وی افزود: هزینهها برای هر بیمار بسته به شرایطش متغیر است و در بیمارانی که نیاز به بستری در بخش مراقبتهای ویژه داشته باشند، هزینه بیشتر خواهد بود.
میانگین هزینه حدود ۹میلیون تومان بوده است که ۹۰درصد پرداختی توسط ما و ۱۰درصد پرداختی توسط بیمار است. البته در بخش خصوصی مبنای محاسبه بیمهها بر اساس تعرفه دولتی است و تفاوت تعرفه بخش خصوصی و دولتی بر عهده بیمار است.
وی درباره پوشش بیمهای تستهای کرونا توضیح داد: این تستها هم تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز دولتی دانشگاهی نیز با فرانشیز رایگان انجام میشوند. در مراکز خصوصی مورد تأیید وزارت بهداشت نیز هزینه این تستها با تعرفه ۷۰درصدی از سوی ما پرداخت
میشود.
هشدار درباره کمبود آی سی یو کودکان
حمیدرضا عمادی، رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی نسبت به کمبود احتمالی آی سی یو کودکان در هفتههای آینده هشدار داد وگفت: تعداد مراجعان درمانگاه و افرادی که به صورت سرپایی رمدسیور دریافت کردهاند بسیار افزایش یافته است؛ اما هنوز قابل مقایسه با زمان پیک دلتا نیست.
وی افزود: افرادی که تنگی نفس، بیماری زمینهای، آسم، بیماری قلبی، ریوی، فشار خون و دیابت دارند یا شیمیدرمانی میکنند و افرادی که داروی تضعیف کننده سیستم ایمنی استفاده میکنند، کسانی که پیوند داشتهاند و افرادی که سن بالا دارند، باید در صورت بروز علایم حتما به پزشک مراجعه کنند و بیماریشان را جدی بگیرند.
۱۳۳فوتی جدید
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به ۲۳ بهمن، ۱۸هزار و ۵۹۸بیمار جدید کووید۱۹در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران به ۶میلیون و ۷۸۰هزار و ۴۵۳نفر رسید.
متأسفانه در همین مدت، ۱۳۳بیمار کووید۱۹جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری ۱۳۳هزار و ۵۷۰نفر شد.
واکسن کرونا و اهدای خون
عباس صداقت، سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: افرادی که واکسن کرونا تزریق کرده باشند، منعی برای اهدای خون ندارند و بعد از رفع عوارض جانبی تزریق واکسن و بهبودی میتوانند، خون اهدا کنند.
وی پیشنهاد کرد: حداقل ۱۴روز(دو هفته) بعداز تزریق واکسن« اسپوتنیک و آسترازنکا »، اهدای خون انجام شود و در مورد باقی انواع واکسنهای کرونا نیز بعد از اینکه عوارض جانبی تزریق واکسن رفع شد و فرد احساس بهبودی داشت، خون اهدا کند