جزئیات برگزاری آیین‌های ویژه ۲۲بهمن در تهران و شهرستانها
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب برنامه‌های راهپیمایی ۲۲بهمن را تشریح کرد.

به گزارش فارس، سید نظام الدین موسوی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۲۲ بهمن روز تجلیل از مجاهدت‌های امام راحل، فجرآفرینان و ایثارگران و تجدید میثاق با امام، شهیدان و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ۲۲ بهمن امسال، فرصت استثنایی فریاد عزت و اقتدار ایران اسلامی است. عزت و اقتداری که حاصل ایستادگی ملت بزرگ و ایثار و فداکاری آحاد ملت به خصوص خاندان معظم شهدای انقلاب ، دفاع مقدس، علم و فناوری، مدافعان حرم، سلامت و همچنین حاصل پیشرفت‌های شگرف در عرصه‌های علم و فناوری و رشد پرفروغ در عرصه‌های مختلف علمی است.

وی گفت: ‌ملت بزرگ ایران همچون سال‌های گذشته و فراتر از آن با حضوری یکپارچه و با ‌سلیقه‌ها و گرایش‌های سیاسی، عرصه حضور را پرخواهند کرد و پیوند روشن ملت، مکتب و ولایت، بار دیگر دشمنان اسلامی و انقلاب را مأیوس و مسلمین و مستضعفان عالم را امیدوار خواهد کرد.

موسوی درباره سخنران مراسم فردا گفت: رئیس جمهور ی در مصلای تهران و همزمان با برپایی نماز جمعه سخنرانی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در شامگاه ۲۱ بهمن به یاد تکبیرهای بهمن ۵۷ رأس ساعت۲۱:۰۰ (۹شب) نوای روحانی و دل انگیزگلبانگ تکبیر و فریاد «الله‌اکبر» در آسمان میهن پخش و از مأذنه‌های مساجد و پایگاه های بسیج و شبکه‌های مختلف صدا و سیمای جمهوری اسلامی طنین‌انداز شده و همزمان آسمان ایران اسلامی در سراسر کشور نورباران و نورافشانی می شود.

موسوی ادامه داد: این نورافشانی در ۳۱ مرکز استان و ۴۰۰ شهر و در ۳۰۰۰ روستاهای بزرگ و در ۲۲ منطقه تهران انجام خواهد شد. البته در بعضی نقاط مانند برج میلاد، دریاچه خلیج فارس ، پارک پلیس ، باغ موزه دفاع مقدس‌، مصلای امام ، مرکز علوم تحقیقات دانشگاه آزاد و مراکز استانها این نورافشانی با برد بالا و در دیگر مناطق با برد پایین انجام خواهد شد.

وی ادامه داد:‌ با همت سپاه تهران نورافشانی در ۱۰۰۰ نقطه شهری و در سطح محلات انجام خواهد شد. در روز ۲۲ بهمن هم در تمامی شهرها با رنگبندی قرمز، شاهد حضور تجمعی مردم نبوده و راهپیمایی امسال را با حفظ دستورالعمل های بهداشتی و در شکل تفکیکی خودرویی خانوادگی و موتوری شاهد خواهیم بود و در دیگر شهرها با تدبیر مسئولان استانی و حفظ تمامی دستورالعمل های بهداشتی، راهپیمایی محدود انجام خواهد شد. همزمان در حدود ۱۵۰۰ شهر و قطعا در بیش از ۳۰۰۰ روستای کشور این مراسم انجام خواهد شد. در تهران نیز مردم عزیز از مسیرهای دوازده‌گانه به شکل تفکیک خودرو و موتورسیکلت، به سوی میدان آزادی حرکت خواهند کرد.

موسوی با بیان اینکه آغاز مراسم در سراسر کشور به شکل همزمان و ساعت ۹:۳۰ صبح خواهد بود؛ گفت: نهضت اعزام سخنرانان ملی به مراکز استانها ، مانند سال های قبل و ایراد سخن و پخش از رسانه ملی و فضای مجازی از جمله فعالیتهای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب است.

وی با اشاره به ایجاد پویش پرچم و هشتک (در فضای مجازی) و فراخوان عمومی برای نصب پرچم در سر در منازل و مراکز عمومی، گفت: امیدواریم این پویش در روز ۲۲ بهمن به اوج خود برسد و هر خودرو و موتورسیکلت با پرچم مقدس جمهوری اسلامی و پرچم های الوان مزین به شعارهای انقلابی، تصاویر امام و رهبری و تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر اقلام تبلیغاتی دست‌ساز نوجوانان از داخل خودروها و موتورسیکلت ها، جلوه های ویژه این جشن خواهد بود .

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب ادامه داد: خانواده معظم شهدا، پدران، مادران، همسران و فرزندان شهیدان همراه با تصاویر زیبای شهیدان، زینت‌بخش حرکت خودرویی خانوادگی خواهند بود. حضور نمایندگانی از اقوام ایرانی با لباس های محلی و سوار بر موتور و با حضور در مراسم ۲۲ بهمن در تهران و حضور آنان در استانهای کشور و با وسایل نقلیه بومی و مثلا در شهرهای شمالی با ماشین آلات کشاورزی، از جلوه های ویژه مراسم امسال خواهد بود.

وی گفت: با توجه به شناخته شدن روز ۲۲ بهمن به عنوان روز ملی جمهوری اسلامی‌ در خارج از کشور ،تمام سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها و خانه‌های فرهنگ ایران در

۷۰ نمایندگی و ۶۰کشور که عموما با شیوع ویروس کرونا درگیر هستند، اما با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ، میزبان ایرانیان و همه دلدادگان انقلاب اسلامی بوده و در آن مکان‌ها نیز یاد سالگرد انقلاب اسلامی گرامی داشته خواهد شد.

موسوی ادامه داد:اگرچه شکل مراسم امسال خودرویی و موتوری خواهد بود، اما همچنان تمامی رسانه های خارجی مقیم با حدود ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار و بیش از ۶۳۰۰ عوامل رسانه‌ای داخلی (‌در مجموع بیش از ۶۵۰۰ خبرنگار ، عکاس و تصویربردار) مراسم یوم الله ۲۲ بهمن در سراسر کشور را پوشش خبری خواهند داد.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اضافه کرد: همچنین، تمامی شبکه‌های صدا و سیما از جمله بیش از ۳۵۰ گروه خبری و تمامی شبکه های برون مرزی و جام جم در تهران و تمام شبکه های استانی کشوردر مسیرهای راهپیمایی ، مراسم ۲۲ بهمن را به صورت مستقیم پوشش خبری ـ تصویری خواهند داد.

موسوی افزود: علاوه بر عکاسان رسانه‌ها ، امسال هم در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن ۲۵۰۰ هنرمند جوان عکاس ویژه مردمی، به ثبت افتخارات و بالندگی‌های مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدام می کنند. ضمن رعایت هرچه بیشتر دستورالعمل های بهداشتی، تعدادی محدود (حدود ۲۰۰ غرفه) فرهنگی، بهداشتی در طول مسیرهای منتهی به میدان آزادی ارائه خدمات خواهند داشت.

راهپیمایی مجازی

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب ادامه داد: اگرچه از آغاز دهه فجر، بخش‌های مختلف فضای مجازی این شورا در جهت تبیین و آگاهی رسانی فعال بوده اما همانگونه که اعلام شد، راهپیمایی مجازی طراحی شده و مردم عزیز می‌توانند با مراجعه به آدرس‌

(‌bahman1400.ir ‌) حضور خود را ثبت‌ و شعار، پوستر و حتی در روز ۲۲ بهمن، قطعنامه پایانی مراسم را مشاهده و تائید کنند.

مراسم ویژه میدان آزادی تهران

وی گفت: متفاوت تر از سالهای قبل، راهپیمایی موتوری و خودرویی خانوادگی تهران رأس ساعت ۹:۳۰ دقیقه آغازمی شود و مراسم میدان آزادی با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجیدتوسط یکی از قاریان ممتاز بین‌المللی و اجرای سرود رسمی جمهوری اسلامی ایران ، مراسم میدانی در تهران آغاز خواهد شد.

موسوی ادامه داد: پرواز بادکنک‌ها و کاغذهای رنگی از برج آزادی و انجام جلوه‌های ویژه، سقوط چتربازان نیروهای مسلح و انجام عملیات نمایش هوایی، اجرای سرود توسط رزم‌نوازان دژبان ارتش ، اجرای مداحی و قرائت قطعنامه سراسری یوم الله ۲۲ بهمن از برنامه‌های اصلی مراسم تهران است. همچنین مراسم گلباران مردم توسط بالگردهای ارتش‌، انجام خواهد شد.

‌گفتنی است که شامگاه امشب‌ هم ‌ برای نخستین بار مدال افتخار انقلاب بر گردن برج آزادی آویخته می‌شود.

این آیین با حضور شهردار تهران و سالار عقیلی برای اجرای آهنگ «وطنم» برگزار می‌شود که در این مراسم نوای «الله اکبر» نیز با شمارش معکوس به صورت ویدئو مپینگ روی برج آزادی طنین‌اندازمی شود و با آتش بازی ادامه پیدا می‌کند.

مسیرهای راهپیمایی و تهمیدات ترافیکی

سردارمحمد حسین حمیدی، رئیس پلیس راهور تهران هم محدودیت‌های ترافیکی درمسیرهای راهپیمایی خودرویی و موتوری یوم‌الله ۲۲ بهمن را اعلام کرد.

مسیرهای ۱۲ گانه راهپیمایی خودرویی و موتوری ، به شرح زیر است:

۱- خیابان انقلاب از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی

۲- خیابان جناح از میدان صادقیه تا میدان آزادی

۳- بزرگراه آیت اله سعیدی از میدان فتح تا میدان آزادی

۲- مسیرهای دوازده گانه ورود شرکت کنندگان در مراسم از سایر نقاط سطح شهر

– مسیر شماره یک: مسجد امام حسین(ع) ـ میدان امام حسین(ع) ـ خیابان انقلاب ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی(ویژه موتورسیکلت)

– مسیر شماره ۲: مسجد جامع ابوذر ـ میدان ابوذر ـ خیابان ابوذر ـ خیابان شهید آیت‌الله سعیدی ـ میدان آزادی(به صورت مشترک خودرویی و موتوری)

– مسیر شماره ۳ : مسجدامام هادی(ع) ـ خیابان شهید آقایی ـ میدان معلم ـ خیابان تختی ـ خیابان شهید آیت الله سعیدی ـ میدان آزادی(بصورت مشترک خودرویی و موتوری)

– مسیر شماره ۴ : مسجد دارالسلام ـ میدان منیریه ـ خیابان شهید معیری ـ خیابان کارگر ـ میدان انقلاب ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی (ویژه موتورسیکلت)

‌ – مسیر شماره ۵ : مسجد الجواد (ع) ـ میدان هفتم تیر ـ خیابان شهید آیت الله دکتر مفتح ـ خیابان انقلاب ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی(ویژه موتورسیکلت)

‌ – مسیر شماره ۶ : مسجد حضرت امیر(ع) ـ خیابان کارگرشمالی ـ میدان انقلاب ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی(ویژه موتورسیکلت)

‌- مسیر شماره ۷ : مسجد المهدی (عج) ـ خیابان ستارخان ـ خیابان شادمهر ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی(ویژه موتورسیکلت)

‌- مسیر شماره ۸ : مسجد حضرت ابوالفضل‌(ع) ـ خیابان ستارخان ـ میدان توحید ـ خیابان توحید ـ خیابان آزادی ـ میدان آزادی (ویژه موتورسیکلت)

‌- مسیر شماره ۹ : مسجد امام‌سجاد(ع) ـ خیابان آیت الله اشرفی اصفهانی ـ فلکه دوم صادقیه ـ خیابان محمد علی جناح ـ میدان آزادی(به صورت مشترک خودرویی و موتوری)

‌- مسیر شماره ۱۰ : مسجد امام جعفر‌صادق‌(ع) ـ فلکه دوم صادقیه ـ خیابان محمد علی جناح ـ میدان آزادی(به صورت مشترک)

– مسیر شماره ۱۱ : مسجد جامع رسول اکرم ( ص)، تهرانسر، بلوار شاهد، بلوار تهرانسر، میدان کمال الملک، بزرگراه شهید لشگری، میدان بزرگ آزادی (بصورت مشترک خودرویی و موتوری)

– مسیر شماره ۱۲ : مسجد نظام مافی ، بلوار آیت الله کاشانی ،فلکه دوم صادقیه ، خیابان محمدعلی جناح ، میدان بزرگ آزادی (بصورت مشترک خودرویی و موتوری).

نسخه مناسب چاپ