به گزارش ایسنا، براین اساس، به جز استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان که افزایش مختصری در میزان بستریهای ناشی از ابتلا به کرونا نسبت به هفته گذشته داشتهاند، روند بستری در سایر استانها کاهشی یا پایدار است.
بنابر اعلام وبدا، کماکان، نشانهای از ورود به خیز ششم سراسری وجود ندارد ولی باید بسیار محتاط بود.
اجرای طرح قرنطینه هوشمند
علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از آمادگی برای اجرای طرح قرنطینه هوشمند در استان تهران خبر داد.
وی، با اشاره به اجرای طرح محدودیتهای هوشمند، گفت: استفاده از ظرفیت قرنطینه هوشمند مبتنی بر برخورداری افراد از واکسیناسیون است به این مفهوم که دریافت خدمات مدنی، اجتماعی، بازرگانی و مراودات درون شهری منوط به انجام واکسیناسیون است و افراد با ارائه کارت واکسن خود میتوانند از این خدمات بهره مند شوند. وی با اشاره به اینکه برنامه قرنطینه هوشمند هم اکنون در سه استان کشور به صورت پایلوت و آزمایشی در حال اجرا است، یادآور شد: با توجه به جمعیت مطلوب واکسینه شده در تهران میتوانیم طرح محدودیتهای هوشمند را در اسرع وقت و به صورت کامل با توجه به پروتکلهای اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا در تهران نیز اجرایی و نهادینه سازی کنیم.
زالی با اشاره به هماهنگیهای بین بخشی انجام شده خاطرنشان کرد: مقدمات کار در مجموعه ادارات، آموزش و پرورش و دستگاههای مختلف اجرایی استان تهران با همکاری نیروهای انتظامی و اصناف در حال انجام است و امیدواریم با تکمیل ظرفیت واکسیناسیون در تهران زمینه اجرای عملیاتی برنامه قرنطینه هوشمند فراهم شود
زونا ربطی به واکسن کرونا ندارد
سیدمحسن زهرایی رئیس اداره ایمن سازی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: مشاهده مواردی از ابتلا به زونا ربطی به واکسن کرونا ندارد و هیچ گزارش علمی در این خصوص وجود ندارد. وی افزود: زونا بیماری است که قابلیت همهگیری ندارد و نمیتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود، زونا بیماری است که با ویروس آبله مرغان ایجاد میشود . وی گفت: فردی که با آبله مرغان در گذشته مواجه شده است این ویروس در بدنش میماند و در سالهای بعد وقتی سیستم ایمنی فرد به هر دلیلی ضعیف شود در سالمندان بروز میکند.
زهرایی ادامه داد: زونا یک بیماری فردی است و در نهایت میتواند موجب بروز آبله مرغان در بچهها شود و افراد از یکدیگر این بیماری را نمیگیرند.
۱۰۰فوتی
طبق اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز منتهی به ۲۸ آبان ،متاسفانه ۱۰۰بیمار مبتلا به کووید-۱۹در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸هزار و ۷۳۴نفر رسید.
همچنین در این مدت و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵هزار و ۷۸۴بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹در کشور شناسایی شد ومجموع بیماران کووید۱۹در کشور به ۶میلیون و ۶۹هزار و ۵۵۹نفر رسید.