تقدیر از برترین‌های سومین جشنواره رسانه‌های شهری
 

آئین اختتامیه سومین جشنواره رسانه‌های شهری شامگاه یکشنبه با حضور محسن‌هاشمی رئیس شورای شهر تهران و پیروز حناچی شهردار تهران در برج آزادی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، پیروز حناچی در آیین اختتامیه سومین جشنواره رسانه‌های شهری در محل برج آزادی با بیان اینکه باید درخصوص مفهوم کار در شهر به توافق برسیم اظهارداشت: تا زمانی که این توافق حاصل نشده مشکلات زیادی داریم.

وی افزود: در طول سال‌های گذشته به مرور پذیرفته ایم که شهر باید یک کارگاه ساختمانی باشد در حالی که کمتر کشوری است که شهرهای بزرگ و پایتخت آن اینقدر دستخوش تغییر باشند.

شهردار تهران با بیان اینکه اصحاب رسانه در این زمینه نقش دارند و می توانند تعریف درستی از کار داشته باشند اظهار داشت: باید به علت این امر بپردازیم و در این همین زمینه از صاحبان قلم دعوت می کنم در این زمینه کار کنند، تأثیرگذاری کارها در شهر را مورد ارزیابی قراردهند و مطمئنم نتیجه بهتری حاصل خواهد شد. وی همچنین درخصوص نقش رنگ در شهر گفت: این کار با کمترین هزینه سرنوشت شهر را تغییر می‌دهد. حناچی از اصحاب رسانه و همه کسانی که نسبت به شهر حساسند قدردانی و تاکید کرد: بسیاری از این قلم‌ها و قدم‌ها موجب ایجاد تغییر در شهر می شود. وی با تشکر از انتخاب محل برگزاری مراسم در برج آزادی اظهارداشت: این سازه نتیجه یک مسابقه معماری و استفاده از ظرفیت خرد جمعی است که نشان می دهد استفاده از خردجمعی سال‌ها مورد استفاده مردم و قدردانی آنها قرار دارد.

محسن‌هاشمی، رئیس شورای شهر تهران، در آیین اختتامیه سومین جشنواره رسانه‌های شهری با بیان اینکه تولید، مدیریت و توزیع محتوا یکی از چالش‌های امروز است که باید بیش از پیش به آن پرداخت اظهارداشت: در گذشته مطبوعات اثرگذاری محدودی داشتند اما امروز دهها میلیون شهروند از طریق شبکه‌های اجتماعی هم مخاطب و هم صاحب رسانه هستند.وی خاطرنشان کرد: معنای واقعی هر شهروند-رسانه امروز بخوبی حس می‌شود و این امر در حال تحقق است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز مشاهده می شود چگونه یک خبر، مقاله و صدا که توسط شهروندی تولید و به اشتراک گذاشته می‌شود در چند ساعت مورد بازدید دهها میلیون بیننده قرار می گیرد. وی ادامه داد: از وضعیت فعلی مشخص است که هنوز همه دست اندرکاران حرفه ای مطبوعات نتوانسته اند وارد فضای مجازی و حرفه ای شوند و آن را به طور حرفه ای کنترل کنند.

علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه رسانه‌ها گفت وگو درباره شهر را ترویج می کنند، گفت: شهر از دو دهه قبل به موضوع و سوژه برای شناخت، بررسی و کشف تبدیل شده است.

عباس عبدی رئیس هیات مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران نیز در این مراسم گفت: چشم‌انداز امیدبخشی برای مطبوعات در سال آینده نمی توان دید. وی افزود: روزنامه نگاران به لحاظ مالی و امکانات جزو اقشاری هستند که به نسبت در شرایط بد و تحت فشار قراردارند.

عبدی گفت: سال ?? فضای رسانه ای به نسبت خوبی داشتیم اما از سال ?? این فضا با سیر نزولی مواجه شد؛ امروز هم فضای پرنشاطی داریم اما رسانه‌های مسئول دیگر مانند سابق مرجعیت ندارند.وی افزود: آنان که زمانی با روزنامه‌ها برخورد می‌کردند، شرایط امروز را نمی توانستند پیش بینی کنند در حالی که معتقدم اگر یک رسانه مطلبی را منتشر می کند مسئولیت آن مطلب را برعهده دارد و باید مسئولیت صحت محتوا را قبول کند. در پایان این مراسم، برگزیدگان بخش‌های مختلف سومین جشنواره رسانه‌های شهری معرفی شدند.

در بخش خبر و گزارش خبری، پروانه بهرام‌نژاد (روزنامه همشهری) به عنوان نفر اول، مهدی مقدر (خبرگزاری ایرنا) نفر دوم، راضیه عنایتی (ایسنا) و سیامک صدیقی (مهر) به طور مشترک به عنوان نفر سوم و معصومه آقاامینی از خبرگزاری ایرنا به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

در بخش یادداشت و سرمقاله نیز از مژگان رضایی (همشهری) به عنوان نفر اول، لطیف روحانی (روزنامه شرق) به عنوان نفر دوم و مشترکا از امیر‌هاتفی‌نیا (شهروند) و محمدناصر احدی (همشهری محله) به عنوان برگزیدگان جایگاه سوم تقدیر شد.

حسام خراسانی (شهروند)، عاطفه نژادسالاری (ایرنا) و ملیحه رفیع‌طلب جوان (روزنامه خراسان) به ترتیب برگزیدگان بخش تیتر جشنواره رسانه‌های شهری بودند.

در بخش طنز این جشنواره، مهدیسا صفری‌خواه و حسام حیدری (هر دو از روزنامه قانون) به عنوان نفرات اول و دوم و مجتبی احمدی (اعتماد) نیز به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

محمد مهیمنی (جام‌جام آنلاین)، خدیجه نادری (تسنیم) و سجاد صفری (روزنامه ایران) برگزیدگان بخش عکاسی خبری این جشنواره بودند.

در رشته گزارش تصویری نیز از مجید عسکری‌پور (خبرگزاری مهر)، وحید خدادادی (آنا) و علی حدادی (آنا) به عنوان نفرات اول تا سوم تقدیر به عمل آمد.

مهدی عزیزی (قانون)، علیرضا پاکدل (قانون) نفرات اول و دوم بخش طرح و کاریکاتور بودند و سیدنعیم تدین‌نبوی و محمدرضا ثقفی (شهروند) نیز مشترکا در جایگاه سوم قرار گرفتند.

فاطمه جمال‌پور (روزاروز)، مهدی سلامی (همشهری)، علی نکویی‌فرد (ایرنا) و فاطمه علی‌اصغر (ایرنا) در بخش چندرسانه ای مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش دیداری و شنیداری، مریم جعفری (خبرگزاری صداوسیما)، یوسف سلامی (خبرگزاری صداوسیما) و در بخش گزارش تلویزیونی نیز نفیسه سهرابیان (شبکه خبر) و راضیه آقایی (باشگاه خبرنگاران جوان) برگزیده شدند.

در بخش تولیدات رادیویی علیرضا محمدی (رادیوتهران)، مژده نقده‌دوز تهرانی‌ها (رادیوتهران) و علی البرزیان (رادیو اقتصاد) مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش گزارش نیز محمدحسین خودکار (روزنامه جام‌جم) به عنوان نفر اول، الهام مهدی‌زاده (شهرآرا) به عنوان نفر دوم و مهتاب جودکی (شهروند) به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

صدیقه رشیدپورایی (ایسنا)، علی کاظمی (باشگاه خبرنگاران جوان) نفرات اول و دوم بخش گفت‌وگو بودند و سیدمحمد فخار (همشهری) و مژگان انصاری (ایسنا) نیز مشترکا در جایگاه سوم قرار گرفتند.

در بخش ویژه میراث فرهنگی و میراث طبیعی نیز سمیه ایمانیان (ایسنا)، زهرا کشوری (روزنامه ایران) و افسانه قانع (پایگاه خبری تیترشهر) به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.این جشنواره به همت شهرداری تهران و در سطح کشوری برگزار شد.

مجید رضائیان رئیس هیات داوران این جشنواره نیز بیانیه این هیات را قرائت و بر ضرورت توجه بیشتر اصحاب رسانه بر کیفیت افزایی به تولیدات رسانه ای، فعالیت‌های تحلیلی و نیز توجه به روزنامه نگاری فرآیندمدار تاکید کرد.

نسخه مناسب چاپ