چاپ کتاب «تأثیرات افزایش قیمت سوخت بر بخش تولید»
اصفهان ـ خبرنگار اطلاعات: اعضای هیأت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان در نشست صمیمانه با خبرنگاران از مشکلات و سختی‌های مسیر تولید سخن گفتند، اما آینده را با تدبیر دولت جدید روشن ترسیم کردند و از چاپ کتاب تأثیرات افزایش قیمت سوخت بر بخش تولید که ارزیابی آن توسط تیمی متخصص در اصفهان و تهران انجام شده است خبر دادند و ارائه راهکارهای علمی و عملی در این کتاب برای دولتمردان برای اتخاذ تصمیم‌های موفق را از ویژگی‌های این تحقیق برشمردند.

مهندس خسرو کسائیان رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست با بیان اینکه در شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی که در اصفهان برگزار می‌شود موفق به ارسال پیشنهادهای خود به مسئولان کشور شده‌ایم اضافه کرد: مشکلات بانکی، مالیاتی و تأمین اجتماعی سه معضل مهم تولیدکنندگان اصفهانی بوده است که راه حل‌های استانی و کشوری برای آن پیدا کرده‌ایم.

او از تشکیل شورای حل اختلاف یا شورای صلح و سازش در اتاق بازرگانی اصفهان خبر داد و افزود: در ۲ سال گذشته اتاق اصفهان مقام نخست پژوهش را در میان اتاق‌های کشور به خود اختصاص داده است و این جدای جوایز و مقام‌های بین‌المللی است که کسب کرده‌ایم.

ابوالقاسم سرتیپی رئیس کمیسیون طرح و برنامه‌ اتاق بازرگانی اصفهان نیز از ایجاد کمیته جوانان در اتاق با هدف بهره‌مندی از پویایی و تفکر تولیدکنندگان جوان خبر داد و افزود: امروز دیگر دنیای خودسری تمام شده است و باید با الگوسازی از ایده‌های خوب حرکت کنیم.

به گفته او باید خود را به موضوعات پیشرفته جهانی نزدیک کنیم تا گذشته‌ها را که وضع خوبی در بخش‌های تولید، صنعت و معدن نداشتیم جبران کنیم و برای تحقق این مهم باید مفهوم کارآفرینی در جامعه شکل گیرد.

مهندس ذره‌بینی رئیس کمیسیون تجارت و بازرگانی اتاق اصفهان از ساخت بندر خشک در اصفهان و در منطقه سگزی خبر داد و گفت: به دلیل اینکه تراکم بار در بنادر به ویژه بندرعباس بسیار زیاد است، با اجرای این طرح از این پس ترخیص کالا در اصفهان انجام می‌شود.

او با تأکید بر اینکه صنعت گردشگری در اصفهان با شکست روبرو شده است، افزود: متأسفانه این روزها گردشگرانی که به اصفهان وارد می‌شوند حتی پول غذا برای خود را ندارند چه رسد به اینکه برای کشور ما درآمدزا باشند.

مهندس رناسی رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی اصفهان نیز با بیان اینکه مشکلات حوزه صنعت را که مهمترین دلیل آن اجرا نشدن قوانین مانند رفع موانع تولید، بهبود کسب و کار و حمایت از صنایع دریایی بود به رئیس جمهوری به صورت مکتوب ارائه کردیم افزود: متأسفانه در قانون به افراد حقیقی توجه شده است و افراد حقوقی هیچ جایگاهی در قانون ندارند و در شرایط فعلی تساوی میان افراد حقوقی دیده نمی‌شود.

او ادامه داد: در نامه ارائه شده به رئیس جمهوری خواسته‌ایم اگر قرار است برای یک فعال اقتصادی اجرائیه صادر شود و به طور مثال فردی ممنوع‌الخروج شود، رأی دادگاه ملاک باشد.

وی با اشاره به فعالیت SPX یا مرکز مبادلات پیمانکاری که مهمترین هدف آن رونق فعالیت اقتصادی اعضا و مشتری‌مداری است، گفت: ۷۸ شرکت و ۱۵ کارفرما عضو رسمی SPX هستند.

سید رسول رنجبران نماینده اتاق ایران در کمیسیون نام و نشان تجاری سازمان توسعه تجارت ایران با تأکید بر اینکه وضع فعلی اقتصاد کشور مناسب نیست گفت: دیدار رئیس جمهوری با بخش خصوصی را که در اتاق ایران برگزار شد باید به فال نیک بگیریم زیرا در دو دولت گذشته شاهد این اتفاق نبودیم.

او با اشاره به اینکه در دولت گذشته طرح بهبود فضای کسب و کار به نقطه جنجال و دعوا میان بخش خصوصی و دولتی تبدیل شده بود و به این دلیل شورای عالی گفتگو بایکوت شده بود اضافه کرد: متأسفانه نمایندگان دولت در این شورا حاضر نمی‌شدند، اما به نظر می‌رسد اتاق‌ها در آینده اقتصاد، نقشی اساسی‌تر و مهمتر داشته باشند.

او دلایل عدم ثبات اقتصادی در حوزه کلان در کشور را وجود محیط پرتنش سیاسی و طرح بعضی موضوعات در مجامع بین‌المللی در گذشته بیان کرد و افزود: متأسفانه تصمیم‌گیری‌ها خلق‌الساعه بود و صدور بخشنامه‌های روزانه عواملی بودند که ثبات اقتصادی را نشانه گرفته بودند.

مهندس بشیر رئیس کمیسیون آموزش و پژوهش‌های کاربردی اتاق اصفهان نیز از افتتاح دانشگاه بازرگانی خبر داد و گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی استادان دانشگاه و مدیران موفق به زودی انجام می‌شود.

محمودی دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان از تصویب ۲۱ مصوبه از آغاز سال تاکنون در جلسه هیأت نمایندگان اتاق خبر داد و گفت: ۹۵ درصد این مصوبات اجرایی شده است.

او با بیان این‌که استان اصفهان رتبه چهارم صادرات را در کشور داراست، افزود: افغانستان، عراق و پاکستان سه کشور هدف ما در صادرات هستند و بیشترین واردات به استان از کشورهای آلمان، چین و امارات انجام می‌شود.

به گفته وی، چدن، آهن و فولاد، سوخت، قیر، سنگ، آجر، کاشی، سرامیک و فرش ماشینی به ترتیب بیشترین اقلام صادراتی از استان اصفهان هستند.

نسخه مناسب چاپ