کمال رضایی رئیس اداره فناوری اطلاعات منطقه آزاد اروند گفت: هدف از برگزاری این جلسه معرفی و ایجاد سامانه شهرداری و شهری از طریق اینترنت به شهروندان و مدیران است.
وی اضافه کرد: با ایجاد این سامانه شهروندان میتوانند از طریق اینترنت به سایت شهرداریها و خدمات شهری مراجعه کنند و آخرین اطلاعات مورد نیاز خود از قبیل سوابق ملک اعم از مجوزها و گواهیهای صادره از طرف شهرداری، ضوابط و مقررات ساخت و ساز، میزان عوارض سالانه، بدهیهای معوقه ملک، طرحها و پروژههایی که بر ملک تاثیرگذار خواهند بود را از طریق اینترنت دریافت کنند.
رضایی با اشاره به امکان ثبت درخواستهای شهروندان از طریق اینترنت افزود: درخواستهایی همچون صدور پروانه و پاسخ استعلامهای مختلف از طریق اینترنت قابل ثبت و پیگیری است، همچنین سیستم قادر خواهد بود نقشههای معماری و محاسباتی املاک را دریافت کرده و فرایندهای کنترلی لازم را براساس ضوابط ساخت و ساز شهرداری و خدمات شهری انجام دهد و نتیجه را بلافاصله به مخاطبین اعلام کند.
او با اشاره به ایجاد این سامانه در ابتدای سال آینده گفت: یکی از مهمترین مزایای فناوری اطلاعات، کاهش معجزه آسای نقش و ارزش فاصلههای زمانی و مکانی است که با ایجاد این سامانه رفت و آمدهای شهری نیز کاهش خواهد یافت.
وی گفت: طرح جامع سیستم یکپارچه شهرسازی شهرداری منطقه آزاد اروند، مجموعهای یکپارچه از زیر سیستمهای شهرسازی، فنی و عمران، خدمات شهری، نوسازی، اصناف، درآمد، املاک و مستغلات، ماده صد، کنترل و نظارت بر ساخت و ساز، مهندسین ناظر، بایگانی، پاسخگویی و ۱۲ زیر سیستم دیگر در شهرداری است که براساس نیازهای اطلاعاتی سه سطح هرم اطلاعات شهری و با استفاده از پیشرفتهترین فن آوریها در سیستمهای اطلاعات جغرافیایی جهان تهیه و ارائه شده است.