رزم حسینی: بسته حمایتی وزارت صنعت از تولید پایان ماه رمضان رونمایی می شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت از ارائه بسته پیشنهادی این وزارتخانه برای تحقق اهداف سال “تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها” در سه محور و بخش مهم خبر داد.

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه هم‌اندیشی و ارائه بسته پیشنهادی این وزارتخانه برای پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از بخش تولید گفت: این بسته‌ پیشنهادی با نظرات بخش خصوصی، فعالان اقتصادی و نمایندگان مجلس تا پایان ماه مبارک رمضان اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از تولید به خصوص در سال‌های اخیر، بیان کرد: معظم‌له سال‌های اخیر را با توجه به اهمیت تولید روی این موضوع نامگذاری کرده اند و امسال هم در همین راستا، سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نام گذاری شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این وزارتخانه از همان ابتدای سال برنامه‌های راهبردی خود را برای تحقق شعار سال تدوین کرد و از همان اوایل فروردین بسته پیشنهادی خود را در ستاد اقتصادی دولت مطرح کرد.

وی با اشاره به استفاده از نظرات بخش خصوصی در تدوین بسته پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در این راستا از بیش از ۹۰۰ فعال اقتصادی به صورت مجازی برای تدوین بسته نظرسنجی به عمل آمد. این بسته در سه محور تدوین می‌شود که محورهای آن مختص تحریم نیست و در شرایط غیر تحریمی هم تداوم دارد.رزم‌حسینی گفت: نخستین محور مربوط به خود وزارتخانه است و کارهایی که این وزارتخانه می‌تواند در جهت پشتیبانی و مانع زدایی از تولید انجام دهد. محور دوم این بسته مربوط به دولت، وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های مرتبط اجرایی دانست و بیان داشت: این محور در ستاد اقتصادی دولت مصوب می‌شود و مستقیم به دولت ارسال خواهد شد.وی محور سوم را مربوط به قوانین مزاحم و مازاد و مخل تولید دانست که آماده شده است.

به گفته رزم‌حسینی، بخشی از این قوانین در قالب بسته‌ای در روز رای گیری به مجلس ارائه شد، بخشی دیگر از قبل احصا و تدوین شده بود که این بسته پس از نظرسنجی با بخش خصوصی به کمیسیون های مجلس ارائه می‌شود.وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تحریم های ظالمانه و همچنین شیوع ویروس کرونا گفت: در شرایط سختی قرار داریم که با همت جهادی مدیران و فعالان بخش خصوصی تاکنون از این مرحله با موفقیت عبور کردیم که این روند با تعامل و هم افزایی مجلس، دولت و بخش خصوصی تداوم خواهد داشت.

معاون وزیر صنعت هم در این جلسه گفت: با وجود تمام شرایط سخت تحریمی، شاهد رشد ۳۰درصدی سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سال گذشته بودیم.

به گزارش مهر به نقل از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان اظهار داشت: سال گذشته هدف‌گذاری برای احیا ۱۵۰۰واحد راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی انجام شده بود که توانستیم ۱۵۵۷واحد راکد را احیا کنیم.

وی با اشاره به اینکه احیا این تعداد واحد راکد و بازگشت به چرخه تولید، برای ۲۷هزار نفر شغل به ‌وجود آورده است، افزایش ۱۴۳درصدی قراردادهای واگذاری زمین در سال گذشته را مورد توجه قرار داد و گفت: این رقم نشانگر علاقه و تمایل سرمایه‌گذاران و کارآفرینان برای فعالیت تولیدی در درون شهرک‌ها و نواحی صنعتی علی‌رغم همه مشکلات، تنگناها و تحریم‌های ظالمانه است.معاون وزیر صنعت همچنین در خصوص تأمین اعتبارات لازم برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بیان کرد: در سال گذشته ۲هزار و ۶۰۰میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌ها در خصوص استقرار واحدهای صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور هزینه شده است.

وی در ادامه از وجود ۴۴هزار طرح ساخت و ساز در حال اجرا به ارزش ۳ هزار و ۸۰۰میلیارد تومان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور خبر داد و یادآور شد: ۸۲۸شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری در کشور وجود دارد که ۴۸هزار و ۱۲۶واحد صنعتی در این شهرک‌ها و نواحی مشغول به کار هستند و همه این واحدها هم مربوط به ۴۰ساله اخیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی است.

جلسه هم اندیشی و ارائه بسته پیشنهادی وزارت صنعت در زمینه پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از تولید با حضور معاونان وزارتخانه، نمایندگان تشکل ها و انجمن های تخصصی بخش خصوصی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این جلسه در خصوص محورهای مختلف این بسته پیشنهادی، بحث و تبادل نظر شد.

نسخه مناسب چاپ