به گزارش فارس، صادقی راد در گفتگو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران ، در باره پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی و بیماران کرونایی گفت: مثل همه کسانی که در بیمارستانها بستری مى شوند اگر افراد مبتلا به کرونا ، بیمه شده تأمین اجتماعی باشند هزینه شان کاملا رایگان است و هیچ هزینه ای را پرداخت نمىکنند ، اما در مورد سایر بیمههای پایه ، طبق پروتکلهایی که از طرف وزارت بهداشت آمده است؛ ۱۰ درصدهزینه بستری را خود فرد بیمه شده با مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی پرداخت می کند و بقیه از صندوق بیمه پایه مربوطه پرداخت می شود ولی در همین شرایط هم اگر فرد بیمه شده شرایط مالی مناسبی نداشته یا مشکلات دیگرى داشته باشد؛ وضع مالی او توسط مددکاران، ارزیابی و بررسی می شود و بیمه به طور کامل از آنان حمایت خواهد کرد تا بیماران علاوه بر بیماری، نگران مشکل مالی نشوند . معاون تأمین خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: بیماری کرونا هزینههای سنگینی برای بیمه دارد؛ چرا که اعمال غیراورژانسی در مراکز ما برای بیمه شدگان متوقف شد ولی بعد از اینکه روند این بیماری تا حدودى کاهش پیدا کرد، طبق روال گذشته اعمال اورژانسی و غیر اورژانسی مجددا آغازشده و در حال انجام است. در این مدت هم مردم ما باید با ملاحظاتی به مراکز بیایند تا از طریق مبتلایان به کرونا، آلوده به بیمارى نشوند. وى در ادامه افزود: درصد زیادی از مراجعات غیراورژانسی به خاطر حفظ سلامت خود مردم منتفی شد. بیشترین فکر و امکانات ما در اختیار بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفته است و طبق دستورالعمل هایی که ستاد کرونا درنظر گرفته بود تقریبا تمام بیمارستانهای ما با این قضیه درگیر شدند و مطابق مصوبات کمیته های استانی این کارها انجام شد.
صادقی راد در ادامه در باره کمبود منابع افزود: در چند وقت اخیر مشاغل تعطیل بودند و در آمد سازمان بیشتر از محل دریافت حق بیمه هاست که یک بحث کلی است. حدود۴۲ تا ۴۳ میلیون نفر از جمعیت کشور عضو سازمان تأمین اجتماعی هستند و همه این ها هزینه های زیادی را دارند.
وی با اشاره به اینکه هیچ بیمار کرونایی نباید نگران دریافت خدمات در مراکز درمانی باشد اظهار داشت: چه کسانی که بیمه داشته باشند و چه کسانى که بیمه نداشته باشند به صورت کلی هرکسی با هرشرایطی به خصوص در رابطه با این بیماری به صورت اورژانسی به مراکز درمانی ما مراجعه کند چه سرپایی و چه بستری، خدمات برای فرد انجام و بعد از آن در رابطه با مسائل مالی تصمیم گیری مىشود. صادقی راد در پاسخ به تائید نشدن سی تی اسکن بیماران کرونایی توسط برخی پزشکان پاسخ داد: بیمه تأمین اجتماعی به تمامی مراکز طرف قرارداد خود بخشنامه ای ارسال کرده است که در این بازه زمانی با توجه به شرایط خاصی که وجود دارد،
سی تی اسکنی که توسط همکاران ما انجام میشود در تمام رده ها قابل تائید است و به صورت استثنا مثل عدم نیاز تائیدحضوری دارو در مراکز و… تمهیداتی صورت گرفته شد تا از رفت و آمدهای زیاد جلوگیری شود و در مورد پزشکان هم در سازمان تامین اجتماعی هیچ مشکلی وجود ندارد و من صریحا این خبر را رد می کنم ؛ سی تی اسکنی که برای تشخیص یا شک به این بیماری توسط پزشکان نوشته می شود قطعا قابل تائید و بخشنامه سازمان برای تمامی پزشکان ارسال شده است. وی در مورد شامل نبودن بیمه برای تست کرونا گفت: این تست طوری نیست که به صورت سرپایی انجام شود و محدودیت هایی در مورد کیت تشخیص و برخی دیگر از موارد وجود دارد و فقط در صورتی که پزشک مشکوک باشد این آزمایش را برای فرد می نویسد و او را مورد ارزیابی قرار می دهد تا شک ر فع شود.این تست ها در آزمایشگاه های خاصی انجام می شود و فقط با تائید پزشک و داشتن نسخه پزشک انجام خواهد گرفت.