«روستا بازار» ها برای عرضه مستقیم محصولات کشاورزری راه اندازی می‌شود
مدیر اتحادیه مرکزی دامداران ایران از راه اندازی «روستا بازار» برای عرضه مستقیم انواع محصولات کشاورزی، گوشت و لبنیات خبر داد.

سعید سلطانی سروستانی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما با اشاره به خلأ موجود در تولید و توزیع کالا با قیمت مناسب افزود: کالا پس از خروج از محل تولید با افزایش ۵۰ تا ۶۰ درصدی قیمت به دست مصرف کننده می‌رسید که این رویه با تاسیس روستا بازار اصلاح خواهد شد.

وی به زودی با بیان اینکه نخستین روستا بازار در تهرانپارس راه اندازی می شود،گفت: این بازار به دستور وزیر جهاد کشاورزی راه اندازی شده و همه اتحادیه‌ها محصولات خودرا به صورت مستقیم در این مرکز عرضه خواهند کرد.مدیراتحادیه مرکزی دامداران ایران با اشاره به اینکه اتحادیه های دامداران و مواد لبنی در این کار حضور خواهند داشت و گوشت و محصولات لبنی را به قیمت مناسب عرضه خواهند کرد، گفت: این میدان مستقل از مراکز تره بار است و علاوه بر نقاط مختلف تهران، در سایر استان‌ها هم راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: هم اکنون غرفه سازی‌های لازم در منطقه حکیمیه تهرانپارس انجام شده و به زودی نخستین روستا بازار راه اندازی می‌شود.درهمین حال، معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از عملیاتی شدن کشاورز کارت از هفته آینده در سراسر کشور خبرداد و گفت: یکی از مشکلات اساسی کشاورزان پرداخت هزینه بابت خرید نهاده‌ها است که با داشتن این کارت برطرف می‌شود.

به گزارش روابط عمومی وزارت جهاد کشاورزی، جواد وفابخش با اشاره به اینکه برای دریافت این کارت مدارک خاصی لازم نیست، افزود: تنها حساب بانکی که کشاورزان در شعب بانک کشاورزی دارند برای استفاده از امکانات این کارت کفایت می‌کند.وی با اشاره به اینکه در صورت داشتن کشاورز کارت، تنها با معرفی یک ضامن تسهیلات بانکی به کشاورزان پرداخت می‌شود و دادن کارت براساس اعتبار کشاورزان است، تصریح کرد: کشاورزان در این طرح به عنوان کسانی که دارای اعتبار در تولید کشور هستند، شناسایی می‌شوند.همچنین از سوی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فروشگاه‌های اختصاصی برای این کار در نظر گرفته شده است که توزیع کود در آنجا انجام می‌شود.معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در ابتدای اجرای این طرح از حدود سه هزار پایانه که در مراکز فروش نهاده‌های کشاورزی وجود دارد، استفاده می‌کنیم، گفت: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ پایانه آماده شده و مابقی در هفته آینده آماده خواهد شد و این کارت‌ها در پایانه‌های مخصوص که در این فروشگاه‌ها هست، دارای کارکرد خواهند بود.

وی افزود: در مرحله اول به علت گران شدن کودها و نهاده‌های کشاورزی مقرر شد این کار دربخش کودهای وارداتی و همچنین کودهای شیمیایی انجام شود و در مرحله بعد برای سایر نهاده انجام خواهد شد.

وفابخش گفت: در حال حاضر منابع اعتباری این طرح حدود ۲ هزار میلیارد تومان است که با مساعدت بانک کشاورزی و بانک مرکزی تامین شده است.

وی افزود: در ماه‌های آینده با افزایش منابع اعتباری جدید، هم مبالغ تسهیلاتی و هم اقلام دیگر مانند سموم شیمیایی، سایر کودهای غیر شیمیایی و سایر نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان را افزایش می‌دهیم.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: این طرح در بسیاری از کشورهای دنیا به عنوان کارت اعتباری وجود دارد که براساس یک اعتبار، نهاده‌ها خریداری می‌شود و در زمان فروش محصول با کشاورزان محاسبه خواهد شد.

نسخه مناسب چاپ