ابراز تأسف یادگار گرامی امام از کمرنگ شدن مسأله رژیم صهیونیستی در جهان اسلام
 

‌تولیت آستان مقدس

امام خمینی(ره) گفت: ارتباطات ایران و آمریکا طبیعتا در محدوده برجام بوده و البته همیشه نگاه ما به آمریکایی ها بسته به رفتار آنها ست.

به گزارش جماران، حجت الاسلام

و المسلمین سید حسن خمینی در گفتگو با شبکه تلوزیونی جیو پاکستان به پرسش هایی در باره روابط ایران با کشورهای منطقه، پدیده گروه های تکفیری، بیداری اسلامی، انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا و… پاسخ داد.وی در این مصاحبه در پاسخ به پرسشی در مورد نسبت جناح های مختلف درون ایران با اندیشه امام گفت: من هیچ کدام از جریانات داخل ایران را به مخالفت با امام و اندیشه ایشان متهم نمی کنم. البته قرائت های مختلفی وجود دارد. همین امر نیز نقطه قوت اندیشه های امام است که امکان اجتهادها و قرائت های مختلف درون آن وجود داشته باشد.در بخش دیگری از این مصاحبه خبرنگار شبکه تلویزیونی پاکستان می پرسد: «امام خمینی (ره)

‌آمریکا را شیطان بزرگ می دانست. با توجه به کارهایی که آقای ظریف انجام می دهد به نظر شما سیاست ایران در قبال آمریکا تغییر کرده است؟»سید حسن خمینی در پاسخ به این سئوال گفت: فکر نمی کنم آقای ظریف تا به حال تلاشی برای روابط دو جانبه داشته باشند. بحث برجام که سیاست کلی جمهوری اسلامی بود انجام شد. ارتباطات ما هم طبیعتا در محدوده برجام بوده است. البته همیشه نگاه ما به آمریکایی ها بسته به رفتار آنها ست.حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین خمینی»در روز عید سعید فطر برای بازدید از دانشگاه امام خمینی (ره) به پاکستان سفر کرد.یادگار امام در جریان این سفر با جمعی از علما و روحانیون شیعه در دانشگاه امام خمینی(ره) کراچی دیدار و با آنان درباره مسائل منطقه و جهان اسلام تبادل نظر کرد.خبردیگراین که نماز عید سعید فطر در شهر کراچی پاکستان به امامت حجت الاسلام

‌و المسلمین سید حسن خمینی یادگار گرامی امام اقامه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، این مراسم با حضور گسترده شیعیان پاکستان و علمای این شهر و نیز مسئولین سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان برگزار شد.یادگار امام خطبه اول نماز عید را به مباحث اخلاقی به ویژه مسأله توبه و پاک شدن از گناهان اختصاص داد و با بیان حدیثی از امام صادق(ع) این موضوع را تبیین کرد.وی در خطبه دوم هم در مورد خطر گروه های تکفیری، ضرورت هوشیاری مسلمانان در قبال آنها و خوشحالی رژیم صهیونیستی از وجود پدیده داعش در جهان اسلام سخن گفت و با اشاره به تأکید امام و مقام معظم رهبری بر وحدت مسلمانان از کمرنگ شدن مساله رژیم صهیونیستی در جهان اسلام ابراز تأسف کرد.سید حسن خمینی در پایان نیز بر وحدت در شبه قاره هند و میان مسلمانان منطقه تأکید کرد.

دیدار سید حسن خمینی با

رئیس جمهوری

یادگار گرامی امام که به دعوت مسئولین سریلانکا به این کشور سفر کرده است با مایتریپالا سیریسنا رئیس جمهوری سریلانکا دیدار و گفتگو کرد.

رئیس جمهوری سریلانکا در این دیدار گفت: در چند هزار سال گذشته چیزهای زیادی از ایران و ایرانیان آموخته‌ایم؛ دوستی دو کشور نه به چند سال گذشته بلکه به چند هزار سال می رسد.وی با بیان این که تاریخ سریلانکا نیز مثل ایران ۵ هزار سال قدمت دارد، یادآور شد: سریلانکا در گذشته تاریخی خود بسیار پیشرفته بوده است. همچنان که تاریخ ایران را مطالعه می کنیم می بینم به صورت غیر قابل باوری پیشرفته بوده است. در دوره کنونی می توان گفت ایران در مقایسه با سایر کشورها بسیار متمدن تر بوده است.مایتریپالا سیریسنا گفت: تمدن انسانی دارای ابعاد روحانی، معنوی و مادی است که باید همه ابعاد آن به صورت توامان پیشرفت کند.

وی با تأکید بر اینکه در دنیای کنونی بایستی رابطه بسیار قوی درهمه ابعاد مذکور با یکدیگر داشته باشیم، گفت: برای رفع جنگ داخلی باید دوستان صادق و محکمی داشته باشیم که از نظر ما ایران یکی از دوستان صمیمی و خوب سریلانکا در دنیاست؛ به همین خاطر به دوستی نزدیک دو کشور و به صداقت و استحکام شما باور داریم؛ به همین دلیل نیز به هیات شما خوش آمد می گوییم و از ورود شما به شدت خوشحال شدیم.در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی گفت: سریلانکا از نظر ایران از جمله کشورهایی است که از استقلال خود به خوبی دفاع کرده و همکاری های خوبی در سطح بین المللی با جمهوری اسلامی داشته است. سفر شما به ایران در آینده نزدیک می‌تواند سطح روابط دو جانبه و بین المللی دو کشور را در عرصه های مختلف ارتقا دهد .وی همچنین از سفر وزیر نفت سریلانکا به ایران در هفته آینده ابراز خرسندی کرد و افزود: فرهنگ متعدد و متکثر لازمه و زیرساخت لازم برای تمام کشورهاست و ما این پایه را در سریلانکا به خوبی مشاهده می کنبم که می تواند الگوی خوبی برای سایر کشورهای منطقه باشد.

سید حسن خمینی خطاب به آقای سیرینا گفت: پایه های دموکراسی در کشور شما مستحکم شده است و امیدوارم در سایه این همکاری‌‌ پایه‌های همکاری اقتصادی دو کشور ‌هم مستحکم شود.

نسخه مناسب چاپ