تصویب ۶قطعنامه علیه اسرائیل در سازمان ملل
سرویس خارجی: کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل با تصویب شش قطعنامه ضداسرائیلی،‌ اقدامات این رژیم در نقض سیستماتیک حقوق بشر، کاربرد زور علیه شهروندان فلسطینی و شهرک سازی را محکوم کرد.

همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و علیرغم مخالف هیأت‌های آمریکا، کانادا و رژیم صهیونیستی، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب شش قطعنامه ضد اسرائیلی،‌ اقدامات این رژیم در نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین و کاربرد زور علیه شهروندان فلسطینی به ویژه ساکنان نوار غزه که منجر به کشته و زخمی غیرنظامیان شده و نیز شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی از جمله در بیت المقدس شرقی و جولان اشغالی را محکوم کرد. در این قطعنامه‌ها همچنین محاصره زمینی، هوایی و دریایی غزه، شهرک سازی در سرزمین‌های اشغالی، ‌اقدامات تحریک آمیز شهرک نشینان علیه شهروندان فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی و نیز تخریب منازل و بازداشت‌های خودسرانه و زندانی کردن فلسطینی‌ها محکوم و بر بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه و کاشانه خود، تاکید شده است.

در قطعنامه‌ای دیگر با اشاره به وضعیت اسفناک اجتماعی و اقتصادی آواراگان فلسطینی و نیز وضعیت شدیدا بحرانی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد(آنروا)، از تمامی کشورها،‌ آژانس‌های تخصصی و سازمان ‌های غیردولتی درخواست شده است از تلاش ها و اقدامات آنروا در کمک رسانی به آوارگان فلسطینی حمایت کنند.در نشست مذکور، «محمدرضا صحرایی» رایزن نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، طی سخنانی ضمن تشریح مواضع کشورمان در خصوص مسئله فلسطین اظهار داشت: با تصویب قطعنامه‌های ارائه شده به کمیته، جامعه جهانی بار دیگر حمایت قاطع خود را از مردم فلسطین و حق تعیین سرنوشت آنان اعلام و خواستار پاسخگویی رژیم صهیونیستی به دلیل جنایاتی که علیه مردم فلسطین از جمله زنان و کودکان مرتکب شده است، شد.

خبر دیگر اینکه روزنامه عبری یدیوت آهارانوت با استناد به اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی گزارش داد که اسرائیل آمادگی مقابله با حملات سایبری را ندارد. «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی اخیراً اعتراف کرده بود مهمترین تهدید فراروی اسرائیل در این مرحله حول محور حملات سایبری علیه مؤسسات و تأسیسات اقتصادی و مدنی است.وی در خصوص پیامدهای منفی این حملات که می‌تواند به فلج شدن و اختلال در بسیاری از سیستم‌ها و نهادها منجرشود هشدار داد.خبر دیگر اینکه پس از اینکه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که او و همسرش تهدید به قتل شده‌اند، بنی گانتس وزیر جنگ این رژیم نیز از تهدید شدنش به قتل توسط گروههای چپگرا خبر داد. بنی گانتس گفت، از سوی احزاب چپگرا تهدید به قتل شده است.

وی گفت، دو سال پیش زمانی که ایده حمایت از فهرست مشترک عربی مطرح شد، تهدید به قتل شده بود. گانتس در ادامه افزود، هر دو ماه یک‌بار شماره تلفن همراه خود را در نتیجه تهدید یا هجمه‌های حزب چپ علیه خود تغییر می دهد. پیشتر، یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی هم گفته بود یک پیام دریافت کردم که «یائیر لاپید، امیدوارم از سرطان بمیری، تو دقیقا مثل هیتلر هستی. به زودی یک گلوله از سمت من یا شخص دیگری دریافت خواهی کرد». وی افزود همسرم نیز این پیام را دریافت کرد که «تو و یائیر لاپید مستحق عذاب و مجازاتی از سمت خداوند هستید، امیدوارم خداوند از شما انتقام بگیرد». خبر دیگر اینکه رسانه‌های صهیونیستی از مفقود شدن یک نظامی این رژیم پس از خروج از پایگاه نظامی که در آن مستقر بود و آغاز جستجوی ویژه برای یافتن او خبر دادند. منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی از مفقود شدن یک نظامی این رژیم در منطقه «العربه» فلسطین اشغالی خبر دادند. این نظامی صهیونیست به نام «ماؤر یروشالمی» پس از ترک پایگاه نظامی که در آن به سر می‌برد، ناپدید شده و به اعلام رسانه‌های اسرائیلی، آخرین بار در نزدیکی «ایلات» مشاهده شده است. در چنین شرایطی جنبش حماس اعلام کرد: ادامه شرایط غیرانسانی اسرای فلسطین، جرقه آغاز جنگ با اسرائیل است.

نسخه مناسب چاپ