سرویس خبر: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشوربا تاکید براین که رسیدگی به پروندههای ارزی در صلاحیت تعزیرات است، افزود: ١٣۴میلیارد و ٨٨۶میلیون تومان در سال گذشته به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی به خزانه کشور برگشت داده شد و ۱۱۱۰ شرکت و تاجر متخلف، ممنوعالمعامله و مسدودالحساب شدند.
سید یاسر رایگانی افزود: اموال ٨٠٩ شرکت و تاجر هم توقیف و کارت بازرگانی ۱۳۸۵ شرکت تعلیق یا ابطال شد، همچنین ١۴مدیرعامل یا مسئول شرکت های تجاری که نتوانستند تعهدات خود را عملی کنند، در حبس هستند.
رایگانی درباره ارزهای مسترد شده به سیستم بانکی در سال گذشته گفت: درمجموع۱۳۴میلیارد و ۸۸۶میلیون تومان از شرکت های متخلف به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی وصول شده است.
وی با بیان این که در روزهای اخیر اظهاراتی درباره ارزهای دولتی مطرح شد که بعضاً بخشی از صحبت ها ناشی از بی اطلاعی بود، ادامه داد: با پیگیری های مستمر رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کمیته ای در تعزیرات تشکیل شده است و به طور هفتگی روند رسیدگی به این پرونده ها را در کل کشور رصد می کند.
وی درباره اقدامات تعزیرات در دوران شیوع بیماری کرونا گفت: رسیدگی به پرونده های مرتبط با موضوع کرونا از سوم اسفند پارسال آغاز شد؛ در این مدت تعداد ۴۸۷۱ تیم مشترک از ٢٩ هزار و ١٢١ واحد صنفی بازرسی کردند که در این
بازرسی ها، ۶۹۲۷واحد دارای تخلف و ١۴هزار و ٢٢٩ واحد تخلف نداشتند.همچنین ۵۱۷۷ پرونده در گشتهای مشترک برای متخلفان تشکیل شد و متخلفان ۸۴میلیارد ریال جریمه شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیشترین تعداد پروندههای تشکیل شده مربوط به استان فارس، تهران، خراسان رضوی و قزوین و کمترین پروندهها مربوط به استانهای کرمانشاه، زنجان و بوشهر است و در مجموع هفت میلیون و ۵۹۴هزار و ۲۱۱ماسک، ۴۸۷هزار و ۹۸لیتر الکل و مواد ضدعفونی کننده ، ۷۵میلیون و ۸۴۴هزار و ۱۶۳دستکش یکبار مصرف و ۶۸هزار و ۵۵۳روپوش بیمارستانی کشف و تحویل وزارت بهداشت شده است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده های تشکیل شده در فروردین امسال گفت: ۳۹هزار و ۴۲۹پرونده تشکیل و متخلفان به پرداخت ۱۴۸میلیارد تومان جزای نقدی محکوم شده اند که تعداد ۳۳هزار و ۲۰۶پرونده مربوط به حوزه کالا و خدمات، ۴۷۶۳ قاچاق کالا و ارز و ۱۴۶۰ پرونده بهداشت و درمان بوده است.
وی درباره افزایش قیمت نان هم گفت: طبق اعلام دولت افزایش قیمت حتی در آرد نانوایی های آزادپز هم وجود ندارد و اگر شهروندان مصداق فروش اجباری با قیمت بالا را مشاهده کردند به تعزیرات اعلام کنند.
رایگانی همچنین گفت: در استان اصفهان، پرونده تخلف رئیس یک بیمارستان دولتی به اتهام اخذ وجوه اضافی از بیماران بابت حق العمل جراحی به منظور سودجویی با گزارش معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی در شعبه ششم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشتی و درمانی اداره کل تعزیرات حکومتی استان اصفهان رسیدگی شد و با توجه به دفاعیات غیرموجه متهم و تائید کمیسیون ماده ۱۱دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تخلف برای شعبه محرز و در مرحله بدوی، رئیس این بیمارستان به پرداخت یک میلیارد و ۴۹۲میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت و استرداد مبالغ اضافی دریافتی به شاکیان محکوم شد.