برگزاری نشست هیات علمی «جایزه ادبی جلال آل احمد»
 

نخستین نشست هیات علمی چهاردهمین دوره «جایزه ادبی جلال آل احمد» و آیین رونمایی از پوستر این جایزه در خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، در ابتدای این نشست غلامرضا طریقی،دبیر اجرایی جایزه جلال آل احمد ضمن اشاره به این‌که نخستین نشست هیات علمی چهاردهمین دوره «جایزه ادبی جلال آل احمد» برای تعیین شیوه‌نامه اجرایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: زمان ارسال آثار به این دوره از جایزه تا پانزدهم آبان‌ماه ادامه دارد؛ اما تا این لحظه ۸۳۲ عنوان در حوزه رمان و داستان بلند، ۲۸۷ عنوان در حوزه داستان کوتاه، ۳۶۰ عنوان در حوزه مستندنگاری و ۳۲ عنوان در حوزه نقد ادبی به دبیرخانه چهاردهمین دوره «جایزه ادبی جلال آل احمد» ارسال شده است.

در بخش بعدی این نشست ابراهیم حسن‌بیگی ضمن ارائه گزارشی از سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد و با اشاره به سابقه خود به عنوان دبیر علمی این دوره از جایزه عنوان کرد: ساختار و سازمان اداری این بخش به قدری قوی و باتجربه است که به صورت کامل دبیر را حمایت می‌کند و ما به راحتی توانستیم بدون هیچ دغدغه‌ای به کار خود ادامه دهیم.

یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت ارشاد نیز با بیان این‌که به دست آوردن جایگاه معتبر برای یک جایزه زحماتی دارد، تصریح کرد: به‌واقع تلاش‌هایی شده که این جایزه اعتبار و مقبولیتی بین جامعه ادبی پیدا کرده است. وظیفه اصلی ما این است که این اعتبار و جایگاه را حفظ کنیم و ماموریت بعدی ما این است که بتوانیم این اعتبار و جایگاه را ارتقا دهیم. با حضور این جمع نخبه، کارشناس و متخصص شکی نیست که این اتفاق رخ خواهد داد.

او با اشاره به این‌که خود مخاطب حوزه ادبیات است، عنوان کرد: اکنون که مسئولیتی در این زمینه دارم تلاش خواهم کرد برای رشد کار در حوزه ادبیات آنچه از دستم برمی‌آید انجام دهم. از شما کارشناسان این عرصه نیز تقاضا دارم که غیر از زحمتی که برای کار داوری می‌کشید وقتی را هم اختصاص دهید و نظرات خود را برای رفع دغدغه‌ها و نگرانی اهالی ادبیات و ایجاد زمینه‌های بهتر فعالیت ادبی در کشور ارائه کنید تا بتوانیم آن‌ها را عملی کنیم.

وی افزود: می‌دانیم و می‌دانید که جامعه ادبی ما هم در زمینه تولید و هم در حوزه ترویج و معرفی آثار مسائل و مشکلاتی دارد؛ هم پدیدآورندگان آثار ادبی و هم تولید کنندگان و ارائه کنندگان آن آثار نیز با مشکلاتی روبه رو هستند. حتما تلاش ما باید برای کاهش و رفع این مشکلات متمرکز باشد و این امر را در معاونت امور فرهنگی در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یک اولویت می‌دانیم.

در بخش بعدی این آیین یاسر احمدوند حکم مریم بصیری را به عنوان دبیر علمی چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد و حکم غلامرضا طریقی را به عنوان دبیر اجرایی چهاردهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد اعطا کرد. همچنین احکام اعضای هیات علمی این دوره از جایزه نیز به صورت جداگانه به آن‌ها اعطا شد.در پایان این نشست از پوستر چهاردهمین دوره «جایزه ادبی جلال آل احمد» رونمایی شد.

نسخه مناسب چاپ