اصفهان ـ خبرنگار اطلاعات: رزمندگان اصفهانی در ۸ سال دفاع مقدس نقش تأثیرگذاری داشتند و خطشکنی و انجام مأموریتهای سخت در عملیاتها دو نقش آفرینی مهم اصفهان بوده است و تقدیم ۲۴ هزار شهید از استان اصفهان مؤید این مطلب است.
سردار استکی فرمانده قرارگاه عملیاتی سیدالشهدا(ع) با بیان این مطلب افزود: برگزاری نمایشگاه در دهکده دفاع مقدس، دیدار با جانبازان قطع نخاعی و خانوادههای شهدا، برگزاری همایش آشنایی با دفاع مقدس و جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه اصفهان، بهرهبرداری از چند پروژه بسیج سازندگی، دیدار فرماندهان ارتش و سپاه و تشییع پیکر پاک شش شهید گمنام از برنامههای مهم هفته دفاع مقدس است.
او با تأکید براینکه انتقال فرهنگ دفاع مقدس به جوانان راحت نیست و هر چه میگذرد سختتر هم میشود گفت: به رغم ساخت مستندات مکتوب و تصویری هنوز همه آنچه در دفاع مقدس روی داده مستند نشده است و باید بیشتر کار شود.
به گفته وی تدریس دروس آمادگی دفاعی در مدارس و تدوین واحدهای درسی آشنایی با معارف دفاع مقدس در دانشگاهها از دیگر راههایی است که برای آشنایی بیشتر نسل جدید با دفاع مقدس در دست انجام است.
سردار استکی بهرهمندی از ابزار هنر برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس را مهم دانست و افزود: تئاتر یکی از هنرهای مهمی است که بهترین راه برای انتقال این فرهنگ به شمار میرود اما متأسفانه در اصفهان اجرای تئاتر بسیار کم انجام میشود.
وی با اشاره به تشکیل سپاههای استانی گفت: اداره جنگ سخت و نیمه سخت یعنی دفاع در مقابل دشمن و مبارزه با ایجادکنندگان ناامنیها در مرزهای کشور از وظایف سپاههای استانی است و قرارگاه عملیاتی سیدالشهدا(ع) نیز این مأموریت مهم را در دست انجام دارد.
او با بیان اینکه دو یگان از قرارگاه عملیاتی سیدالشهدا(ع) در شمال غرب کشور در حال انجام عملیات هستند، اضافه کرد: سرعت یگانهای ما که در نقل و انتقال استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری و یزد را شامل میشود، بینظیر است و امروز توانمندی، ظرفیت و قابلیتهای این یگان بیشتر از ۸ سال دفاع مقدس است.
او با اشاره به اینکه استان اصفهان در دفاع مقدس از معدود استانهایی بود که چندین یگان قوی داشت، افزود: ایستادگی دو لشکر ۸ نجف اشرف و ۱۴ امام حسین(ع) در خطشکنی و پیشروی و حمله به دشمن و مقاومت بینظیر بوده است و استان اصفهان و ۴۰۰ فرمانده شهیدش در اداره جنگ نقش مدیریتی داشتند.