علی القاصی مهر دردومین جلسه «کارگروه پایش پروندههای کثیرالشاکی» و با حضورسایر مسئولان قضایی استان تهران، در خصوص پروندههای کثیرالشاکی استان تهران و از جمله رامک خودرو، سکه ثامن، نگین غرب، مروارید غرب، ورمی کمپوست، عظیم خودرو، کینگ مانی و برخی دیگر از پروندهها بحث و بررسی به عمل آمد.
وی بابیان اینکه با توجه به اطلاعات ماخوذه و جمعآوری شده تعداد این پروندهها قابل توجه و تامل است،بر ضرورت اعمال مدیریت و پیگیری و نظارت بر رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی از سوی مسئولان قضایی تاکید کرد و در عین حال تبیین نتایج حاصله از رسیدگی به این پروندهها در فضای مجازی و افکار عمومی را ضروری دانست.
القاصیمهر رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی را بهلحاظ گستردگی و پیچیدگیهای این پروندهها، همراه با برخی سختیها و موانع دانست و گفت: رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی به تدابیر و راهکارهای مدیریتی و اجرایی نیاز دارد؛ لذا ممکن است خود قاضی شعبه نتواند راهکارهای مدیریتی و اجرایی را اعمال کند و نیاز به همفکری و مشورت داشته باشد و حتی شاید احقاق حق در این پروندهها نیازمند همکاری افرادی خارج از شعبه رسیدگیکننده باشد که باید در این زمینه مساعدتهای لازم صورت گیرد.
رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر لزوم شناسنامهدار کردن و مرتبسازی پروندههای قضایی در دادسراها و محاکم اظهار داشست: سرپرستان دادسراها و مجتمعهای قضایی لازم است که مرتبا وضعیت رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی را رصد و پیگیری کنند و برای این موضوع دغدغه داشته باشند و خود را در قبال مردم پاسخگو بدانند.
وی با اشاره به اهمیت اجرای حکم در پروندههای کثیرالشاکی اضافه کرد: اجرای حکم بیش از اقدامات قضایی نیازمند مدیریت صحیح و اجرایی است و این بر عهده مدیران و مسئولان است که فرآیند اجرا را مدیریت کنند و با استفاده از ظرفیتهای موجود اقدامات را به ثمر برسانند.