مدیرعامل فولاد مبارکه در جریان دیدار با مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان این مطلب افزود: این شرکت قصد دارد با مشارکت در سرمایهگذاری خطرپذیر، به توسعه توانمندی فناورانه استارت آپها و شرکتهای دانش بنیان کمک کند تا از این طریق امکان دستیابی به فناوری صنعت فولاد مهیا شود که این موضوع همکاری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را میطلبد.
حمیدرضا عظیمیان گفت: چشمانداز فولاد مبارکه، دستیابی کامل به تکنولوژی ساخت و بهرهبرداری صنعت فولاد است. در این دیدار، مهدی کشمیری مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به بیش از ۵۰۰۰ واحد فناور در ۴۳ پارک علم و فناوری کشور و ۵۱۰ واحد فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، توسعه همکاریها با صنعت فولاد کشور و شرکت فولاد مبارکه را خواستار شد.
در ادامه، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و رئیس پژوهشکده فولاد با اشاره به دستاوردهای مهم همکاریهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با شرکت فولاد مبارکه گفت: بیش از ۴۰ درصد واحدهای فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سابقه همکاری با فولاد مبارکه را دارند و فولاد مبارکه بازار مهم و اصلی عرضه توانمندیهای پژوهشی و فناورانه آنها است. مهدی ابطحی، آمادگی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را برای مشارکت در طراحی و ایفای نقش در اکوسیستم نوآوری فولاد مبارکه اعلام کرد.