در روزهای گذشته تصویری از یک پیرزن مبتلا به کرونا در بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان بناب، منتشر شد، او «ننه کبری» بود که سر بر زانوی یکی از پرستاران گذاشته و آرام گرفته بود.
این تصویر به سرعت بین کاربران فضای مجازی دست به دست شد و بیش از پیش از خودگذشتگی و مهربانی کادر درمانی را نمایان کرد.
کاربران فضای مجازی در این رابطه نوشتند: « ننه کبری مادر پیری است که کرونا گرفته و از فراموشی هم رنج میبرد، او فکر میکند پرستاران، بچههای او و بیمارستان هم خانه اوست و اصرار دارد که روی زمین بخوابد.»
ننه کبری اکنون کرونا را شکست داده و با حال خوب از بیمارستان مرخص شده است.
مدیر روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بناب در گفتگو با ایسنا، با اشاره به حال خوب و مرخص شدن ننه کبری تاکید کرد: این مادر ۸۶ساله اهل شهرستان بناب، دچارعارضه فراموشی موقت شده است.
علی منزوی به تصویر منتشر شده در فضای مجازی از ننه کبری اشاره کرد و افزود: پرستاران بخش، درخواست این مادر را با رعایت موارد ایمنی و بهداشتی اجابت میکردند و این مادر روی زمین با احساس امنیت کامل بر روی زانوی کادر بخش به خواب میرفت.
واکنش پلیس به شایعات درباره نقش دارویی تریاک
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر کشور درباره شایعات مطرح شده مبنی بر مداوای مبتلایان به کرونا از طریق استعمال تریاک توضیحاتی داد.
سردار محمد مسعود زاهدیان گفت: بحث اصلی که در اینجا مطرح و قابل تأمل است، موضوع کاهش ایمنی و تضعیف سیستم ایمنی بدن در پی استعمال موادمخدر توسط افراد است.
وی با بیان این که افرادی که موادمخدر مصرف می کنند در هر شرایطی با مصرف آن لطمه می خورند، افزود: در شرایط فعلی کشور، افراد مصرف کننده هم از ابتلا به بیماری کرونا ضربه خواهند خورد و هم این که در پی استعمال موادمخدر علاوه بر اعتیاد به این مواد، سیستم دفاعی بدنشان تضعیف خواهد شد.
زاهدیان در واکنش به تبلیغ این موضوع در فضای مجازی که مصرف ماده مخدر تریاک سبب تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس کرونا خواهد شد، تاکید کرد: سودجویان با تبلیغ این ماده مخدر به بهانه تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا در فضای مجازی سعی در فریب مردم دارند تا با جذب افراد ساده اقدام به کسب منافع خود کنند.
ضرورت تفکیک پسماند زبالهها
به گزارش خبرنگار ما در قزوین، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین با تاکید بر ضرورت تجمیع و تفکیک پسماندها در سطح استان گفت: با توجه به مصوبه ستاد مبارزه با بیماری کرونا تمامی پسماندهای استان و از جمله پسماندهای عفونی بیمارستانی، خانگی، مطبها و صنعتی در سطح استان تجمیع و به سایت محمد آباد منتقل میشود. دکتر حسن عباس نژاد افزود: شرکت بخش خصوصی فعال در زمینه جمعآوری پسماندهای مطبها و مراکز درمانی کوچک نیز موظف هستند پسماندهای این مراکز را برابر پروتکلی که برای آنها تعریف شده است، جمعآوری کنند؛ اینگونه پسماندها نیز بعد از بیخطرسازی تحویل سایت محمدآباد شده و در سایت نیز به صورت جداگانه دفن میشوند. وی با تاکید بر این که تفکیک پسماند میزان انتشار ویروس را بالا میبرد یادآور شد: وجود گسترده لباسهای ویژه کادر درمان، ماسک و دستکش در سطح بیمارستانها و باکسهای زباله در سطح شهرها میزان انتقال بیماری و آلودگی را افزایش میدهد و از این رو تمامی پسماندهای تولید شده و از جمله عفونی و خانگی به صورت مستقیم در سایت دفع پسماند استان دفن و بر روی پسماندها آهک ریزی میشود.