۸۰ درصد بودجه استان کرمان هزینه‌ای است
 

کرمان ـ خبرنگار اطلاعات: حضور کرمانی‌ها در مسندی‌های مهم از جمله در کمیسیون اقتصادی مجلس فرصت خوبی برای استان کرمان است تا در مسیر توسعه، گام‌های بلندتری بردارد.

علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: بالای ۸۰ درصد بودجه استان کرمان هزینه‌ای است و در صورت کاهش هزینه‌های جاری دستگاه‌ها، می‌توانیم متناسب با میزان هزینه‌ها، اعتباراتی را به سازمان‌ها بدهیم تا برای ارائه خدمات مورداستفاده قرار گیرد.

وی همچنین بر لزوم تفویض اختیارات لازم به استان کرمان برای تحقق هر چه بهتر اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و افزود: استان کرمان از امنیت بسیار خوبی برخوردار است.

استاندار کرمان اعلام کرد: شهرستان رودبار جنوب در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و شهرستان قلعه گنج در مجاورت رودبار جنوب از دو سال قبل برای اجرای طرح شهر نمونه اقتصاد مقاومتی به بنیاد مستضعفان واگذار شده است.

وی در ادامه از انجام کارهای بزرگی چون بازسازی باغ فتح‌آباد کرمان و بازسازی خانه حاج آقا علی رفسنجان (بزرگترین خانه خشتی جهان) با همراهی بخش خصوصی و بدون اعتبارات دولتی خبر داد.

رزم‌حسینی همچنین با اشاره به ثبت جهانی قنات‌های استان کرمان در چهلمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو، افزود: استان کرمان در حالی ۵ اثر تاریخی ثبت جهانی دارد که چهار اثر دیگر نیز در حال آماده‌سازی برای ثبت جهانی است.

استاندار کرمان با تأکید بر لزوم ایجاد منطقه‌های سلامت، گفت: هر چه مراکز درمانی استان کرمان پوشش منطقه‌‌ای ایجاد کنند به نفع استان و دیگر استان‌ها خواهد بود.

به گفته رزم‌حسینی برای جبران کمبودهای استان کرمان در حوزه درمان می‌توان فراخوان ملی داد تا بخش خصوصی به این حوزه ورود کند.

وی افزود: سرمایه‌گذاران باید با نیازهای استان کرمان در حوزه سلامت آشنا شوند تا زمینه جلب همکاری آنها افزایش یابد.

او با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمان در حوزه سلامت، افزود: باتوجه به ایجاد مناطق هشتگانه اقتصادی در استان، می‌توان با معرفی نیازهای این مناطق به سرمایه‌گذاران حوزه سلامت، زمینه جلب سرمایه‌گذاری را فراهم کرد.

استاندار کرمان درباره هدفمندی یارانه‌ها گفت: هدفمندی یارانه‌ها در درآمد خانواده‌ها تأثیر چندانی ندارد اما حذف آن، ۱۲ هزار میلیارد تومان از بودجه کشور را آزاد می‌کند تا در مسیر توسعه مورداستفاده قرار گیرد.

وی یادآور شد: تبعات اجتماعی، زمان اجرا و موضوع انتخابات، دست و پاگیر ما برای حذف یارانه‌های نقدی شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز سال ۹۵ را یکی از سخت‌ترین سال‌های بودجه‌ای دانست و گفت: درآمدهای امسال دولت نشان‌دهنده آن است که کشور به سختی اداره می‌شود.

محمدرضا پورابراهیمی اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون حتی یک ریال اعتبارات تملک دارایی اختصاص نیافته که این بی‌سابقه است.

وی افزود: در این شرایط دشوار، ۴۲ هزار میلیارد تومان در بخش یارانه پرداخت می‌کنیم در حالی که بودجه عمرانی محقق شده در کشور زیر ۲۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

او با اشاره به پرداخت ۱۸۰۰ میلیارد تومان یارانه در استان کرمان، تأکید کرد: باید واقعیت‌ها درباره پرداخت هدفمندی را به مردم بگوییم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی می‌تواند مصوباتی را برای جذب اعتبارات موردنیاز توسعه تصویب کند.

وی یکی از دستاوردهای دولت را کاهش نرخ تورم به پایین‌ترین سطح ممکن دانست و گفت: دولت باید چارچوب بحث بدهی‌های خود را برای یک بار تعیین تکلیف کند.

پورابراهیمی تأکید کرد: دولت باید برنامه جامعی ارائه کند تا روش‌های پرداخت بدهی‌های آن بررسی شود و از سوی دیگر هر دولتی که می‌آید بداند چه میزان بدهی دارد.

وی با اشاره به این‌که کارهای بسیار خوبی در اقتصاد مقاومتی انجام شده است، گفت: کارهای انجام شده در استان کرمان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بی‌نظیر است و دولت باید از این اقدام‌ها حمایت لازم را داشته باشد.

او بر لزوم واگذاری اختیارات به استان کرمان برای تحقق هر چه بهتر اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و گفت: آماده هستیم تا موارد پیشنهادی استان‌ها در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی را در کمیسیون اقتصادی مجلس موردبررسی قرار دهیم.

نسخه مناسب چاپ