سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) گفت: بر اساس اطلاعات مستخرج از پایگاه استنادی اسکوپوس، زبان فارسی به عنوان زبان علمی دنیا در سال ۲۰۱۵نسبت به سال ۲۰۱۴دو رتبه ارتقاء یافت و به جایگاه ۱۵جهان رسید.
به گزارش ایسنا، محمدجواد دهقانی گفت: سهم زبان فارسی از تولید علم دنیا مرتبا افزایش یافته است. در خلال سالهای ۲۰۰۵تا ۲۰۰۹سهم زبان فارسی از کل تولید علم دنیا حدود ۰.۰۱درصد بود. در فاصله سالهای ۲۰۱۰تا ۲۰۱۲سهم زبان فارسی به ترتیب به ۰.۰۲درصد ، ۰.۰۳درصد و ۰.۰۴درصد رسید. در سال ۲۰۱۳این رقم دوباره افزایش یافته و به ۰.۰۶درصد رسید. در سال ۲۰۱۵نیز همین رقم حفظ شد. اطلاعات سال ۲۰۱۶کامل نشده است؛ بنابراین نمیتواند مورد استناد قرار گیرد. با این حال سهم زبان فارسی در حال حاضر ۰.۰۷درصد است.
توسعه فرصت مطالعاتی استادان
قائم مقام وزیرعلوم در امور بینالملل اعلام کرد: در برخی از تفاهم نامههایی که با کشورهای خارجی منعقد شده، علاوه بر دانشجویان برای استادان نیز فرصتهای مطالعاتی ۳تا ۶ماه پیش بینی شده است که از آن به فراخور تعهدات تفاهم نامه استفاده
خواهند کرد.
حسین سالارآملی در گفتگو با مهر افزود: در قرارداد همکاری مشترک میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با موسسه تبادلات آکادمیک آلمان(DAAD) که اخیرا به امضاء رسید، مقرر شد ۷۵نفر از دانشجویان ایرانی دوره دکتری، برای گذراندن دورههای ۶تا حداکثر ۹ماهه فرصت مطالعاتی با استفاده از بورس مشترک، به دانشگاههای آلمان اعزام شوند.
ابلاغ دستور العمل پوشش دانش آموزان
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از ابلاغ دستور العمل حجاب و عفاف در مورد پوشش دانش آموزان در مدارس خبرداد .
به گزارش ایسنا، حمیدرضا کفاش اظهارداشت: هیچ تاکیدی بر روی رنگ و جنس لباس دانش آموزان در این دستور العمل نیامده است و این موضوع در اختیار استانها و مناطق است که برای هر کدام از مدارس خود چه رنگ یا مدلی را در نظر بگیرند. وی خاطرنشان کرد: هدایت دانش آموزان در پوشش باید به نوعی باشد که ما در مدارس به سوی لباس هماهنگ حرکت کنیم زیرا این هماهنگی آنها را از تبعیض، خودبینی، تفاخر و تکبر در مورد پوشش دور نگاه می دارد.