در گفتگوی تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
‏وزیرخارجه: غرب با رویکرد سازنده به وین بیاید؛ دستیابی به توافق فوری امکانپذیر است
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفتگویی تلفنی درباره مذاکرات وین با یکدیگر بحث و تبادل نظر کردند .

وزیر امور خارجه در این گفتگوی تلفنی تاکید کرد: اگر طرف‌های مقابل آماده بازگشت به تعهدات کامل خود و رفع تحریم‌ها باشند، دستیابی به یک توافق خوب و حتی فوری امکانپذیر است.

امیر عبداللهیان تاکید کرد: علیرغم عهد شکنی آمریکا و سه کشور اروپایی در برجام ، با حسن نیت و جدیت در مذاکرات وین حضور می یابیم و خواهان توافق خوب و قابل راستی آزمایی هستیم.

وی افزود: بازگشت به برجام در عمل باید به معنی پایبندی به تمامیمفاد و محتوای آن باشد.

وزیر امورخارجه با تشکر از تلاش‌های جوزب بورل به عنوان هماهنگ کننده گفت: روشن است که نتیجه نهایی در شش دور مذاکرات وین به دست نیامده است، لذا تمام مواردی که لازم است مورد حل و فصل قرار گیرند، از سوی تیم مذاکره کننده ایرانی مورد توجه قرار دارد.

امیرعبداللهیان‌ تاکید کرد: باید تضمین جدی و کافی وجود داشته باشد که آمریکایی که به آن اعتمادی وجود ندارد، دوباره از برجام خارج نخواهد شد.

وزیر امور خارجه با اشاره به رفتار متناقض آمریکایی‌ها و عدم تطابق حرف و عمل آنها گفت: کاخ سفید همزمان با اعلام آمادگی برای بازگشت به برجام ، در هفته‌های اخیر طی دو مرحله اشخاص و شرکت‌های ایرانی را تحریم کرد، لذا باید در عمل همگان شاهد اراده و اقدام جدی برای لغو کامل تحریم‌ها باشند.

امیر عبداللهیان اظهار داشت: غرب باید با رویکرد جدید و سازنده به وین بیاید .

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم با اشاره به تماس‌های خود با تمامی طرف‌ها به عنوان مسئول هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام گفت: در مذاکرات وین بحث‌های فشرده و مفصلی به ویژه بر روی موضوعات معوق و رفع تحریم‌ها باید انجام بگیرد و احتمال اینکه همه بتوانند به شکل اصلی برجام بازگردند، وجود دارد.

جوزپ بورل با اشاره به تعهدات آمریکا گفت : تنها راه برداشتن تحریم‌ها، احیای برجام است که از این طریق، هم ایران به حقوق خود می رسد و هم جامعه بین الملل از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران اطمینان پیدا

می کنند. وی در پایان ابراز امیدواری کرد که همه طرف‌ها با رویکرد مثبت و عملگرایانه و با اراده محکم برای گفتگو درباره مسائل توافق نشده و رفع تحریم‌ها وارد مذاکرات وین شوند.

باقری:مذاکرات هسته‌ای در صورت عدم لغو تحریم‌ها شکست می‌خورد

علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت خارجه بار دیگر با تاکید بر مواضع کشورمان برای ادامه مذاکرات وین هشدار داد که مذاکرات هسته‌ای در صورتی که تمامی تحریم‌ها لغو نشود؛ با شکست روبرو خواهد شد.

وی در گفتگو با تارنمای روزنامه “ایندیپندنت “تاکید کرد که هر گونه پیشرفت در مسیر مذاکرات باید با لغو همه تحریم‌های آمریکا همراه باشد و تضمینی مبنی بر اینکه دولت آینده در واشنگتن یک بار دیگر مانند دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا از توافق خارج نشود، وجود ندارد.

باقری با انتقاد از عملکرد دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا بیان کرد که دولت فعلی در حال تکرار برخی از اشتباهات سلف خود است و به سیاست شکست خورده فشار حداکثری برتهران که موجب سرگردانی سیاسی آمریکا شده است، ادامه می‌دهد.

معاون سیاسی وزارت امورخارجه اظهار داشت:لغو تمامی تحریم‌های مرتبط با برجام از جمله تحریم‌های اعمال شده در چارچوب کارزارفشارحداکثری، شرط لازم برای موفقیت در مذاکرات است.

وی با اشاره به بد عهدی واشنگتن در خروج از توافقی که پس از سال‌ها مذاکره به دست آمد، تصریح کرد:دریافت تضمین از طرف دیگر برای عدم خروج از توافق، عدم اعمال و اجرای تحریم‌های جدید و همچنین عدم بازگرداندن تحریم‌های پیشین برای جلوگیری از این احتمال است که بی نظمی سیاسی در آمریکا تاثیر بر رفتار بین المللی این کشور داشته باشد.

باقری با اشاره به شکست دیگر آمریکا در یکی از سیاست‌های خارجی خود ادامه داد: فرار آمریکا از افغانستان نمونه دیگری از این بود که ایالات متحده شریک قابل اعتمادی برای هیچکس نیست. ما در جریان گفتگوی نزدیک، پایدار و سخت با کشورهای منطقه هستیم.

باقری همچنین در مورد بد عهدی تروییکای اروپایی بیان کرد:اروپایی‌ها باید با اجرای گام‌های عملی برای رفع تحریم‌ها، عدم پایبندی خود به برجام را جبران کنند. ما مواضع کشورهای دیگر را با توجه به منافع خود می سنجیم و تماس و تعامل آنها با آمریکا برای ما موضوع بحث نیست. کشوری که بر سر میز مذاکره می‌نشیند باید بتواند سیاست‌های مستقلی را دنبال کند و گرنه چرا باید پای میز مذاکره باشد؟

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در واکنش به بدهی سنگین لندن به تهران گفت:دولت انگلیس باید بدهی خود را کامل پرداخت کند. مشکلات پرداخت این بدهی ناشی از وضع کسب و کار دولت انگلیس است.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با تأکید بر تداوم سیاست فشار حداکثری از سوی دولت جدید آمریکا گفت، لغو تحریم‌ها شرط موفقیت مذاکرات هسته‌ای پیش‌‌‌رو خواهد بود.خطیب‌زاده: تحریم‌های آمریکا باید یک‌جا برداشته شود

سخنگوی وزارت خارجه هم تاکید کرد: تمامی تحریم‌های آمریکا باید به صورت یکجا، موثر و قابل راستی آزمایی همراه با تضمین‌های عینی برداشته شود.

سعید خطیب زاده در باره برخی گمانه زنی‌های رسانه‌ای در مورد پیشنهاد برداشتن گام به گام تحریم‌ها از سوی طرف غربی در مذاکرات وین گفت: مواضع ایران در این زمینه از ماه‌ها پیش گفته شده و دولت جدید هم بدون هیچ لکنتی مواضع خود را اعلام کرده است.

خطیب زاده تصریح کرد: تمام تمرکز ما این است که به صورت جدی و با اراده کامل برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، وارد مذاکرات وین شویم.

وی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما در ادامه در پاسخ به سئوالی در مورد اصرار احتمالی طرف مقابل بر این خواسته گفت: ما طرف مقابلی نداریم. ما و ۱+۴٫ تمرکزمان بر چگونگی رفع تحریم‌های آمریکاست که پس از خروج ترامپ به صورت غیرقانونی علیه مردم ایران اعمال شده است.

طی چند روز اخیر نیویورک تایمز با اشاره به گزارش آکسیوس، به نقل از برخی منابع آمریکایی نوشته بود: پیشنهاد آمریکا این است که ایران بخشی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را در ازای آزادسازی برخی از پول‌های مسدود شده اش از سوی آمریکا یا اعمال معافیت درزمینه واردات برخی کالاها، تعلیق کند.

انتقاداز بیانیه‌های تروییکای اروپا و آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین از بیانیه‌های اخیر تروییکای اروپا و آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات وین انتقاد کرد و آنها را متقلبانه دانست .

خطیب زاده در توییتی نوشت : « در آستانه گفتگوهای وین،

آمریکا و تروییکای اروپایی:

– بیانیه‌های متقلبانه صادر می‌کنند

– بر تحریم‌ها می‌افزایند

– روایت‌های تحریف‌شده سرهم می‌کنند

– در برابر تهدیدات اسراییل سکوت می‌کنند

ایران:

– تیم مذاکره‌کننده جدی و سطح بالا تشکیل می‌دهد

– خواستار توافق خوب فوری و اجرای کامل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱می‌شود

– رایزنی‌های منطقه‌ای انجام می‌دهد

کافی است اولویت‌های دو طرف را مقایسه کنید.»

تروییکای اروپا در بیانیه ای مشترک با ابراز نگرانی نسبت به توسعه فعالیت‌های هسته ای کشورمان مدعی شد که توانایی آژانس برای نظارت بر برنامه هسته ای ایران کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، انگلیس، آلمان و فرانسه بیانیه ای مشترک خطاب به شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره اجرای تعهدات هسته ای ایران ذیل برجام منتشر کردند و در آن به تکرار ادعاها پیرامون ماهیت برنامه هسته ای کشورمان پرداختند.

این سه کشور با طرح این ادعا که ایران طی دو سال گذشته به آنچه “تنش زایی نظام‌مند هسته ای” خوانده شده ، ادامه داده است مدعی شدند که تهران با توسعه ظرفیت‌های هسته ای خود جامعه جهانی را در معرض خطر جدی قرار داده است.

تروییکای اروپا مدعی شد : ایران هیچ توجیه غیرنظامی برای غنی سازی ٢٠ و ٦٠ درصد ندارد و همچنین تولید اورانیوم با غنای بالا برای یک کشورِ بدون تسلیحات هسته ای بی سابقه است.

به علاوه، اقدام اخیر ایران در نصب زیرساخت‌ سانتریفیوژهای پیشرفته تحولی نگران‌کننده است و این رویداد می‌تواند غنی‌سازی در سطوح بالاتر را برای ایران آسانتر کند.

سه کشور در بیانیه مشترک خود مدعی شدند که اقدامات هسته ای اخیر ایران موجب کاهش ارزش‌های برجام در زمینه عدم اشاعه به شکلی بازگشت‌ناپذیر شده است.

این کشورها همچنین مدعی کاهش همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی شدند و ادعا کردند: این امر باعث کمتر شدن توانایی آژانس برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران شده است.

آنها با بیان این که ۹ماه است که تهران تمامی اقدامات شفاف‌سازی و راستی‌آزمایی مورد توافق ذیل برجام و پروتکل الحاقی را به حالت تعلیق درآورده است، از ایران خواستند دسترسی‌های آژانس اتمی را مجددا برقرار و به طور کامل با آن همکاری کند.

آنها به علاوه خواستار بازگرداندن دسترسی آژانس بین المللی

‌انرژی اتمی به مجتمع کرج شدند تا بررسی کند که آیا تولید لوله‌های روتور سانتریفیوژ و بیلوزها از سر گرفته شده است، یا خیر و دوربین‌های جایگزین را هم نصب کند.

انگلیس، فرانسه و آلمان در بخش پایانی این بیانیه به از سرگیری مذاکرات برجامی در وین اشاره کرده و آورده اند: ما به عنوان تروییکای اروپا با حسن نیت به این مذاکرات بازمی گردیم و بر این باوریم که امکان دستیابی به یک تفاهم و اجرای آن به گونه ای که موجب بازگشت ایران به پایبندی کامل به برجام و بازگشت ایالات متحده به این توافق شود، وجود دارد. ما متقاعد شده ایم به نفع تمام طرف‌هاست که هرچه سریعتر این کار انجام شود. در حقیقت بازگشت به اجرای کامل برجام در چارچوب امنیت ملی همگان، از جمله ایران است.

تشکیل ‌جلسه فوق‌العاده شورای حکام ؟

نمایندگی آمریکا در جلسه شورای حکام هم با توجه به موضوع نصب دوربین‌های آژانس در سایت کرج و ادعای عدم همکاری ایران با آژانس در این زمینه، خواستار همکاری بیشتر ایران شد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، آمریکا تهدید کرد اگر ایران حاضر به همکاری بیشتر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشود، ماه بعد در جلسه آژانس با ایران مقابله کند.

در بیانیه‌ای از آمریکا در جلسه شورای حکام آژانس آمده است: اگر عدم همکاری ایران فورا برطرف نشود، شورای حکام گزینه‌ای پیش رو نخواهد داشت مگر پیش از پایان سال جاری(میلادی) جلسه‌ای فوق‌العاده تشکیل دهد تا به این بحران بپردازد. به ویژه‌ نصب دوباره دوربین‌های آژانس در سایت کرج مد نظر است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس روز چهارشنبه گفته بود که نمی‌داند سایت کرج هنوز فعال است یا نه و زمان برای رسیدن به یک توافق رو به پایان است.

نمایندگی دائمی ایران در آژانس هم در بیانیه‌ای در جلسه شورای حکام با اشاره به خروج آمریکا از توافق هسته‌ای و اعمال تحریم‌ها از سوی این کشور علیه ایران و عدم موضعگیری منصفانه کشورهای اروپایی در این زمینه،‌ در بیانیه‌ای نوشت: تا زمانی که تحریم‌ها علیه ایران برداشته نشود، انتظار خویشتنداری بیشتر از ایران منطقی نیست.

فعالیت‌های هسته‌ای ما، از جمله غنی‌سازی در سطوح مختلف و تولید سوخت اورانیوم بر پایه فلزی، کاملاً صلح‌آمیز، مطابق با حقوق ما تحت معاهده عدم اشاعه و تحت نظارت و راستی‌آزمایی پادمان‌ آژانس است. من به این کشورها توصیه می‌کنم قربانی کردن دیگران را کنار بگذارند و شروع به اصلاح قصور خود در اجرای تعهداتشان کنند. ایران در سه سال گذشته سهم خود از تدبیر و سازنده بودن را به طور کامل ادا کرده است.

نمایندگی کشورمان در وین افزود: هنوز مشاهده نشده است آیا دولت کنونی آمریکا آماده ترک اعتیاد خود برای استفاده از اقدامات قهری یکجانبه، احترام به قوانین بین المللی،

‌اجرای کامل و موثر تعهدات لغو تحریم‌ها و اتخاذ همه تصمیمات لازم در این باره است؟ بسیار مهم است که ایالات متحده از نقض تعهدات خود ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱شورای امنیت سازمان ملل بدون تاخیر بیشتر و هیچ پیش شرطی دست بردارد.

در ادامه این بیانیه آمده است: تعهدات ایران ذیل این توافق فراتر از تعهدات پادمانی آن است ، بنابراین اجرای اقدامات جبرانی توسط ایران بر اساس حقوق مندرج در این توافق، مانعی بر این تعهدات وارد نمی کند. در این زمینه گزارش مدیرکل مبنی بر اینکه راستی‌آزمایی و فعالیت‌های نظارتی آژانس به‌طور جدی تضعیف شده است، باید در چارچوب مناسب آن که مربوط به تعهدات فراتر از موافقتنامه جامع پادمان است، دیده شود.

بیانیه نمایندگی کشورمان در وین می‌افزاید: با توجه به تداوم تعامل سازنده بین ایران و آژانس، آژانس توانست تمامی تجهیزات خود را سرویس کند و تنها دلیلی که تجهیزات آژانس در یکی از کارگاه‌های سازمان انرژی اتمی حضور ندارد، این واقعیت است که کارگاه مذکور مورد حمله تروریستی قرار گرفت که در آن از جمله تجهیزات آژانس تخریب و آسیب دید. ما معتقدیم که این واقعیت محض یعنی وقوع اقدامات خرابکارانه و حملات تروریستی علیه تأسیسات هسته ای صلح آمیز کشورهای عضو، نیاز مبرم به محکومیت محکم و قاطع از سوی آژانس و جامعه بین المللی دارد.

ازسوی دیگر،سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا با ادعای عدم همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت که واشنگتن از نتیجه سفر گروسی به تهران مایوس شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی بدون اشاره به خروج یکجانبه واشنگتن از توافق هسته ای ٢٠١٥ و نقض آن از سوی آمریکا و تاثیر آن بر روند اجرای برجام گفت که اما ایالات متحده آماده بازگشت به مذاکرات در وین است.

این مقام آمریکایی همچون طرف‌های اروپایی برجام مدعی عدم همکاری ایران با آژانس اتمی شد و گفت که این مساله به طور قطع نشانه ای بد از جدیت آنها (ایران) برای رسیدن به نتیجه موفقیت آمیز در مذاکرات ما ست.

دراین چارچوب،نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از برگزاری نشست‌های غیررسمی اعضای برجام، پیش از آغاز رسمی دور هفتم مذاکرات وین خبر داد.

میخاییل اولیانوف در صفحه توییترش نوشت: نشست‌های غیررسمی اعضای برجام در فرمت‌های مختلف و به منظور آمادگی برای از سرگیری مذاکرات وین این هفته در پایتخت اتریش برگزار خواهد شد.

اذعان فرمانده سنتکام به توان موشکی ایران

ازسوی دیگر،رئیس سازمان تروریستی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) به توان موشکی ایران اذعان کرد.

به گزارش ایسنا، کنت مکنزی در گفتگویی با نشریه تایمز بیان کرد که ارتش آمریکا در صورت شکست مذاکرات وین آماده انجام عملیات‌هایی خواهد بود.

وی گفت: رئیس‌جمهورمان گفته است که به آنها اجازه (ایران)نخواهیم داد به سلاح هسته‌ای دست یابند. دیپلمات‌ها در این باره در تلاشند، اما فرماندهی آمریکا همیشه نقشه‌هایی برای انجام‌دادن در اختیار دارد.

مکنزی در ادامه مدعی شد که ایران این مرتبه به رسیدن به سلاح هسته‌ای «بسیار نزدیک» است.

این ژنرال آمریکایی ادامه داد: ایران حتی در صورتی که بخواهد سوخت لازم برای ساخت سلاح هسته‌ای جمع کند، هیچ طرح استانداردی برای یک کلاهک کوچک که بتواند بر ۳۰۰۰موشک بالستیکش سوار شود، ندارد.

ایران حتی نشان نداده است این توانایی را داشته باشد که کلاهک بازآیی که قادر به تحمل گرما، فشار و لرزش در زمان بازگشت از فضا به زمین باشد را بسازد. مکنزی تصریح کرد: ما چنین چیزی ندیده‌ایم. ساختن این برای آنها کمی زمان‌بر خواهد بود.به اذعان مکنزی ایران نشان داده که موشک‌هایش می‌توانند با دقت به هدف خود برسند. این موشک‌ها در حملات به پایگاه‌های آمریکا در منطقه در ۱۰متری هدف فرود می‌آمده‌اند.

فرمانده سنتکام بیان کرد: یکی از کارهایی که ایرانیان در سه تا پنج سال گذشته انجام داده‌اند ساخت برنامه پلتفرمی برای موشک‌های بالستیک توانمند بوده است.

ادعای نزدیک‌شدن ایران به ساخت بمب هسته‌ای در حالی مطرح شده است که بنا به فتوای مقام معظم رهبری، تولید، نگهداری و به‌کارگیری تسلیحات هسته‌ای حرام است و بر این اساس مقامات کشورمان تاکید کرده‌اند برنامه هسته‌ای ایران اهداف نظامی را دنبال نمی‌کند.

کمالوندی: بیش از ۳۰کیلوگرم اورانیوم ۶۰درصد داریم

خبردیگراین که سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: در سفر اخیر گروسی به تهران پیشرفت خوبی حاصل شد و برخلاف آنچه در رسانه‌ها آمد، ما تقریبا کار را تمام کرده بودیم، غیر از چند کلمه ای که باقی مانده بود و همچنان در حال گفتگو هستیم.

بهروز کمالوندی در گفتگویی تلویزیونی درباره اقدام تروریستی در مجتمع تسا (کرج) و واکنش آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت: آژانس یک محکومیت نیم بند کرده است، ولی این کفایت نمی کند.

ما اعلام می کنیم که دوربین‌های آژانس تخریب شده است و آژانس حداقل برای دوربین‌های خودش این کار رامحکوم کند.

وی افزود: ما خواسته‌هایی داریم که باید به آنها توجه شود. مذاکراتی که در تهران بود برای همین هم بود و سفر گروسی هم به همین منظور بود و خوب هم پیشرفت کردیم و برخلاف آنچه در رسانه‌ها آمد، ما تقریبا کار را تمام کرده بودیم، غیر از چند کلمه ای که باقی مانده بود، ولی فرصت نبود و سفر کوتاه بود و اگر چند ساعت بیشتر وقت داشتیم تمام می کردیم و گروسی هم گفته که ناتمام بوده، ولی در داخل آن را بی نتیجه ترجمه کردند.حتی آقای گروسی در مصاحبه خود گفته که منظور من این است که کار ما هنوز تمام نشده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: ما همچنان صحبت می کنیم، خود من با گروسی و آپارو در تماس بودم و کار را پیگیری می کنیم و قرار است رفت و آمد باشد. تفاهمی که به نفع دو طرفه باشد.

وی در بخش دیگری از این گفتگو اظهار داشت: اینکه آژانس آنطور که باید با ایران رفتار کند، نکرده یک واقعیت است.واقعیت این است که سازمان‌های بین المللی تحت نفوذ کشورهای قدرتمند هستند، ولی باید تلاش کنیم که در این وضع بتوانیم احقاق حقوق کنیم.

کمالوندی ادامه داد: نمی توانیم بگوییم چون آژانس تحت نفوذ قدرتهاست پس آن را رها کنیم و آقای امیرعبداللهیان هم در سفر اخیر گروسی تذکراتی را در این باره اعلام کرد.

وی بیان کرد: در کارگاه کرج مواد هسته‌ای نداریم؛ لذا این مکان مشمول قوانین پادمانی نخواهد شد. در این مرکز سانتریفیوژ تولید می‌شود و با افتخار اعلام می‌کنیم که سانتریفیوژ‌های پیشرفته با ظرفیت بالا می‌سازیم و برای این کار هم نیازی نیست تا از نهادی اجازه بگیریم، چون طبق ماده چهار ان.پی.تی این فعالیت‌ها حق ایران است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی به توافق با آژانس درباره سرویس دوربین‌های کارگاه کرج اشاره کرد و گفت: این دوربین‌ها هر ۱۰ثانیه یک فریم‌ تصویر را ثبت و آرشیو می‌کنند و در صورت نیاز یا وجود اختلاف به این تصاویر رجوع می‌شود ، که بر اساس قانون اقدام راهبردی مجلس به آژانس داده نمی‌شود و ‌اکنون نظارتی ندارند.

وی گفت: اگر بنا به بازگشت به اجرای تعهدات باشد و بر اساس موضوع Knowledge continuityیا «استمرار دانش» که هم برای آژانس و هم ایران زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اگر بخواهیم پروتکل الحاقی را روزی در آینده اجرا کنیم نیاز به جمع بندی نهایی داریم و در آن هنگام این نظارت‌ها بیان می‌کند تمامی فعالیت‌ها در کشور صلح آمیز است.

وی افزود: صرف مذاکره در باره نصب دوربین‌ها در این مذاکرات موضوعیت نداشته و محدود به آن نبوده است. در مذاکرات شهریور هم موضوع سرویس دوربین‌ها نه تعویض دوربین‌ها مطرح شد که دو موضوع کاملاً متفاوت است. آنها بعد از این، درخواست تعویض دوربین‌ها را داشتند که با توافق ما مغایر بود.

معاون سازمان انرژی اتمی همچنین درباره حجم ذخیره اورانیوم در کشور هم اعلام کرد: اکنون بیش از ۳۰کیلوگرم اورانیوم ۶۰درصد داریم و در یکی دو روز آینده میزان اورانیوم ۲۰درصد هم به ۲برابر ظرفیت تعیین شده توسط مجلس در قانون اقدام راهبردی خواهد رسید.

نسخه مناسب چاپ