دکتر بهرام سرمست در دیدار از ۳ کارخانه و افتتاح یک واحد تولیدی گفت: طرح سه شنبههای اقتصادی را طی سال گذشته که تحت عنوان رونق و جهش تولید بود، دنبال کردیم و در حال حاضر نه فقط به هدفهای برنامهریزی شده رسیدهایم، بلکه از برنامه جلوتر هم هستیم. استاندار قم با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به نام تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: برای امسال نیز با توجه به شعار سال، درصدد پشتیبانی از واحدهای تولیدی هستیم و اگر موانعی بر سر راه باشد، شناسایی و در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برطرف میکنیم. وی خاطرنشان کرد: امروز طبق برنامه از ۳ واحد صنعتی دیدن و یک واحد را نیز افتتاح کردیم و یک واحد دیگر را هم قرار شد برنامهای برای طرح توسعه آن داشته باشیم و برای راهاندازی فاز توسعهاش کمک کنیم. سرمست ادامه داد: درحالت کلی واحدهایی که از آنها دیدار کردیم از دانش فنی بسیار خوبی برخوردارند و جز واحدهایی هستند که به صادرات رویکرد مثبتی دارند و از نظر دانش بومی و داخلی سازی نیز پیشگام هستند و ما این سیاستها را با هدف بهرهگیری از دانش و ظرفیتهای داخل برای توسعه اقتصادی تشویق میکنیم.
استاندار قم بیان کرد: در این دیدارها از سوی هر کدام از واحدها خواستهای متفاوتی مطرح شد، که واگذاری زمین و تسهیلات بانکی از جمله آنها بود که این موارد را در قالب مصوبههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تصویب خواهیم کرد.قم دارای ۷ شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه(ع)، قنوات و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و ۴ ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص ۲ شهرک راهبردی شکوهیه و
محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد. حجم سرمایهگذاریهای انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۰ هزار میلیارد ریال است که با آن در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده است.