حماس: حمایت‌های ایران از مقاومت فلسطین، واقعی است
سرویس خارجی: نایب رئیس دفتر سیاسی حماس حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین را واقعی و اساسی دانست.
صالح العاروری با بیان اینکه ایران در مبارزه با اسرائیل جدی است، گفت: حمایت‌های ایران از مقاومت صوری و نمادین نیست، بلکه حمایتی حقیقی و محوری برای ادامه مقاومت و فعالیت‌های آن است و این کشور حمایت از مقاومت را متوقف نکرده است. العاروری در زمینه پرونده تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی هم گفت: این پرونده در اولویت‌های جنبش حماس قرار دارد و آمادگی برای تبادل اسرا با اسرائیل وجود دارد، اما این رژیم هیچ حرکتی در این زمینه انجام نمی‌دهد. این رهبر حماس، اسرائیل و آمریکا را مسئول اول کندی روند آشتی فلسطینی‌ها دانست و گفت: ادامه اختلافات گروه‌های فلسطینی به نفع آمریکا و اسرائیل تمام می‌شود و در عرصه سیاسی و میدانی به آن‌ها خدمت می‌کند.
در این حال وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه رهبران حماس نمایندگان ایران در نوارغزه هستند، مدعی شد که ایران به دنبال تخریب غزه است! آویگدور لیبرمن بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در حق ملت فلسطین به ویژه غزه، مدعی شد که رهبران جنبش حماس نمایندگان ایران در نوارغزه هستند و دخالت‌های ایران در این منطقه باعث تخریب کامل نوارغزه و توقف سرمایه گذاری در آن خواهد شد.
وی در ادامه ادعاهای خود گفت: ایران پس از تخریب کامل یمن، سودان، لبنان و سوریه اکنون به دنبال تکرار این موضوع در نوارغزه است و مقامات ایران اهمیتی برای واقعیت تراژدی در غزه و آینده کودکان فلسطینی قائل نیستند و همه آنچه برایشان مهم است، تفکر افراطی و آسیب به اسرائیل است!
این درحالی است که حزب حاکم رژیم اشغالگر قدس (لیکود)، با تشکیل جلسه ویژه ای طرح الحاق قدس و شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری برای اشغال بیشتر اراضی فلسطینی را به رأی گذاشت. حزب لیکود که حزب حاکم رژیم صهیونیستی است طرح الحاق قدس و شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری به رژیم اسرائیل را به رأی گذاشت. این طرح، دیروز در نشست ویژه‌ای که به درخواست اعضای مجمع عمومی حزب لیکود برگزار شد، به رأی گذاشته شد و با توجه به اینکه تاکنون ۹۰۰ نفر از اعضای این حزب با این طرح موافقت کرده‌اند انتظار می‌رود که رأی گیری درون حزبی نیز با موافقت اعضای حزب لیکود به پایان برسد.
خبر دیگر اینکه مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد، این دولت خواهان تعیین میانجی بین‌المللی در روند صلح به جای آمریکا است. نبیل شعث، تاکید کرد که تشکیلات خودگردان به دنبال میانجی جدید به جای واشنگتن است که در چارچوبی بین‌المللی مشابه گروه۱+۵ درباره روند صلح عمل کند. شعث در پاسخ به سوالی درباره میانجی روند صلح، پس از مخالفت فلسطینی‌ها با میانجی‌گری آمریکا به خاطر تصمیم ترامپ درباره قدس، با بیان اینکه منظور از میانجی طرف غربی نیست، گفت که آمریکا ثابت کرد میانجی امین و طرف شفافی نبوده است و آمریکا تنها پس از فروپاشی اتحاد شوروی در سال ۱۹۹۱ برای دوره‌ای قدرت اصلی در دنیا بود. از سویی نخست‌وزیر ترکیه گفت که همه کشورهای دنیا دولت فلسطین به پایتختی قدس را به‌رسمیت خواهند شناخت. بینالی ییلدریم گفت: همه کشورهای دنیا به‌زودی دولت فلسطین را به پایتختی قدس شرقی به‌رسمیت می‌شناسند و اینگونه این بحران کاملا به پایان می‌رسد.وی در واکنش به تصمیم آمریکا برای به‌رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل گفت: چنین چیزی در واقعیت اتفاق نمی‌افتد، زیرا همه کشورهای اسلامی و همه کشورهای پیشرفته دنیا که عاقلانه رفتار می‌کنند، متحد شدند و این تصمیم ظالمانه را رد کردند.
در رویدادی دیگر هزاران نفر در شهرهای تل‌آویو، حیفا و قدس در اعتراض به فساد مالی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند. بیش از ۲۰۰۰ نفر از ساکنان تل‌آویو در اعتراض به فساد دولتی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه‌اش برای پنجمین هفته پیاپی به خیابان‌های این شهر آمده و تظاهرات کردند. به نوشته روزنامه «هاآرتص» ساکنان شهرهای حیفا، قدس و العفوله نیز تظاهراتی را در اعتراض به فساد مالی نتانیاهو برگزار کردند. خبر دیگر اینکه در پی همراهی سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در پاکستان با «حافظ سعید» سرکرده گروه تروریستی جماعت الدعوه، دولت محمود عباس ماموریت وی را به اتمام رساند. در پی همراهی ولید ابوعلی با سرکرده گروه تروریستی جماعت الدعوه طی یک نشست، تشکیلات خودگردان او را فراخواند. وزارت خارجه تشکیلات خودگردان در بیانیه‌ای بدون این‌که نامی از «حافظ سعید» ببرد اعلام کرد: سفیر ما در پاکستان با سرکرده یک گروه تروریستی دیدار کرده است و با وجود اینکه او تعمدی برای گفت‌وگو با یک تروریست نداشته، ولی رفتار او غیر قابل توجیه است.

نسخه مناسب چاپ