مهدی دادگر با بیان اینکه این مبلغ مربوط به ۵ هزار و ۳۹۲ مگاوات انرژی است، گفت: این میزان در۲۲۱ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۲ هزار و۳۵۷ مگاوات تولید شده است.
وی به وسعت استان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: شرایط مساعد خراسان جنوبی از لحاظ جغرافیایی و سرمایه گذاری در این زمینه باعث شده است که در تمامی شهرهای استان از این عرصه استفاده شود، شهرستانهای بشرویه و بیرجند بیشترین تعداد و شهرستانهای قاین و بیرجند بیشترین ظرفیت نصب شده را دارند.
دادگر با بیان اینکه انرژی تولیدی در ماههای مختلف سال با عنایت به طول روز و شدت آفتاب و جهت تابش متفاوت است، گفت: میانگین درآمد هر نیروگاه خانگی ۵ کیلو وات و تقریباً معادل ۹۵۰ هزار تومان در ماه است.
وی با اشاره به پیک ۲۸۸ مگاواتی مصرفی استان در تابستان امسال بیان کرد: ظرفیت ۸۶ر۲۰ مگاواتی نیروگاههای تجدیدپذیر معادل ۲ر۷ درصد از این مقدار است که از این نظر نیز استان خراسان جنوبی رتبه برتر در کشور را دارد وضعیت تعداد نیروگاههای خورشیدی و ظرفیت نصب شده با توجه به تعداد مشترکان آنها و پیک بار در مقایسه با دیگر استانها هم بسیار مطلوب بوده است و امید است با افزایش استقبال مردم استان در این عرصه، خراسان جنوبی در تولید انرژی خورشیدی کشور پیشگام شود.
وی داشتن اشتراک برق و سند مالکیت به نام صاحب اشتراک و افتتاح شماره حساب در بانک به نام صاحب اشتراک را از شرایط اولیه امکان انعقاد قرارداد با شرکت توزیع نیروی برق دانست و یادآور شد: با توجه به افزایش نرخ انرژی در پی مصوبه جدید وزارت نیرو، صاحبان نیروگاهها میتوانند با مراجعه به مدیریت توزیع برق شهرستانهای استان درخواست تنظیم الحاقیه و نرخ قرارداد قبل را به نرخ روز اصلاح کنند.