رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بافق با اشاره به استفاده از تسهیلات اشتغال در حوزه صنایع دستی گفت: این تعداد هنرمندان برای گرفتن تسهیلات سرمایه در گردش به ازای هر نفر ۲۰ میلیون تومان به بانک معرفی شدهاند.
رنجبر به تسهیلات در اختیار شاغلین صنایع دستی اشاره کرد و افزود: باتوجه به وامهای بنیاد برکت، برای بافق سهمیه ۱۰۰ نفر اختصاص یافته است تا به افراد مشغول به این حرفه یا در شرف ورود به آن در روستاها و شهر بافق تعلق گیرد.
وی با بیان اینکه بیش از یکهزار نفر در شهرستان بافق در صنایع دستی فعالند، گفت: فعالیتهای این افراد بیشتر جنبه کمک در آمدی برای خانوادهها دارد و فراوانی این جامعه آماری را زنان در رشته حصیر بافی تشکیل میدهند.
رنجبر با بیان اینکه حصیر بافی بافق در کشور حرفی برای گفتن دارد، افزود: حصیر بافی بافق رونق چند هزار ساله دارد و در حال پیگیری هستیم تا باد بزن اسمی بافق نیز به ثبت ملی برسد. مواد اولیه محصولات حصیری از الیاف و شاخ و برگ بیش از ۲۰۰ هکتار نخلستانهای بافق تامین میشود.
تأمین اعتبار برای ایجاد اشتغال روستایی در بافق
در چارچوب طرح ماندگاری روستاییان و مهاجرت معکوس از شهرها، ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال برای آن تامین اعتبار شده است.
داوود پورامینی، بخشدار مرکزی بافق گفت: برای تسهیل در روند شناسایی و جذب کارآفرینان و متقاضیان، اولویت دریافت وام با متقاضیان ساکن در روستاها و سپس شهروندان بافقی و مبلغ آن نیز ۴۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر اشتغال است.
به گفته وی تعداد ۳۰۰ طرح به عنوان سهمیه شهرستان امسال از سوی بنیاد برکت استان پیش بینی شده است که با معرفی تسهیل گر به تدریج جذب میشود.
وی خاطرنشان کرد: به پیشنهاد و با اعلام آمادگی برای جذب تسهیلات و ایجاد اشتغال، ۵۰۰ طرح به عنوان سهمیه شهرستان بافق در سال ۹۹ به مرکز استان پیشنهاد شده است تا در صورت تصویب به این شهرستان اختصاص یابد.