وی ابراز امیدواری کرد که تا یکی دو هفته آینده این برنامهها عملیاتی شوند.
ربیعی همچنین با محکوم کردن اهانت به ساحت پیامبر اکرم گفت: واقعیت این است که فهم و درک درستی از آزادی وجود ندارد. امروز در همین فرانسه که مدعی دمکراسی و آزادی است، کسی درباره صهیونیسم اظهارنظر کند، چه بلوایی درست میکنند و میگویند مخالف آزادی است. اما درباره مسلمانان به لحاظ سنتهای استعماری که در غرب وجود داشته خیلی راحت اظهارنظر میکنند و هر توهینی در اینجا علیه آزادی محسوب نمیشود.
او ادامه داد: واکنش مسلمانان به این اقدام توهینآمیز واکنش طبیعی جامعه جهانی اسلامیبود و حتی غیر مسلمانان هم واکنشهایی داشتند.
ربیعی با بیان این که فرانسویها باید از سیاستهای اشتباه خود برگردند، گفت: افراطیگری در همین نوع نگاه تبعیضآمیز اینها به آزادی و توهینهایی است که در آن نهفته است. البته ما افراطیگری را هم محکوم میکنیم.
سخنگوی دولت تاکید کرد: توهین به اسلام و حضرت رسول اکرم(ص)
جریحه دار کردن قلب و ذهن انسانها، خطای بزرگی است که متاسفانه صورت گرفته است بنابراین موضعی که گرفتند برای ما قابل قبول نبود و به اندازهای هم که باید اعلام موضع کنیم اعلام موضع کردیم.
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم گفت: مواضع هر دو رقیب به خصوص مواضعی که در مورد ایران میگیرند را به دقت بررسی میکنیم.اما به نظر میرسد تحول آرامیدر آمریکا نخواهیم داشت با این حال حرکت کاخ سفید و سیاستهایی که میخواهد درباره ایران اعمال کند، برای ما مهم است و فرد مهم نیست.
وی با تاکید بر این که انتخابات آمریکا با دقت رصد میشود، گفت: پتانسیل تغییر سیاستهایی که هر کدام از کاندیداها دارند، مورد توجه ماست و قطعاً بر اساس آن تصمیم خواهیم گرفت و از فرصتها استفاده خواهیم کرد.باید ببینیم چه سیاستی در مورد ما اعمال میکنند و به قول رهبر معظم انقلاب فرصتهایی که در فضای بینالمللی ایجاد میشود، حتماً از آن استفاده میکنیم.