بهره‌برداری از۲۹۵۰ طرح آموزشی توسط معاون اول رئیس‌جمهوری
 

معاون اول رئیس‌جمهوری، تکیه و اعتماد بر مردم را حلال مشکلات کشور دانست و گفت: یکی از ویژگی‌های امام خمینی (ره) و همچنین مقام معظم رهبری، اعتقاد به نقش‌آفرینی مردم در پیشبرد کارها و حل مسائل مختلف است.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر صبح دیروز در آیین بهره‌برداری از ۲۹۵۰پروژه آموزشی در سراسر کشور، اظهار کرد: تدین، شجاعت، بی‌توجهی به دنیا، استواری در مسیر، تسلط بر نفس و مهم‌تر از همه اعتماد به مردم از جمله ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی امام راحل بود.

وی افزود: امام خمینی(ره) تلاش کرد در پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین دوران دفاع مقدس، اتکا بر مردم به نمایش گذاشته شود و امروز نیز مسائل مختلف کشور از طریق تکیه و اعتماد به مردم قابل‌حل است.

معاون اول رئیس‌جمهوری در ادامه سخنان خود از مجمع خیرین مدرسه‌ساز به عنوان شجره طیبه یاد کرد و افزود: تا امروز ۳۰درصد از مدارس کشور توسط خیرین احداث شده که باید از این الگو در بخش تولید و حل مسائل اشتغال نیز استفاده کنیم.

وی یکی از شعارهای محوری دولت مردمی آیت‌الله رئیسی را عدالت دانست و گفت: عدالت آموزشی یکی از مهم‌ترین شاخه‌های عدالت محسوب می‌شود و اگر نتوانیم آن را محقق کنیم، در سایر بخش‌ها نیز تحقق عدالت میسر نخواهد شد.

معاون اول رئیس‌جمهوری تصریح کرد: زمانی که در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بودم، رهبر معظم انقلاب تأکید داشتند که ستاد ۱۰۰۰مدرسه در کشور احداث کند و پس از گذشت مدتی که این امر محقق شد، ایشان تأکید کردند که عدد ۱۰۰۰به‌عنوان تأکید مطرح شد و باید تا می‌توانیم در کشور مدرسه احداث کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: توجه ویژه دولت به وضعیت معلمان و کارکنان آموزش و پرورش در بودجه سالانه ۱۴۰۱مورد تأکید قرار گرفته و دولت مصمم است طرح رتبه‌بندی معلمان را به انجام برساند.

وی با اشاره به گزارش ارائه شده در مراسم مبنی بر وجود مدارس سنگی و کانکسی، به‌ویژه در مناطق مرزی و کمتربرخوردار خاطرنشان کرد: دولت برای حل این مسأله، هم از ظرفیت‌های خود و هم از ظرفیت نهادهای دیگر استفاده خواهد کرد و از وزیر آموزش و پرورش می‌خواهم این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار دهد.

در این مراسم از خانواده میرمحمدصادق، خیر مدرسه‌ساز قدردانی شد و دکتر مخبر از طریق ویدئو کنفرانس و ارتباط با ۴استان هرمزگان، ایلام، سیستان بلوچستان و خراسان رضوی، فرمان بهره‌برداری از ۲۹۵۰پروژه آموزشی در سراسر کشور را صادر کرد.

وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم نرخ ۹۶درصدی باسوادی در مقایسه با نرخ ۴۸درصدی سال ۵۷، افزایش سرانه آموزشی کشور از ۱.۵متر مربع به ۵.۲متر مربع برای هر دانش‌آموز، افزایش تعداد کلاس‌های درسی از ۱۰۰هزار در سال ۵۷به ۵۴۰هزار کلاس و همچنین افزایش تعداد مدارس از ۵۲هزار مدرسه به۱۱۳هزار مرکز آموزشی را از جمله اقدامات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در راستای توسعه و پیشرفت نظام آموزشی کشور برشمرد و گفت: در طول ۴۰سال گذشته، مدارسی که به‌تدریج فرسوده شده‌اند با اختصاص اعتبارات لازم مقاوم‌سازی و بازسازی شدند.

یوسف نوری، افزایش ۱۰برابری مدارس دانش‌آموزان با نیازهای ویژه از ۱۶۲مدرسه به ۱۶۸۰مدرسه و افزایش مدارس استعدادهای درخشان از ۵واحد به ۷۰۸واحد و همچنین افزایش کادر آموزشی و معلمان دارای مدرک لیسانس و بالاتر از ۴۰هزار نفر درسال ۵۷به ۷۰۰هزار نفر را از دیگر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: با اقدامات و تلاش‌های دولتمردان و خیرین مدرسه‌ساز در سراسر کشور، نقطه‌ای در کشور وجود ندارد که دانش‌آموز از نعمت کلاس درس و نظام آموزشی برخوردار نباشد. وی همچنین با اشاره به اهمیت تربیت نیروی کار متخصص برای کمک به بخش تولید و صنعت کشور، گفت: در همین راستا وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای به گسترش هنرستان‌ها در کشور برای جذب دانش‌آموز در بازار کار و تأمین بخش تولید داشته‌است که این مهم در سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در سال ۹۲در راستای ارتقای نظام آموزشی کشور نیز تأکید شده است.

وزیر آموزش و پرورش، افزایش آمار دانش‌آموزان از ۱۲میلیون نفر در سال ۹۲به ۱۵.۵میلیون دانش‌آموز در سال جاری نشانگر این است که هر ساله نظام آموزشی کشور نیازمند ساخت کلاس‌های جدید درسی است و در کنار این نیز باید زمینه‌ای فراهم شود که کیفیت تربیتی دانش‌آموزان نیز روز‌به‌روز بهتر شود.

گفتنی است صبح دیروز با دستور معاون اول رئیس‌جمهوری در مدرسه کودکان استثنایی امام‌رضا(ع) در منطقه ۱۶تهران، ۲۹۵۰پروژه آموزشی با ۱۳۴۵۰کلاس درس به صورت متمرکز و همزمان مورد بهره‌برداری قرار گرفت .

افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه در کرمان

مدرسه ۱۲کلاسه خیرساز مهر شایان با اعتباری بالغ بر ۷میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان در کرمان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ما در کرمان، مدرسه ۱۲کلاسه «مهر شایان» با زیربنای ۱۲۸۵ متر مربع در زمینی به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع به طور ویدیو کنفرانسی توسط معاون اول رئیس‌جمهوری، همزمان با افتتاح ۲۹۵۰ پروژه آموزشی با ۱۳هزار و ۴۵۰کلاس درس در سراسر کشور در هشتمین روز از دهه مبارک فجر به بهره‌برداری رسید.

هزینه ساخت مدرسه شایان بالغ بر ۷‌میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان بوده که دو میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان آن توسط نیکوکار خیراندیش محمدحسین شایان‌فر پرداخت شده است.

درخواست استاندار خراسان رضوی برای حذف ۲۰۰ مدرسه کا‌نکسی

استاندار خراسان رضوی خواستار تخصیص اعتبار برای حذف ۲۰۰ مدرسه کانکسی و ۲۰ مدرسه سنگی استان به‌منظور رعایت عدالت آموزشی در استان شد.

به گزارش خبرنگار ما در نیشابور، یعقوب علی نظری در مراسم افتتاح آموزشگاه زنده‌یاد محسن سپهری‌راد در نیشابور در ارتباط ویدیویی با معاون اول رئیس‌جمهوری، افزود: در حالی که میانگین فضای آموزشی دانش‌آموزان کشور ۵٫۲ متر مربع است، این عدد در خراسان رضوی کمتر از ۳٫۵ متر مربع و در بعضی نقاط نظیر حواشی شهر مشهد ۲٫۲ مترمربع است.

وی تأکید کرد: نیازمند جهاد همگانی و همکاری مضاعف برای رفع این عقب‌ماندگی هستیم و به حمایت معاون اول، وزیر آموزش و پرورش و خیران گرامی امیدواریم .

نسخه مناسب چاپ