معرفی کتاب
 

شیرازه کتاب

در شماره ۱۰ و ۱۱ ماهنامه تخصصی کتاب و کتاب‌خوانی می‌خوانیم:

سرمقاله کتاب‌هایی برای نخواندن؛ گزارش: تولید تیزر سینمایی از رؤیای نیمه‌شب یک روحانی؛ رونمایی کتاب سهرابی‌نژاد در عصرانه ادبی فارسی، گزیده‌ای از اخبار بازار نشر در ماه گذشته، گزارش نشست خبری مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، رهبر فارسی‌دوست، ویراستاری متون ماهیت‌دهی به اثر است، اگر زبان آسیب ببیند، تفکر آسیب می‌بیند، گفتگو با محسن باغبانی، گفتگو با اعظم غلامی، گزارش: در مدارس فارسی نویسی یاد نمی‌دهند، گفتگو با رضا بابایی، گفتگوبا حجت‌الاسلام حسینی، ویرایش مکانیکی، ویرایش دینامیکی، گفتگو با جعفر ربانی، گفتگو با محمدمهدی باقری، گفتگو با دکتر جواد لطفی، ارتباط مخاطب با ترجمه‌های فعلی متون دینی، ویراستار واسط، درست‌نویسی و ویرایش از گام نخست، غلط املایی «هم» می‌گیریم، نقدی ویرایشی بر ترجمه‌های مشهور قرآن، ویرایش ترجمه؛ راست کردن کژی‌ها، معرفی نقش «ویراستار» نزد ناشران مشهور، معرفی کتاب، گزارش گزیده‌ای از کتابهای معرفی شده در نشست‌های کتابخوان، ایجاد انگیزه در مطالعه، راهی برای گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی، گفتگو با حجت‌الاسلام والمسلمین علی کشوری، گفتگو با حجت‌الاسلام والمسلمین رضا غلامی، ویژه نمایشگاه کتاب، جگر شیر نداری، سفر عشق مرو!

خاطرات مستند سید هادی خسروشاهی درباره

شهید نواب صفوی

سیدمحمود خسروشاهی

ناشر: کلبه شروق

چاپ اول: ۱۳۹۵

۱۳۲ص ـ ۵هزار تومان

از مهمترین کارهایی که مرحوم شهید نواب صفوی در روزگار خود کرد، افزون بر برافروختن تنور غیرت دینی، دمیدن در روح سرد زمان و شعله‌ور کردن عنصر شجاعت و شهامت بود. و این همه سوای اخلاص و تعهد او به باورهای مذهبی و معتقدات دینی بود. تا به حال درباره او و فدائیان اسلام سخنها گفته و نوشته‌اند. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خسروشاهی نیز در این کتاب از خاطرات خود گفته است.

این کتاب مجموعه‌ای از مصاحبه‌ها و گفتگوهای روزنامه‌ها و نشریات مختلف با استاد سیدهادی خسروشاهی است که موضوع همة آنها، فعالیت و نوع مبارزه فدائیان و نقش شهید نواب صفوی در این حرکت بنیادین است.

در واقع کتاب حاضر، شامل بخشهایی از خاطرات مستند ایشان درباره حوادث دوران نهضت ملی‌شدن صنعت نفت و نوع فعالیت‌های فدائیان اسلام در صحنة سیاسی کشور و نقش آنها در به پیروزی رساندن ملی شدن صنعت نفت، به گواهی شاهدان عینی است.

عارفان بزرگ ایرانی

در بلندای فکر انسانی «پیران حقیقت در جهان معرفت»

عبدالرفیع حقیقت(رفیع)

ناشر: کومش

چاپ دوم: ۱۳۹۵

۷۸۴ص‌ـ۴۵۰۰۰تومان

کتاب حاضر به تشریح شیوه‌های والای انسانی عارفان ایرانی پرداخته است. در این کتاب، اندیشه‌های گسترده جهانی عارفان بزرگ ایرانی تا حد ممکن زمانی و مکانی مورد پژوهش قرار گرفته است و بدین‌وسیله گوشه‌ای از افتخارات فرهنگی این دیار به جهانیان عرضه شده.

برخی بزرگان یادشده اینانند: حبیب عجمی، شقیق بلخی، ابراهیم ادهم، معروف کرخی، داوود بلخی، شوشتری، جنید نهاوندی، بایزید بسطامی، حلاج، قصاب آملی، سراج طوسی، ابوالحسن خرقانی، ابوسعید ابوالخیر، خواجه عبدالله انصاری، احمد جام، احمد غزالی، عطار، نجم‌الدین رازی، اوحدالدین کرمانی، شهاب سهروردی، مولوی بلخی، علاءالدوله سمنانی، میرعلی همدانی، حافظ شرازی و….

ماجرای سقیفه

علامه محمدرضا مظفر

ترجمه: استاد سیدغلامرضا سعیدی به کوشش و مقدمه: سیدمحمود خسروشاهی

انتشارات انصاریان

چاپ اول: ۱۳۹۵

۲۰۸ ص ـ ۷۰۰۰ تومان

کتاب حاضر به موضوع تاریخی سقیفه می‌پردازد که خواه ناخواه مباحث کلامی بسیار مهمی را نیز در پی داشته است.حادثه‌ای که همزمان با آغازین ساعات رحلت پیامبر اکرم(ص) به وقوع پیوست و بیعتی در آن شکل گرفت.

مترجم در آغاز کتاب آورده: این رساله که در زمینه مهمترین حادثه تاریخی اسلام نوشته شده، بدون تردید یکی از معجزات بلاغت است. مندرجات رساله نیز که درباره اساسی‌ترین و مهمترین مباحث فرقه‌ای در اسلام بحث می‌کند، صرف نظر از اینکه مستند است، بر اساس دو علم روان‌شناسی و جامعه‌شناسی نوشته شده است…

این کتاب در ۴ فصل به شرح زیر تنظیم شده است:

فصل اول: موضع‌گیری رسول خدا(ص) در برابر مسأله خلافت.

فصل دوم: تدبیر پیغمبر اکرم(ص) برای جلوگیری از اختلاف.

فصل سوم: بیعت سقیفه.

فصل چهارم: رابطه علی(ع) با خلفا یا تحمیلات بر امام(ع).

نسخه مناسب چاپ