کوتاه آموزشی
درخواست تخصیص ۳ میلیارد دلار برای ایمن سازی ۱۶۰هزار کلاس ناایمن

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشوربا اشاره به وجود ۱۶۰هزار کلاس درس ناایمن در سطح کشور خواستار تخصیص بودجه سه میلیارد دلاری تصویب شده در قالب برنامه ششم توسعه برای ایمن سازی مدارس شد .

مهراله رخشانی مهر در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه حدود ۱۰۷هزار مدرسه با ۵۳۰هزار کلاس درس در کشور داریم اظهار کرد: از این میزان، ۳۰درصد مدارس نیازمند مقاوم سازی و تخریب و بازسازی‌اند که به تفکیک می‌توان گفت ۱۸درصد مدارس باید مقاوم سازی و ۱۲درصد تخریب و بازسازی شوند.

ایران رتبه نخست ریاضیات کاربردی در خاورمیانه شد

نظام رتبه‌بندی “سایمگو”( Scimago) در جدیدترین رتبه‌بندی خود بر اساس مقالات علمی منتشر شده در سال ۲۰۱۷، در منطقه خاورمیانه، کشور ایران را در رتبه نخست ریاضیات کاربردی در منطقه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایمگو، بررسی‌های منتشر شده در مجله SCImago Journal & Country Rankنشان می‌دهد ایران با تعداد ۱۵۳۸ مقاله در زمینه ریاضیات کاربردی با اختلاف نسبت به ترکیه که با ۸۶۶ مقاله در مقام دوم قرار دارد.

پس از ایران و ترکیه نیز عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی، مصر، امارات متحده عربی، اردن، قطر، عراق، لبنان، عمان، کویت، فلسطین، یمن، سوریه و بحرین قرار دارند.

از میان ۱۵۲۸ مقاله منتشر شده محققان ایرانی، ۱۴۷۵ مقاله قابل استناد بوده است، در حالی که ترکیه و عربستان به عنوان کشورهای حائز مقام دوم و سوم هر کدام به ترتیب با ۸۶۶ و ۷۱۶ مقاله و ۸۰۸ و ۶۷۶ مقاله قابل استناد دارند و این آمار نشان از آمار تقریبا دو برابری ایران در مقایسه با کشورهای نزدیک خود

دارد.

نظام رتبه‌بندی سایمگو توسط یک گروه پژوهشی به همین نام در دانشگاه گرانادا در اسپانیا انجام می‌شود که براساس تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی کشورهای مختلف موجود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس، آنها را ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر :عقبگرد در حوزه دیجیتال قابل قبول نیست

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در افتتاحیه چهارمین کنفرانس پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند از مقاومت برخی دانشکده‌های این دانشگاه در برابر تغییرات به ویژه بازنگری در دروس کارشناسی انتقاد کرد و گفت: عقبگرد در این زمینه به ویژه در عرصه دیجیتال قابل قبول نیست.

به گزارش ایسنا، سید احمد معتمدی خاطرنشان کرد: ساختارهای ما در زمینه‌های مواد درسی، برنامه‌های علمی در حوزه آموزش و پژوهش و … اندکی کند بوده و در برابر تغییر مقاومت می‌کند؛ در حالیکه در دنیا اینطور نیست و دانشگاه نسبت به آنچه در حوزه فناوری اتفاق می‌افتد پیشگام است.

وی با بیان اینکه خصوصا در عرصه دیجیتال باید جلوتر از تکنولوژی حرکت کنیم، سرعت تحولات در این عرصه را فوق‌العاده بالا توصیف کرد و گفت:‌ این سرعت هر ۱۸ماه دو برابر

می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر برنامه یک الی دو سال پیش این دانشگاه برای بازنگری در برنامه دروس کارشناسی را یادآور شد و گفت: متاسفانه دانشکده‌های قدیمی‌تر ما در برابر تغییرات مقاومت بیشتری دارند در حالیکه از عقبگرد در این عرصه به ویژه حوزه‌های دیجیتال، مخابرات یا قدرت به هیچ وجه قابل قبول نیست.

رتبه ایران در شاخص سهولت کسب و کار۴رتبه تنزل داشته است

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به تنزل ۴رتبه‌ای ایران در شاخص سهولت کسب و کارها گفت: ایران در این شاخص از رتبه ۱۲۴به ۱۲۸تنزل پیدا کرده است.

به گزارش مهر، منصور کبگانیان در حاشیه جلسه یکصد و سیزدهم شورای ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور با ارائه گزارشی اعلام کرد: این شاخص‌ها شامل مواردی چون سهولت اخذ مجوز، سهولت تعطیل کردن شرکت‌ها، ورشکستگی شرکت‌ها، تعداد پرسنل، مالیات و حقوق مالکیت فکری است که کشورما به غیر از برخی شاخص‌های خرد در اکثر این شاخص‌ها تنزل داشته است .

دبیر ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور بررسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را از دیگر موضوعات مطرح در این جلسه عنوان کرد و افزود: براساس آمارهای ارائه شده وضعیت اشتغال افراد در حال حاضر در مقطع دیپلم بهتر از سایر مقاطع است حداقل آنها توقع کمتری دارند افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه ها هستند بیشتر توقع دارند در شغل مناسب حضور داشته باشند. البته در دکتری تخصصی نیز بیکاری زیر ۲درصد است.

نسخه مناسب چاپ