محسن خوشگذران رئیس اداره بهزیستی شهرستان بافق با اعلام این خبر، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵۸ درصد از ۱۳۷ پرونده درخواست طلاق شهرستان بافق با استفاده از خدمات مشاورهای سازمان بهزیستی در اورژانس اجتماعی در شهرستان منجر به سازش شده است و زوجین به زندگی عادی خود بازگشتند.
وی افزود: بقیه پروندهها هم به علت درخواست تمکین یا طلاق توافقی برای رسیدگی به دادگاه شهرستان بافق ارجاع شده است.
به گفته رئیس اداره بهزیستی شهرستان بافق از درخواستکنندگان در حوزه طلاق ۴۹ نفر مرد، ۴۲ نفر زن و بقیه زوجین خواهان طلاق توافقی بودهاند. وی همچنین از کاهش سن ازدواج در شهرستان بافق خبرداد و افزود: این سن از بالای ۲۰ سال به ۱۴ سال در دختران و ۱۸ سال در پسران کاهش یافته به طوری که امسال، ۹۰مورد ازدواج در رده سنی یاد شده در این شهرستان ثبت شده است. وی بیشترین فراوانی سن ازدواج این شهرستان را بین سنین ۲۰ تا ۳۰ سال اعلام کرد و گفت: در این سن زوج و زوجه به پختگی کامل رسیده و درک و فهم آنها از زندگی مشترک سبب میشود تا ازدواجشان کمتر به طلاق منجر شود.
خوشگذران همچنین با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۳۷مورد اقدام به خودکشی در شهرستان بافق وجود داشته است، تاکیدکرد: از این تعداد ۲۸ نفر زن و بقیه مردم بودند.
رئیس اداره بهزیستی بافق علت این پدیده در دختران را ارتباط تلفنی، فضای مجازی و شکست عشقی اعلام کرد و افزود: دلیل این پدیده در پسران مشکلات خانوادگی، فقر و بیکاری اعلام شده است. مرکز اورژانس اجتماعی شهرستان بافق از سال ۱۳۹۱ با هدف ارائه مشاوره و کاهش آسیبهای اجتماعی تاسیس شده است و متقاضیان مشاوره میتوانند با شماره تلفن ۱۲۳ و به طور ۲۴ساعته با این مرکز ارتباط برقرار کنند.