دکتر ظریف در دیدار با سعود بن احمد بن خالد البروانی، سفیر جدید سلطنت عمان ، گفت: تهران به نقش مسقط در کمک به حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه ای و بین المللی ارج می نهد.
به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانهای وزارت امور خارجه، وی گفت: دو کشور، مردم و مسئولان عالیرتبه جایگاه و احترام ویژه ای برای یکدیگر قائلند و روابط ممتاز و دوستانهای در همه عرصه ها میان تهران و مسقط برقرار است.
ظریف سفر سلطان قابوس به تهران به عنوان نخستین سفر رئیس یک کشور خارجی بعد از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری و توجه و علاقه متقابل مقام های عالیرتبه دو کشور را نشانگر عزم و اراده جدی برای پیشبرد و تقویت این روابط دانست. وزیر امور خارجه همچنین دیدگاههای ایران و عمان را در مورد مسائل منطقه ای و بین المللی بسیار نزدیک به هم دانست و با تشکر از سلام های گرم مقام های عمانی افزود: کشور و مقام های عالیرتبه عمانی به خصوص شخص سلطان قابوس، پادشاه و یوسف بن علوی، وزیر امور خارجه نقش برجسته ای در کمک به حل و فصل مسائل و مشکلات منطقهای و بینالمللی داشته اند که ما این نقش ارزشمند را ارج می نهیم.
وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر جدید تونس هم ، بر زمینه های متنوع و متعدد همکاری میان دو کشور تاکید و خاطر نشان کرد: تهران آماده همکاری و گسترش روابط باتونس است.
به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه،وی همچنین توافق میان ایران و ۱+۵ را به نفع کل منطقه دانست و با ابراز امیدواری نسبت به نتیجه بخش بودن آن افزود: حصول این توافق بهانه را از دست بدخواهان این منطقه برای ایجاد آشوب و بحران در منطقه خارج خواهد کرد.
قاضی بن صالح، سفیر جدید تونس هم در این دیدار با ابراز خرسندی از این ملاقات، ایران را یکی از مهمترین کشورهای مقتدر جهان اسلام توصیف کرد که دیپلماسی موفقی را در عرصه جهانی دنبال می کند.
ظریف در مراسم تقدیم رونوشت استوارنامه اولیسس کانجولا گوتیئرس، سفیر جدید مکزیک هم روابط دو کشور را خوب و دیرینه توصیف و به زمینه های متنوع و فراوان برای توسعه همکاری به خصوص درعرصه های اقتصادی، تجاری، بازرگانی و انرژی اشاره کرد .
وزیر امور خارجه همچنین در دیدار سفیر جدید گینه کوناکری، گفت: تهران برای روابط با آفریقا به خصوص کشور گینه کوناکری اهمیت زیادی قائل است.به گزارش اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، محمدجواد ظریف همکاری و رایزنی دو کشور در مجامع و سازمان های بینالمللی در چارچوب منافع دو کشور را ارزشمند و موثر دانست.