به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در نشست با مدیران کل حوزه ستادی که با موضوع شبکه آموزشی دانشآموز (شاد) برگزار شد، اظهار کرد: باوجود شبکه شاد، دیگر نگران تعطیلات ناخواسته در طول سال تحصیلی نیستیم زیرا فرایند آموزش در این شبکه ادامه مییابد؛ همچنین امکان تحقق عدالت آموزشی از این طریق ممکن میشود .
وی افزود: شبکه شاد بستر مناسبی است تا بسیاری از آموزشها به آن پیوست شود لذا این شبکه امکان بهکارگیری ظرفیتهای آموزشی را ایجاد میکند.
بنابر اظهارات حاجی میرزایی، با وجودی که مدت زیادی از راهاندازی شبکه شاد نمیگذرد، بیش از ۹۰درصد از دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی در این شبکه ثبتنام کردهاند.
ارایه نسخه iOS
همچنین مهدی شرفی، سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با ایسنا، از آمادهسازی نسخه تحت وب و آی.او.اس شبکه شاد خبر داد و گفت: این نسخهها قابل دریافت و استفادهاند.
وی درباره نگرانی اولیا از انجام حضور و غیاب در کلاسهای مجازی در حالی که برخی هنوز موفق به نصب و راهاندازی این شبکه نشدهاند توضیح داد: بعد از اینکه عضوگیری به طور کامل انجام شد و مطمئن شدیم همه کلاسها تشکیل شدهاند، در فاز بعدی حضور و غیاب انجام میشود و تا سامانه تکمیل نشود و فرایند آموزش شروع نشود، نگرانی از بابت حضور و غیاب وجود ندارد.
سرپرست مرکز برنامهریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: فرایند تکمیل اطلاعات در حال انجام است تا ۱۴میلیون دانشآموز به شبکه اضافه شوند.