سید احمد حسینینیا، برآورد مالی برای تملک و احیای این بافتها بر اساس قیمتگذاری امسال را، ۹۷۲ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ۱۸۳ میلیارد تومان آن به گلوگاهها و معابر شهری و بقیه به تحقق پذیری سرانهها اختصاص پیدا میکند. به گفته وی، احیای بافت فرسوده شهر اصفهان در دو بخش، شامل گلوگاهها و معابر شهری و همچنین تحقق پذیری سرانهها اجرایی خواهد شد.
او در ادامه به طرح الحاق اراضی۱۴۰ هکتاری شرق اصفهان با عنوان اراضی (جی شیر) به شهر اصفهان پرداخت و آنرا منطبق با طرح توسعه پایدار حریم شهر اصفهان بیان کرد و گفت: تغییر کاربری این اراضی، مسکونی نخواهد بود بلکه کاربری آنها در زمینه گردشگری، ورزشی و نمایشگاهی است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با اشاره به این که در ۸ ماهه امسال بیش از۲۸۰۰ فقره پروانه ساختمانی به متراژ ۲ میلیون و ۱۵۶ هزار متر مربع صادر شده است افزود: از لحاظ تعداد نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد و از لحاظ متراژ ۱۱ درصد رشد داشته است و این موضوع نشان میدهد تولید مسکن در شهر اصفهان با وجود شرایط نامساعد اقتصادی، روند خوبی داشته است.
حسینینیا در ادامه با اعلام این که بر اساس مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی ایران در سال۹۰، اراضی کشاورزی و باغهای داخل محدوده باید تعیین تکلیف شود گفت: این موضوع در حال فراموشی بود و موجب بلاتکلیفی شهروندان شده بود اما امروز بررسی تعیین تکلیف بخشی از اراضی کشاورزی داخل محدوده مناطق ۲، ۱۰، ۱۴ و ۱۵ برای ارسال در کمیسیون ماده ۵ در دستور کار قرار گرفته است.
او افزود: طرح محور ۴۵ متری حوزه غرب برای هدایت بار ترافیکی از خیابان امام خمینی(ره) به سمت خیابان کهندژ که از سال ۸۹ بلاتکلیف بود، در کمیسیون ماده ۵ تصویب شد. معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان گفت: مصوبه ساماندهی ورودی شهر اصفهان از فرودگاه بین المللی شهید بهشتی تا بزرگراه شهید آقابابایی به طول ۱۳ کیلومتر با عنوان محور تشریفات در کارگروه امور زیربنایی، دریافت شده است و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.حسینی نیا با بیان این که مصوبه تعیین تکلیف اراضی (علی آباد کلنگان) پس از سالها بلاتکلیفی، دریافت شد و به تایید شورای عالی شهرسازی و معماری نیز رسیده است افزود: مصوبه اراضی پشتیبان مشاغل شهری با عنوان ساماندهی مشاغل شهری واقع در منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان نیز دریافت شده است. او گفت: بر اساس
برنامه ریزیهای انجام شده، میدان امام حسین(ع) اصفهان در سال ۹۸ در قالب احیای دولتخانه صفوی، پیاده راه خواهد شد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان با بیان این که برای حذف رانتهای احتمالی، ارجاع فیزیکی پرونده تخلفهای ساختمانی به کمیسیونهای ماده ۱۰۰ حذف شده و تمامی پروندهها فقط از طریق نرم افزار ارجاع میشود افزود: آرای صادره نیز پس از تایید و ثبت در سامانه یکپارچه شهرسازی و درآمد، بلافاصله از طریق سامانه پیام رسان به مالک بنا اعلام میشود.
مدیر کمیسیونهای ماده۱۰۰ شهرداری اصفهان نیز با بیان این که هر ماهه به طور متوسط۹۵۰ تا۱۱۰۰ پرونده تخلفهای ساختمانی در این کمیسیون رسیدگی میشود اضافه کرد: برای حدود ۶۳ درصد آنها جریمه، ۲۱ درصد رای تخریب و ۶ درصد برائت صادر شده است. غلامعلی فیضالهی با اشاره به این که تعداد پروندههایی که به کمیسیونهای ماده۱۰۰ شهرداری اصفهان ارجاع میشود نسبت به سایر کلانشهرهای کشور بسیار کم است افزود: بیشترین تخلفهای ساختمانی شهر اصفهان مربوط به ساخت بالکن در گذرهای با عرض کم، اضافه ساخت، اضافه ارتفاع و کسر پارکینگ است.