قزوین ـ خبر نگار اطلاعات: ۲۷ درصد از مجموع ۱۲۷ میلیارد تومان اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان قزوین اختصاص یافته است.
معاون امور برنامه ریزی استانداری قزوین در جمع خبرنگاران با اشاره به وصول ۵۷۴ میلیارد تومان مالیات گفت با توجه به واریز این مبلغ بحساب دولت فقط ۱۲۷ میلیارد تومان آن به استان اختصاص یافت که در قالب ۱۴۷۰ پروژه بین ۷۸ دستگاه اجرایی استان توزیع شد.
منوچهرحبیبی افزود: در صورتی که ۴۰ درصد از درآمدهای مالیاتی استان محقق شود؛ پروژههای عمرانی با سرعت بیشتری اجرایی و تکمیل خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای ۳۳ پروژه ملی با ۵۱۰ میلیارد تومان اعتبار در استان قزوین اعلام کرد: بیشترین اعتبار به مبلغ ۲۸۰ میلیارد تومان به پروژه راه آهن قزوین ـ رشت اختصاص یافته است.
معاون امور عمرانی استانداری قزوین انتقال آب الموت رود به دشت قزوین، پروژه کمر بند جنوبی شهر قزوین، ساخت بیمارستانهای جایگزین بیمارستان بوعلی سینا و ۲۲ بهمن، پروژه مترو هشتگرد ـ قزوین، ساخت راه آهن قزوین ـ بوئین زهرا ـ قم و ساخت بیمارستانهای ۶۴ تختخوابی الوند و محمدیه را از پروژههای در دست مطالعه استان اعلام کرد.
حبیبی با اشاره به اجرای ۳۹۵ پروژه عمرانی با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان قزوین، افزود: برای تکمیل این تعداد پروژه ما به ۱۹۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی همچنین از تاکید دولت بر لزوم تسریع و تکمیل پروژههایی با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی خبر داد و گفت: از مجموع ۱۴۷۰ پروژه عمرانی استان، ۲۹۹ پروژه ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تکمیل آنها نیازمند ۱۶۵ میلیارد تومان اعتبار است.
او تکمیل راه قزوین ـ الموت به تنکابن، ساخت تصفیه خانه و شبکه فاضلاب شهرهای قزوین و تاکستان، دو بانده کردن محور محمدیه -آبیک، ایجاد زیر ساختهای شهرک صنعتی خرمدشت، تکمیل سالن ورزشی ۶۰۰۰ نفری در قزوین، ایجاد ردیف اعتباری مستقل طرحهای کشاورزی دشت قزوین و غیره را از پروژههای در دست اجرای استان اعلام کرد.معاون امور عمرانی استانداری قزوین همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت فاینانس، پروژههای سرمایه گذاری بخش خصوصی و استفاده از اوراق مشارکت برای تامین منابع مالی پروژههای عمرانی استان تأکید کرد.
مهندس حبیبی اولویت نخست استان قزوین را توجه به مدیریت حوزه آب اعلام کرد و یاد آور شد: از مجموع یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون متر مکعب روان آب استان قزوین فقط ۸۰۰ میلیون متر مکعب مدیریت میشود و بقیه از استان خارج میشود.وی تامین زیر ساختهای حوزه سرمایه گذاری بخش خصوصی، توجه به عمران و آبادانی روستاها و موازی نگری به محورهای توسعهای را از اولویتهای برنامهای استان قزوین برشمرد.
او یادآور شد: در حوزه خدمات رسانی به روستاهای استان قزوین نیز از مجموع داراییهای سرمایهای استان ۵۲ درصد معادل ۶۶ میلیارد تومان هزینه میشود.
معاون امور عمرانی استانداری قزوین همچنین با اشاره به قابلیت و ظرفیتهای استان در بخشهای دانشگاهی، کشاورزی، صنعتی، گردشگری و راههای ارتباطی و نیز موقعیت آب و هوایی گفت: با توجه به وجود زیر ساختهای مناسب در استان قزوین و نیز نزدیک بودن به تهران، میتوان نگاه ویژهای برای انتقال پایتخت به استان قزوین داشت.
حبیبی با تأکید بر لزوم اصلاح و بازسازی ورودیهای شهرهای استان قزوین یادآور شد: با توجه به اینکه ورودی شهرها به منزله معرفی هویت شهر است شهرداریها موظف هستند با رعایت ضوابط تعیین شده از محدوده شهری تا عوارضی هر شهر اقدام به ساماندهی و بهسازی ورودیهای شهری کنند.
به گفته وی در این راستا اختلاف نظر بین شهرداری و سازمان مسکن و شهر سازی برطرف شده است.
او درباره ترمیم چند نوبته پروژههای اجرایی در شهر قزوین گفت: با توجه به محدودیت زمانی در اجرای پروژههای عمرانی در شهر امکان ترمیم پروژهها وجود دارد و ضمن رعایت اصول فنی در اجرای پروژهها؛ پیمانکاران یکسال ضمانت اجرایی و بازسازی پروژهها را برعهده دارند.حبیبی مرجع رسیدگی به تخلفات در رعایت نکردن اصول فنی و اجرای پروژههای عمرانی شهری را دفتر فنی استانداری اعلام کرد.
وی با انتقاد از نحوه ساخت هتل در استان قزوین گفت: این استان در زمینه ساخت هتل توفیق چندانی نداشته و علیرغم صدور ۱۵ فقره مجوز ساخت هتل تاکنون ۴ فقره شروع به کار کردهاند که ازپیشرفت مناسبی برخوردار نیستند.
او تاکید کرد: در صورتی که مجموعه هتلها و بخش خصوصی برای تسریع در روند ساخت هتل در قزوین اعلام آمادگی نکنند پروژه ۱۲ طبقه شهرداری قزوین واقع در چهار راه ولیعصر(عج) به عنوان هتل در نظر گرفته میشود.
اجرای ۳۳ پروژه عمرانی در استان قزوین