قضاییه دارد با زبان رسا و به نحو مناسب به اطلاع مردم برسد. او ادامه داد: رهبری توصیه کردند امروز که دنیای استکبار در پوشش دفاع از حقوق بشر این همه جنایت می‌کند و ظلم‌هایی به کشورهای مختلف با عنوان حقوق بشر می‌کند لازم است حقوق بشر اسلامی تاسیس شود و با جدیت در دنیا مطرح شود که اسلام چه ارزشی برای انسان و حقوقش قائل است تا مدعیان دروغین بشر بدانند چه کسی مدافع حقوق بشر، زن و کودک است.

* توصیه به زندانیان ‏

معاون اول قوه قضائیه گفت: توصیه‌ای هم به زندانیان دارم که از فرصتی که سازمان زندان‌ها برای مسائل فرهنگی، آموزشی و حرفه آموزی ایجاد کرده استفاده کنند چرا که این برای خود و خانواده شان مفید است و در مرخصی، تخفیف، آزادی مشروط و عفو آنها بسیار موثر است.

او به زندانی که ۲۰ جزء قرآن را حفظ کرده و تا پایان چوبه دار رفته بود اشاره کرد و گفت: این فرد در صدا و سیما اعلام کرد که حتی بلد نبود قرآن بخواند اما اکنون ۲۰ جزء آن را با لحنی زیبا حفظ است.

وی از کشف ۱۴۱۰ کیلوگرم موادمخدر در ۱۲ روز گذشته خبر داد و گفت: خانواده‌ها و مردم باید توجه کنند که امروز مافیای موادمخدر علاوه بر سودجویی نقشه دیگری هم برای جوانان کشیده است. ‏

‏* دستگیری آموزش دیده‌های گروه‌های تکفیری ‏

سخنگوی قوه قضائیه درباره فعالیت داعش و دستگیری برخی از آنها در استان‌های غربی گفت: برخی از کشورهای غربی و عربستان رسماً اعلام می‌کنند تلاش دارند که ایران را ناامن کنند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به این‌که دشمنان تلاش دارند که گروه‌های تکفیری را برای نا امنی ایران آموزش دهند افزود: با فعالیت ارتش، ناجا، اطلاعات و سپاه کوچکترین تحرکات آنها شناسایی می‌شود و در هفته‌های اخیر نیز ۱۰ تا ۱۲ نفر از این افراد دستگیر شدند.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به این‌که بار اصلی مبارزه با قاچاق روی تعزیرات و دولت است،‌گفت: مبارزه با قاچاق یک مسأله ملی است و همه باید نسبت به آن حساس باشند.

نسخه مناسب چاپ