قهرمانی قایقرانان آبهای آرام ایران در رقابت‌های آسیایی
 

ملی پوشان قایقرانی ایران در مسابقات آب های آرام قهرمانی آسیا – ۲۰۱۳ ازبکستان با کسب ۱۷ مدال طلا، ۱۱ نقره و ۷ برنز به عنوان ‏قهرمان شدند.

مسابقات آب های آرام قهرمانی آسیا، دیروز در شهر سمرقند کشور ‏ازبکستان به پایان رسید. قایقرانان تیم ملی آب های آرام کشورمان در این دوره از رقابت های آسیایی، بالاتر از قایقرانان کشورهای ‏ازبکستان، قراقستان و چین، موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند. ‏

ملی پوشان قایقرانی آب های آرام کشورمان با کسب ۱۷ مدال طلا، ۱۱ نقره و ۷ برنز به کسب عنوان قهرمانی آسیا نائل آمدند. نمایندگان کشور میزبان با کسب ۱۵ مدال طلا، ۱۵ نقره و ۱۵ برنز، دوم شدند و قایقرانان قزاقستان با کسب ۱۵ ‏مدال طلا، ۱۵ نقره و ۱۴ برنز در جایگاه سوم ایستادند.‏

مسابقات قایقرانی آب های آرام قهرمانی آسیا، از ۴ مهر در ازبکستان آغاز شد و با تکرار قهرمانی ‏قایقرانان کشورمان به پایان رسید.‏

روز آخر ؛ روز طلایی بانوان

در آخرین روز از مسابقات قایقرانی آب‌های آرام قهرمانی آسیا، بانوان ایران موفق به کسب ۶ مدال طلا شدند.

بانوان ایران در آخرین روز مسابقات قایقرانی آب‌های آرام در فینال ۲۰۰ متر، شش مدال طلا کسب کردند.

نرگس خدابنده‌لو و هویا افضلی در فینال کانوی ۲ نفره دختران، قهرمان شدند. قایقرانان ازبکستان و قزاقستان، دوم و سوم شدند.

در کانوی ۲ نفره بانوان بزرگسال، نادیا تالانک و معصومه داناپور، مقام اول را بدست آوردند و قایقرانان ازبکستان و هند، دوم سوم شدند.

در کایاک یکنفره دختران، آرزو حکیمی قهرمان شد. قایقران قزاقستان بر سکوی دوم ایستاد و قایقران ازبکستان سوم شد.

فاطمه کرمجانی در کانوی یکنفره دختران، مدال طلا را بدست آورد و

ملی پوشان ازبکستان و قزاقستان، مدالهای نقره و برنز را کسب کردند.

در فینال کانوی ۲ نفره دختران، هیوا افضلی و نرگس خدابنده لو در مکان نخست آسیا قرار گرفتند. قایقرانان ازبکستان و قزاقستان، دوم و سوم شدند.

در کایاک ۲ نفره دختران، آرزو حکیمی و مینا عبدالهی اول شدند. تیم ۲ نفره قزاقستان در رده دوم ایستاد و قایقرانان ازبکستان، سوم شدند.

در کانوی یکنفره بانوان، قایقران ازبکستان مدال طلا، نادیا تالانک از ایران، مدال نقره و قایقران قزاقستان به مدال برنز رسیدند.

یک طلا و ۲ نقره رویینگ

محسن شادی در رقابت های قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا به مدال نقره رسید.

در ادامه رقابت های قایقرانی رویینگ قهرمانی آسیا، محسن شادی در بخش تک نفره سنگین وزن به مصاف حریفانش رفت و در جایگاه دوم قرار گرفت و به مدال نقره رسید. قایقران هندی، قهرمان شد و نماینده چین در جایگاه سوم ایستاد. پاروزن هندی، حریف اصلی شادی در آسیا است که در المپیک لندن، از پاروزن ایران گذشته بود.

‏ خشایار عباس آبادی و امیر رهنما در ماده دونفره سنگین وزن مردان نیز در فینال به مصاف حریفان خود ‏رفتند و در جایگاه پنجم این ماده قرار گرفتند.

کار تیم ملی قایقرانی رویینگ ایران در رقابت های قهرمانی آسیا با یک مدال طلا و دو نقره به پایان رسید.

طلای طالبیان و مجللی

قایقرانان کشورمان ?مدال طلای دیگر توسط احمدرضا طالبیان و عادل مجللی ‏بدست آوردند.‏

در ادامه مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا، رقابت های مسافت ۵۰۰۰ متر ‏برگزار شد که احمدرضا طالبیان با غلبه بر حریفان خود در کایاک یکنفره بر سکوی نخست ‏ایستاد و مدال طلا گرفت. قایقرانان ازبکستان و هند در رده های دوم و سوم قرار ‏

گرفتند.‏

عادل مجللی نیز در رقابت کانوی یکنفره ۵۰۰۰ متر، مدال طلا کسب کرد. در این ماده قایقرانان چین و ازبکستان ‏مدال های نقره و برنز دریافت کردند.

۲ مدال طلا برای قایقرانان معلول

قایقرانان معلول ایران در مصاف با حریفان خود در مسابقات پاراکانوی قهرمانی آسیا ۲ مدال طلا کسب کردند.

نادر عیوضی و شهلا بهروزی راد، نمایندگان کشورمان در مسابقات پاراکانوی قهرمانی آسیا در مصاف با حریفان آسیایی خود به کسب دو مدال ارزشمند نائل آمدند.بر این اساس، در کایاک یکنفره پاراکانوی بانوان، شهلا بهروزی مدال طلا را از آن خود کرد و در کایاک یکنفره پاراکانوی مردان، نادرعیوضی در مکان نخست آسیا ایستاد. قایقرانان مالزی و هند در مکان های دوم و سوم قرار گرفتند.

پیشرفت آسیایی‌ها در روئینگ

سرمربی تیم ملی روئینگ، گفت که از مدال نقره شادی می‌توان فهمید، سطح مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا، چقدر بالا بوده است.

افشین فرزام درباره مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا، گفت: این مسابقات سطح بالایی داشت؛ محسن شادی، نقره گرفت و این مدال نشان می‌دهد که سطح مسابقات در چه حدی بوده است. پیش‌بینی من از پنج قایق، کسب سه مدال بود که دو مدال توسط شادی و حبیبیان گرفتیم. روی قایق دونفره تک پارو هم حساب باز کرده بودم که با اختلاف یک ثانیه، چهارم شدیم.

وی افزود: اگر می‌خواهیم، تعداد مدال‌ها بیشتر شود، باید بیشتر کار کنیم. البته ما بعد از مدت‌ها در روئینگ سبک‌وزن تک‌نفره، پس از شادی به مدال طلا رسیدیم. اما متأسفانه طلسم نگرفتن مدال در قایق دو نفره سبک‌وزن و سنگین‌وزن را نتوانستیم بشکنیم.

فرزام با بیان اینکه دیگر تمایلی به ادامه همکاری ندارد، تاکید کرد: خسته شده‌ام؛ قبلاً هم گفتم، پس از مسابقات آسیایی ادامه نمی دهم. نیاز دارم که دنبال مسائل شخصی باشم.

وی در پاسخ به این سؤال که شرکت نکردن در مسابقات در مدت یکسال و نیم، باعث چنین نتیجه‌ای شده است، گفت: ما در دوره قبلی هم رنگینک بالایی نداشتیم، آن موقع یک طلا و یک برنز کسب کردیم، ولی امسال یک مدال طلا، دو نقره در مجموع مردان و بانوان کسب کردیم. البته ورزشکاران ما در دونفره تک‌پارو، رکورد زدند و ۱۵ ثانیه رکورد ایران را جابجا کردند.

فرزام درباره نتیجه محسن شادی، گفت: او، تمرینات خوبی داشته و فکر می‌کنم در این مسابقات هم عملکرد خوبی داشت. اما حریف هندی‌، خوب کار کرد و اینطور که مشخص است، آسیایی‌ها روز به‌روز پیشرفت می‌کنند.

نسخه مناسب چاپ