زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در گفتگو با فارس به ثبتنام ۹۴۰ هزار متقاضی کارت سوخت به صورت غیرحضوری و از طریق سامانهها و ۱۷۰ هزار متقاضی کارت سوخت به صورت حضوری اشاره کرد و گفت: تاکنون هیچ تصمیمی مبنی بر تمدید این مهلت گرفته نشده است؛ بنابراین از متقاضیان درخواست میشود هرچه سریعتر درخواست خود را ثبت کنند.
وی با اشاره به جزئیات ابطال کارت سوخت گفت: تاکنون ۱۵ هزار کارت سوخت در استان سیستان و بلوچستان ابطال شده است. همچنین ۸ هزار کارت سوخت مهاجر به سیستان و بلوچستان هم بود که از سایر استانها به این استان مهاجرت کرده بودند که ابطال شد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه بیشترین میزان قاچاق بنزین از استان سیستان و بلوچستان صورت میگرفت، گفت: بر این اساس ما کارتهایی را که به این استان مهاجرت کرده بودند، شناسایی و آنها را ابطال کردیم.وی با اشاره به مواردی مانند حذف کارت سوخت در جایگاههای مرزی گفت: بعید میدانم این اتفاق افتاده باشد، زیرا اگر کارت سوخت از جایگاه حذف شود، میتواند مشکلاتی را برای مسافران یا کسانی که احیانا کارت سوخت خود را فراموش کردهاند، ایجاد کند، مخصوصا در استان سیستان و بلوچستان که هم اکنون سوختگیری در آن استان از طریق کارت سوخت شخصی انجام میشود.
سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اضافه کرد: همانطور که اعلام شد ۵ر۵ میلیون نفر از سایت ثبتنام کارت سوخت بازدید کردهاند و این گونه نیست که این تعداد متقاضی برای دریافت کارت سوخت وجود داشته باشد.